Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah canım direk p... denemesi yapmayayım demi eger olmazsa zar zor kazandıgım güwen duygusunu hemen yitirebilirim dediğin gibi bugün paso 2 parmak çalışayım:))))
evet 2 parmak çalışalım biraz daha, iyice kendine güvenin gelince penise geçeriz. Aslında bu akşam geçebiliriz kocan uyanıksa tabi :1:.

ayyyy inşallah canımmm... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun... umarım bi aparatla da yapabilirim...:((
Aparata gerek yok ki :101:.

canım dedim ya ben anestol we madecassol die iki kremi aynı anda sürüyorum o bölgeye sonra yandaki kaslara we o bölgeye biraz masaj yaptım kasların yumuşaması için... eldiwen falan kullanmadan parmaklarıma madecasssol sürerek nefes alarak sonuna kadar girdirdim. inan canım ben de yaptıysam bunu herkes yapar... sen zaten o boşluğu bulmuşsun dewamını yaparsın bence bi de dedim ya ben küs biçiminde yapmadım yanyana girdirdim....hadi sen de dene olcak bu sefer...

:52::52: 2 parmak mi yaptin?
forum bana son 2 sayfayi okutmuyor bir türlü, yanlis anlamadim heralde ama. küsü yapamayip 2 parmak mi aldin? daha zorunu yapmissin.

peh böyle devam et, bayrama kalmaz. =))

canım bazen bende öyle oluyordum ama şimdi zevk alabiliyorum merak etme daha sonra düzeliyor tamamen psikolojiyle alakalı.Canım 4 agustos battan ne haber
regl sancılarım var canım 2 gundur ama henüz olmadım aslında gecen ay 8 inde olmuştum ama benim hep önce gelir o yüzden 4 ünde olur diye tahmin ettim.yendiğimden beri ayı doldurduğum oluyo bu hafta olurum belirtlierım hep var.her ay umutlanıyorum sonra çok hayal kırıklıgına ugruyorum.su zevk alıncak günleri ben görebilcekmiyim acaba ya:)

Degerli hatunlar benim de bugun mensimin son gunu hatta birazdan bir gusul alip insa akabinde namazimi kilip baslayacagim. Ama dilatorler bana cok sert geldi ki sert yani dilatorle calisan var mi???Nefes alirken yerlestiricez verirken iticez mi boyle miydi?

dilatörle calistim ben, sert plastik olanlardan mi aldin? markasi ne? bildiklerimdense her biri icin ayri taktik gelistirdim de :/ bir kac kat prezervatif kullanip yumusatabilirsin biraz. ben silikon olanlardan aldim, abd'de pure romance markasiyla satiliyor, tavsiye ederim.

pekı uyuturuyomu o kremler ne ıse yarıyoo? oturarakmı yapıyosun cok soru sordum amaa affett:1:

canım walla kremler öyle bariz bi uyuşturmuyo belki de uyuşturuyo da ben tam hissetmiyom... eşim yakalamasın die banyoda yapıyorum sonra odaya gelip size yazıyorum:))) banyoda kürsünün üstüne oturuyorum tam dik oturmuyorum hafif eğik önce masaj ardından parmakları kremleyip girdirmeye çalışıyorum... we şimdi bi daha denedim ilk seferde hemen yaptım we bu sefer git gel de yaptım parmağım içinde ayakta 1 dk falan bekledim. hemen koşup size yazayım dedim... sen de öyle dene bi de parmagını hafif aşagıya dogru götür... acı yok unutma...

dilatörle calistim ben, sert plastik olanlardan mi aldin? markasi ne? bildiklerimdense her biri icin ayri taktik gelistirdim de :/ bir kac kat prezervatif kullanip yumusatabilirsin biraz. ben silikon olanlardan aldim, abd'de pure romance markasiyla satiliyor, tavsiye ederim.

Ymusak olmasi cok iyimis yaa acaba onla dahami kolay olur..allahim nekadar ararsizim:47: ben

Cnm yaa kiz vallaha uzat alnini opucem kiss...supersin sen hic tecruben olmusmuydu cnm ilk kez denedin ve oldumu

canım ben 1 yıl 1 aydır ewliyim 2 ay önce dr gittim uyuşturucu iğne ile 1 kerecik yapmıştık ondan sonra ne denemeler ne denemeler hiç zerre kadar bile alamıyodum...denemelr ağlamalarla bitiyodu. parmaklarımla da 1 kere denemiştim olmamıştı we asla da olmaz diodum...yani parmakla ilk tecrüben diyebiliriz we hemen ilkinde 2 parmak aldım we git gel yaptım:)))) gerçekten bana göre bu bi mucize:))) darısı sizlere canımmmmm...

:52::52: 2 parmak mi yaptin?
forum bana son 2 sayfayi okutmuyor bir türlü, yanlis anlamadim heralde ama. küsü yapamayip 2 parmak mi aldin? daha zorunu yapmissin.

peh böyle devam et, bayrama kalmaz. =))

ayyy ağzın bal yesin emi:))))))))) inşallah canım bu bayramın mutlu geçsin bari... we hepimizin bayram şuanda ilk hedefimiz:)))

Son düzenleme:

ben vaginismus.com dan aldim.sert plastik evet.dedigin gibi yapayim insa...

ben vaginismus.com dan aldim.sert plastik evet.dedigin gibi yapayim insa...

tamam o sette sifir boy dilatör var. 1 no'dan ince, serce parmak kalinliginda. onu pamukla sarip, prezervatif gecir, prezervatif biraz süklüm püklüm durcak ama tutma cubugundan geriye dogru gerdirebilirsin. pamugu pütürük olmadan saramiyorsan, peceteyle kalinlastirmayi da deneyebilirsin. normalde setlerde sifir boy olmuyor, isaret parmagi kalinligindan basliyor (5-5cm cevre uzunlugu). 0 boy, yaklasik 3 cmden den az. o yüzden kalinlastirmaktan cekinme. bol jelle, nefes verirken ittir ve ilk girsiten sonra 30 derece popoya dogru yön ver. kolay gelsin.

Muthissin kiz valla tebrik ederim...iste beyinde bitirmek lazim aslinda o kadar kolayki kendimizi bi assak sorun kalmicak ...

sanırım ban dedin dimi canım:))))tşk ederim şekerimmm.... umarım bu noktada kalmam kızlar ya tek korkum bu....hep diolardı ama püüfff diodum gerçekten mesele kafada bitirmek.. parmağımı bu kadar girdireceğimi rüyamda görsem inanmazdım... p... ile nasıl olcak etcek şimdi bunları hiç düşünmek istemiyorum ... çünkü 1. aşamayı geçtim tadını çıkarmak istiyorum... umarım p... ile de olumlu sonuçlar olur... kızlarr yawuz umut hadi siz de canım 2 parmak bi yapalım hele sonra hep birlikte ilerleyecez... bekliyorum sizleriii:))))

Back
X