Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Su bazlı olanlardan kullanmak gerekiyormuş canım vajinin bilmem ne dengesini bozmamak için :) yanma oluyor birazcık ama ona da alısıyor bünye :1::1:

benimki de su bazlı ama biraz yanma yapıyordu içerde acaba dedim kastığım için mi jelden mi merak ettim o zman ultrasondan almayak:)) bir de biri kokulu olmasın demiş benimki kokulu çilekli:))acaba neden öle bişi söyledi zararı mı var ki

Umuuuuut mutlu yıllar canım....eşin ve sevdiklerinle birlikte daha güzel günlere inşallah..bugün senin dönüm günün sayalım mı ?geçmişi unutuyoruz geleceğe bakıyoruz evliliğin tadını çıkarıyoruz veeee kocişin ve bebeğin için savaşmaya başladığın gün ilan ediyoruz..nasıl ? :16:
tesekkurler cnm :43::43:ama sabah beri tel de gözüm hoş bi msj gelirmi die yok :43:yıne unuttu......
Kizlar umuut nerde bugun hbri olan var mi dr a mi gitti acepp
gtmedim cnm sahsen gıtmektede emin deilim bu adam ne var ne yok hep unutuyor ya:14: bde hatırlasa dişimi kırıcam:43:
umut onlıne gorunuyor ama yazmadı sanırım

çıkamadım geçmişten anam boguluodum nerdeyse yawrum iki lafın deıl iki bin beş yüz lafın belini kırmıssız beaaa....

tesekkurler cnm :43::43:ama sabah beri tel de gözüm hoş bi msj gelirmi die yok :43:yıne unuttu......

gtmedim cnm sahsen gıtmektede emin deilim bu adam ne var ne yok hep unutuyor ya:14: bde hatırlasa dişimi kırıcam:43:

çıkamadım geçmişten anam boguluodum nerdeyse yawrum iki lafın deıl iki bin beş yüz lafın belini kırmıssız beaaa....

ben anlamadım canım bugun dogum gunun mu, evlılık yıldonunumun mu ? nıye uzgunsun esın neyı unuttu

peki zara zarar veriyor mu bunlar.acemiyim kusura bakma canım:(

Chanm bende korkuyodm hemen patlar kanar kizlik giderdie ama egz.baslayacaksinya kegel nefes parmagin ilk bogumu falan bunlari yaptikca esniyo zar. Ben o kadar soktum dusun once isaret parmagm kadar bi aparat kanamadi sonra birazdaha birazdaha buyuk derken tam 11cm icime aldigimda cok cok hafif bi yanma ve 4 damla kadar kan geldi kimisinden hic gelmiyo sen baslamadan kadn dogumcuya git esinde yaninda olsn sonra konus esinle egz yapcagini kanana onun icin onemli mi deilni gormesi gerekirmi oyle basla derim ben oyle yaptm gerci Allahtan esim o gun yanimdaydida gordu :)

Tuuuh ya nasil unuttum kizlar valla siz hatirlattoniz simdi ha yarinda benm esimin d.gunu anam ne halt etcem bise de almadm valla unuttm vay kuzuum dun sordu hele ayin kaci die anlamadm bide aile var romantizmde yapamayiz panik oldm ahanda bugun aksam yokum belliki :)

Tuuuh ya nasil unuttum kizlar valla siz hatirlattoniz simdi ha yarinda benm esimin d.gunu anam ne halt etcem bise de almadm valla unuttm vay kuzuum dun sordu hele ayin kaci die anlamadm bide aile var romantizmde yapamayiz panik oldm ahanda bugun aksam yokum belliki :)

esıme mektup yazdım ben. onun ıyı yanlarını anlattım tesekkur ettım hatalarım ıcın ozur dıledım gelecek ıcın guzel seyler dıledım. cok mutlu old. mevlanadan cok guzel sozler yazdım verdım baska bır sekılde. ona kucuk bır oyuncak araba aldım. cocukken hıc olmamıs oyuncagın dedım ama ben herzaman sana oyuncak alacagım dedım, ama en sevdıgın oyuncagın ben olmalıyım yoksa almam sana hıc dedım. ama dıger oyuncaklarını kırdıgın gıbı benı yere atma, kırma, bazen yapıyorsun bır daha senınle oynamam dedım. cok hosuna gıttı. yanı ıllakı yemekler, pastalar, pahalı hedıyelere gerek yok canım. dusun ozel bırsey, sade olması da yeter

