Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yavuz bu kadar aşama kaydettin, umut'a da el atarsın artık :34:. Sen şimdi onun gözünde canlı örnek olduğun için daha güzel yardımcı olursun :8:.

nerde o kayıp zaten kızlar cok tesekkur ederım fazla buyuk degıldı ama aparatı aldım yaaa cok mutluyum hergun yavs yavas buyutucemmm nedıycemı bılmıyorum ama sızı cok sevıyorum burayı bulmasaydım bu egzersızlerden hıc haberım olmayacaktıı

yavuz bu kadar aşama kaydettin, umut'a da el atarsın artık :34:. Sen şimdi onun gözünde canlı örnek olduğun için daha güzel yardımcı olursun :8:.

aslında varya denese (canlı ornek) yanı benım gıbı acımadıgının farkına varıcakk ınsallh oda bı asama ılerler acaba dr felanmı gıttıkı bugun hıc gozukmedı?

canım bana soruyorsun ama bende henüz o aşamalara geçemedim. Eşine uygulat tabiki, inşallah sonuç alırsın.

aaa pardon özür dilerim.siz yenemedinizmi vajiyi.umarım en kısa zamanda yenersiniz.benim öyle bir problemim olmadı fazla ama maalesef zevk alamama problemivar.ve son günlerdede kuruluk başladı.bu gönderdiğiniz şemada yazanlarda kadınında zevk almasından bahsetmiş.acaba eşimede parmak şeklindemi uygulatmalıyım yoksa normal ilişkidemi kafam karıştı.

tek parmak egzersızı yapıyodum canımm ıkıyı alamadım korktummm sonra mum hazırlamıstım ondanda korkuyodumm ama bugun ılk defa muma 2 pecete sarıp strecledımm 6-7 cm cıvarında orta parmaktan bıraz daha kalınn aldım benımde yanmam oluyooo sende oluyomuuu? delı cesaretı geldı valla yaptım ama sen guzel ılerlıyosun 2 parmak guzelll bıde duz alıyısun sper valla bısey sorcam cıkartırken zorlanıyomusun

canım ben kolaylıkla girdirip çıkartıyorum 2 parmak.. çıkartırken zorlanmıyorum canımm. ama hiç aparat denemedim... 3 parmak deniycem bugün ona da alıştıktan sonra eşimle deniycem... olmadı aparata geçicem artık... ama sen de bugün iyi ilerledin tebrik ediyorum canımm...

canım ben kolaylıkla girdirip çıkartıyorum 2 parmak.. çıkartırken zorlanmıyorum canımm. ama hiç aparat denemedim... 3 parmak deniycem bugün ona da alıştıktan sonra eşimle deniycem... olmadı aparata geçicem artık... ama sen de bugün iyi ilerledin tebrik ediyorum canımm...

tesekkur ederım canımmm dene bakalım yaparsın sen benceee

aaa pardon özür dilerim.siz yenemedinizmi vajiyi.umarım en kısa zamanda yenersiniz.benim öyle bir problemim olmadı fazla ama maalesef zevk alamama problemivar.ve son günlerdede kuruluk başladı.bu gönderdiğiniz şemada yazanlarda kadınında zevk almasından bahsetmiş.acaba eşimede parmak şeklindemi uygulatmalıyım yoksa normal ilişkidemi kafam karıştı.
canım ben vajiyi yeneli iki ay oldu. biz bu egzersizleri ilişkiye girebilmek için yapıyoruz. benim hala kasılmalarım devam ediyor, o yüzden daha rahat ilişkiye girebilmek için araştırma yapıyorum. Zevk alamadığım için ayrıntılı yardımcı olamıyorum ki sen benden ilerdesindir o konularda. Zevk alanbilmek içinde bu egzersizleri veriyorlar ama dediğim gibi biz henüz o kadar ileri seviyede değiliz. Sen bu egzersizleri yapmak istiyorsan önce kendin yap, kendini keşfet sonra eşine yaptır. anorgazmi yaşıyorsun sen canım ama bu topicte derdine çare bulamazsın. burdakilerin çoğu ilişkiye giremiyor, girsede tam rahat olamıyor, zevkten çok çok uzaktalar burdakiler.

