- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #118.381
5 gün önce iki parmağı küs yapıp eldivene geçirdim,2 boğuma kadar aldım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu egzersizlere başlamam için bi itekleyiverin beni yaa. başlamadan kötü olursa diye tedirgin oldum(
5 gün önce iki parmağı küs yapıp eldivene geçirdim,2 boğuma kadar aldım.
yarın gidicem annemlerin yanına bide,iki hafta eşimden uzaktayım. sırf bu yüzden gitmek istemiyordum ama nasıl anlatabilirim ki aileme de. okullar açılmadan görmek istiyorlar onlar da. şöyle hızlandırılmış bir şekilde kocama sürpriz yapıp gitsem diye çok istedim ama çok zor. başlayım en iyisi egzersize,artık gittiğim yer de devam edip gelince yaparım sürprizi Allahın izniyle
:))bak tatlım analaşalım aynı gün denemeye geçelim ikimisde yapıaz dielim o zaman başarmadan dönmeyiz buraya ama ben iyice 3 parmağı alıştrmak istyrm daha rahat sorunsuz p.. olsun istyrm
kızlar yazılarınız için tşk ederim moral werdiniz 3 parmaktan sonrası için ama biraz önce yazdığım şey için de bi yorum yaparsanız sewinirim. huzurun we kendimin moralini asla bozmak istemiyorum ama bi yandan da aparat ve p... kontrolü aynı die kafam da karışmadı değil...
aynen bende canım 3 parmak iyce alışmak istiyom.. ya canım korktuğum bişey war hani biz parmakla daha kolay yapıyoz ya, aparat da zorlanıyoz biraz moral bozmak istemiyom ama hani parmakta kontrol tamamen elimde parmakalrımda gideceği yeri hemen biliyorum.. ama aparatta bulamıyorum acaba p... aynı aparatta ki gibi mi sorun olur. tamamen elimde olmuyo kontrıol çünkü...
kızlar yazılarınız için tşk ederim moral werdiniz 3 parmaktan sonrası için ama biraz önce yazdığım şey için de bi yorum yaparsanız sewinirim. huzurun we kendimin moralini asla bozmak istemiyorum ama bi yandan da aparat ve p... kontrolü aynı die kafam da karışmadı değil...
Anladım sen egzersizini yap hem iyice alışmış olursun.. ama gittiğin yerde egzersizini ihmal etme.. müsait olursan mutlaka yapmaya çalış.. inşallah gelince güzel haberler verirsin..
berna aynı şeyi bende düşündüm aslında ama bi yandanda diorumki aparat çok katı düz bişey olduğu için onu alamıyor olabilirim ama p.. öyle değil eşimizle anlaşıp kontrolü birlikte sağlayabiliriz..
2 parmak 2 boğum alıyorum. iyi bişey en azından gerilememişim. hadi bakalım hayırlısı.
evet bu süper.. 2 parmak 2 boğum oldukça iyi bir aşama.. hatta 2 -3 gün gitmesen gelin edip yollardık seni ama neyse.. gittiğin yerlerde fırsat buldukça egzersiz yapmaya çalış...
parmakla yapıp başaranlar çok burada evet. ama genelde söyledikleri ,eşlerinde orayı öğrenmesi ve bence en önemli nedeni de eşe bizim güvenmemiz ona kendimizi bırakmamız için eş parmağı da gerekli, demeleri.
kızlar ramazanın bereketi hurmayla alakalı olabilirmi acaba bugün haberlerde izledim hurma kolay doğum yapabilmek için çok yararlıymış rahim kaslarını hareketlendirip canlandırıyormuş:)
3 parmak için de mi eldiven kullanıyosunuz?nasıl oluyor o?