esıme mektup yazdım ben. onun ıyı yanlarını anlattım tesekkur ettım hatalarım ıcın ozur dıledım gelecek ıcın guzel seyler dıledım. cok mutlu old. mevlanadan cok guzel sozler yazdım verdım baska bır sekılde. ona kucuk bır oyuncak araba aldım. cocukken hıc olmamıs oyuncagın dedım ama ben herzaman sana oyuncak alacagım dedım, ama en sevdıgın oyuncagın ben olmalıyım yoksa almam sana hıc dedım. ama dıger oyuncaklarını kırdıgın gıbı benı yere atma, kırma, bazen yapıyorsun bır daha senınle oynamam dedım. cok hosuna gıttı. yanı ıllakı yemekler, pastalar, pahalı hedıyelere gerek yok canım. dusun ozel bırsey, sade olması da yeter
Guzelll hemen caliyorum bunu:)

çok güzel fikir tuttum walla:))))

guzelll hemen caliyorum bunu:)

ben de fıkır cok canım. Eger ılk tanıstınız yer ya da ılk bulustugunuz yere yakınsan, evde kım olursa olsun oraya gıdın. Sadece oturun ve bakın bırbırınıze. Bır dahakı yıldan ıtıbaren her yıl ben mesela o gun resım cektırmek ıstıyorum. Yılları ve degısımımızı gormek ıcın. Ne bılıyım alyansım ıyı degıldı alyansları yenıledık yenıden evlenır gıbı hıssedıyor ınsan.

ya kızlar hiçbirinizin dr u uyuşturucu iğneden bahsetmedi mi ya... bi tek benim dr bahsetmiş heralde...kadın doğum uzmanıydı özel bi hastenede...

canımmm benimmmm :70:, dur daha gün uzun :26:.
Eşininkinin yerini tutmaz ama ben kutlayayım, nice mutlu yıllara, iyi ki doğdun canım :32::32::32:
:103::103::103::103::103:
:71::71::71::71::71::71::71::71::71:
:29::29::29::29::29::29:
:32::32::32::32:
:118::118::118::118::118::118:

Allah'ım lütfen eşi akşama eli boş gelmesin :5:.
:132:

evet cnm ama o büyük aşk ta özel günleri hatırlamak kızı alana kadarmıs :31:evlendıkteen beri sadece bır defada evlılık yıldonumu hatırladı gerisi boşşş....:43:

ALLAH ALLAH. ya bak ben cok uzuluyorum boyle. mantıgımla evlendım dıye kendımı cok sucladım hepsı buyuzden oldu dedım kendı kendıme. asık olarak evlenseydım cok romantık bır evlılıgım olurdu derdım ama ozaman da olmuyor ya. bu erkekler herzaman aynı mı yanı anlamadım offffff ya

ya kızlar hiçbirinizin dr u uyuşturucu iğneden bahsetmedi mi ya... bi tek benim dr bahsetmiş heralde...kadın doğum uzmanıydı özel bi hastenede...

canım bu sorunu pdikaytristler çözüyor ancak, psikolojik bir sorun bu. Kadın doğumcu işin fiziksel yanını bilir, yanlış yerde tedavi umudu aramışsın canım.

Kuzuuu fikrim geldi paylasiyim dedim :) hani bu yesim hanm varmisya simdi netten arastirdim 1saat icinde halledio die bizde deneyek bacim en buyuk aparati 1saat bekletek icimizde tam.ondan sonra gelsin kocisler ben musait olugm ilk an denicem

Tabi ki canım öyle cok kolay oluyormuş sela dediydi denemkte fayda var bizim miki iyileşsinde :))

hatırlamaz ooooo:19::19: bılıorum...caktırmadan nası hatırlatırım acaba...hatırlasın ıstıorum:43:

canım bır arkadasınız ya da aıleden bırı hatırlattın sen zemın hazırla. madem kı senın ıstedıgını kendılıgınden yapamıyor sen de bu yollar ıle tesvık et. bulasık makınası aldık uc yıl benden hedıye ıstemezsın demıstı esım hem de ılk evlılık yıldonumuzde. ama benım küstüğümu falan beklentılerımın oldugunu ıyıce anladı kı artık hedıye alıyor. ya da ben yemege gıdelım mı dıyınce tamam gıdelım dıyor herseyı ben organıze edıyor olsam da enazından gereksız gormuyor eskısı gıbı. ıstedıgını almak ıcın ugras yanı canım. muhakkak degısıklık olacaktır kabullendıgını gorunce umursamıyorlar zaten.

Back
X