- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #118.001
Cnm yaa kiz vallaha uzat alnini opucem kiss...supersin sen hic tecruben olmusmuydu cnm ilk kez denedin ve oldumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet 2 parmak çalışalım biraz daha, iyice kendine güvenin gelince penise geçeriz. Aslında bu akşam geçebiliriz kocan uyanıksa tabiinşallah canım direk p... denemesi yapmayayım demi eger olmazsa zar zor kazandıgım güwen duygusunu hemen yitirebilirim dediğin gibi bugün paso 2 parmak çalışayım:))))
Aparata gerek yok ki :101:.ayyyy inşallah canımmm... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun... umarım bi aparatla da yapabilirim...(
canım dedim ya ben anestol we madecassol die iki kremi aynı anda sürüyorum o bölgeye sonra yandaki kaslara we o bölgeye biraz masaj yaptım kasların yumuşaması için... eldiwen falan kullanmadan parmaklarıma madecasssol sürerek nefes alarak sonuna kadar girdirdim. inan canım ben de yaptıysam bunu herkes yapar... sen zaten o boşluğu bulmuşsun dewamını yaparsın bence bi de dedim ya ben küs biçiminde yapmadım yanyana girdirdim....hadi sen de dene olcak bu sefer...
evet canım uyuşturuyor, lazer için almıştım bende, belki sizdede vardır.pekı uyuturuyomu o kremler ne ıse yarıyoo? oturarakmı yapıyosun cok soru sordum amaa affett![]()
regl sancılarım var canım 2 gundur ama henüz olmadım aslında gecen ay 8 inde olmuştum ama benim hep önce gelir o yüzden 4 ünde olur diye tahmin ettim.yendiğimden beri ayı doldurduğum oluyo bu hafta olurum belirtlierım hep var.her ay umutlanıyorum sonra çok hayal kırıklıgına ugruyorum.su zevk alıncak günleri ben görebilcekmiyim acaba ya:)canım bazen bende öyle oluyordum ama şimdi zevk alabiliyorum merak etme daha sonra düzeliyor tamamen psikolojiyle alakalı.Canım 4 agustos battan ne haber
Degerli hatunlar benim de bugun mensimin son gunu hatta birazdan bir gusul alip insa akabinde namazimi kilip baslayacagim. Ama dilatorler bana cok sert geldi ki sert yani dilatorle calisan var mi???Nefes alirken yerlestiricez verirken iticez mi boyle miydi?
evet canım uyuşturuyor, lazer için almıştım bende, belki sizdede vardır.
pekı uyuturuyomu o kremler ne ıse yarıyoo? oturarakmı yapıyosun cok soru sordum amaa affett![]()
dilatörle calistim ben, sert plastik olanlardan mi aldin? markasi ne? bildiklerimdense her biri icin ayri taktik gelistirdim de :/ bir kac kat prezervatif kullanip yumusatabilirsin biraz. ben silikon olanlardan aldim, abd'de pure romance markasiyla satiliyor, tavsiye ederim.
Cnm yaa kiz vallaha uzat alnini opucem kiss...supersin sen hic tecruben olmusmuydu cnm ilk kez denedin ve oldumu
Ymusak olmasi cok iyimis yaa acaba onla dahami kolay olur..allahim nekadar ararsizimben
2 parmak mi yaptin?
forum bana son 2 sayfayi okutmuyor bir türlü, yanlis anlamadim heralde ama. küsü yapamayip 2 parmak mi aldin? daha zorunu yapmissin.
peh böyle devam et, bayrama kalmaz. =))
dilatörle calistim ben, sert plastik olanlardan mi aldin? markasi ne? bildiklerimdense her biri icin ayri taktik gelistirdim de :/ bir kac kat prezervatif kullanip yumusatabilirsin biraz. ben silikon olanlardan aldim, abd'de pure romance markasiyla satiliyor, tavsiye ederim.
mikiye daha cok benziyor, burdan cikarman gereken sert mikinin bile yumusak oldugu. egilip büküldügü. bunun disinda kafani karistirma hic. sen git doktoruna bak o pamuk mamuk doldurup yumusak dilator kullaniyormus.
ben vaginismus.com dan aldim.sert plastik evet.dedigin gibi yapayim insa...
Muthissin kiz valla tebrik ederim...iste beyinde bitirmek lazim aslinda o kadar kolayki kendimizi bi assak sorun kalmicak ...