nerde o kayıp zaten kızlar cok tesekkur ederım fazla buyuk degıldı ama aparatı aldım yaaa cok mutluyum hergun yavs yavas buyutucemmm nedıycemı bılmıyorum ama sızı cok sevıyorum burayı bulmasaydım bu egzersızlerden hıc haberım olmayacaktıı

aynennn yaaa keşke sizleri daha önce tanısaydım... bu siteyi tesadüfen buldum 3 gün oldu sizleri tanıyalı ama bana o kadar şey kattınız ki... 1 yıl boyunca boş boş ağladım gitmediğim dr kalmadı... her seferin de çatala çıkmak öyle zordu ki:(((((((((((((((((((((

aradım aramazmıyım hemde yaparkenn devam devam dıyo sesı bıle degıstı kuzumun yaaa ınsallh ılerletırım bıran onceee

ne mutlu olmuştur şimdi.eşlerimizde gayet iyi ınsanlar ya senelerce bizleri beklediler.bu sorunu halledebildiginde yaşıycağı sevinci düşünüyomusun?geri kalan bütün sorunlar basit geliyo insana:)

yok canım sen aslında ilişkiye girdiğin için kaçarın yok zaten, illa ki bundan sonra da gireceksin. Egzersize devam ama eşinle yaparsan yani eş ğarmağı ile daha iyi olur. Ben hiç aparat kullanmadım sadece parmakla çalıştım, aparattan korkuyorum ben :1:.

bende tam tersi parmaktan çok korkuyordum halada çok korkuyorum:)fobi bende parmakk

aynennn yaaa keşke sizleri daha önce tanısaydım... bu siteyi tesadüfen buldum 3 gün oldu sizleri tanıyalı ama bana o kadar şey kattınız ki... 1 yıl boyunca boş boş ağladım gitmediğim dr kalmadı... her seferin de çatala çıkmak öyle zordu ki:(((((((((((((((((((((

siz yine iyisiniz, ben kkya bekarken saç bakımı için üye olmuştum, sonra diğer topiclerede bakmaya başladım. Vajinismus topiği her zaman top 10 da bir numaradaydı ve bir kez olsun tıklamamıştım, düşünsenize bir topiği açmaya bile utanıyordum :1:, o kadar vahim durumdaydım :1:. Evlendikten bir kaç ay sonra internet bağlattırdım, neden ilişkiye giremediğimi öğrenmek istiyordum, tabiki cevabı kkda bulacağımı biliyordum. Eşimle ilişkiye giremiyorum başlığına tıkladım hemen. Yorumlar vajinismus topiğine yönlendiriyordu o arkadaşı. Anam topiği açtım ne göreyim ben vajinismustum!!!! Daha sonra ara ara baktım topiğe ama kimseyle yakınlık kuramadığım için havada kaldı hep. Doktora gittikten sonra dur hele bakayım kkdaki kızlar neler yapıyor, onlar ne aşamadalr, yazmaya başladım, hem kk hemde doktor sayesinde kısa sürede yendim :46:.
Toplamda 2 senemi aldı yinede :5:. Ne bileyim ilk başlarda bir muhatap bulsaydım 2 senem gitmezdi :5:.

ne mutlu olmuştur şimdi.eşlerimizde gayet iyi ınsanlar ya senelerce bizleri beklediler.bu sorunu halledebildiginde yaşıycağı sevinci düşünüyomusun?geri kalan bütün sorunlar basit geliyo insana:)

ınanırmısın bana bıle suan yenmısım gıbı bı heyecan bastıı okadar cok sevınıyorumkıı valla sesındekı tıtreklıkten analadıgım kadarıyla sevındııı ses tonu okadar degıstıkı hyecanlı heycanlı devam devam dıyo sessız sessız musaıt degıldı bıdeee onu cok sevıyorummm :16:

bende tam tersi parmaktan çok korkuyordum halada çok korkuyorum:)fobi bende parmakk
kişiden kişiye değişiyor işte, hiç aparat denemedim, bundan sonrada deneyemem. Önemli olan yenmekti :27: (yarışma programlarında derler ya önemli olan katılmaktı onun gibi işte :1:).

ınanırmısın bana bıle suan yenmısım gıbı bı heyecan bastıı okadar cok sevınıyorumkıı valla sesındekı tıtreklıkten analadıgım kadarıyla sevındııı ses tonu okadar degıstıkı hyecanlı heycanlı devam devam dıyo sessız sessız musaıt degıldı bıdeee onu cok sevıyorummm :16:

çok sevindim canım bu gelışmeyee biz bu kdr seviniyosak sizi düşünemiyorum epeydir takılmıştın ama ben sana biliyosun hep diyorum sen yenceksin o azim var sendee

Back
X