Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yarın gidicem annemlerin yanına bide,iki hafta eşimden uzaktayım. sırf bu yüzden gitmek istemiyordum ama nasıl anlatabilirim ki aileme de. okullar açılmadan görmek istiyorlar onlar da. şöyle hızlandırılmış bir şekilde kocama sürpriz yapıp gitsem diye çok istedim ama çok zor. başlayım en iyisi egzersize,artık gittiğim yer de devam edip gelince yaparım sürprizi Allahın izniyle

yarın gidicem annemlerin yanına bide,iki hafta eşimden uzaktayım. sırf bu yüzden gitmek istemiyordum ama nasıl anlatabilirim ki aileme de. okullar açılmadan görmek istiyorlar onlar da. şöyle hızlandırılmış bir şekilde kocama sürpriz yapıp gitsem diye çok istedim ama çok zor. başlayım en iyisi egzersize,artık gittiğim yer de devam edip gelince yaparım sürprizi Allahın izniyle

Anladım sen egzersizini yap hem iyice alışmış olursun.. ama gittiğin yerde egzersizini ihmal etme.. müsait olursan mutlaka yapmaya çalış.. inşallah gelince güzel haberler verirsin..

:))bak tatlım analaşalım aynı gün denemeye geçelim ikimisde yapıaz dielim o zaman başarmadan dönmeyiz buraya ama ben iyice 3 parmağı alıştrmak istyrm daha rahat sorunsuz p.. olsun istyrm

aynen bende canım 3 parmak iyce alışmak istiyom.. ya canım korktuğum bişey war hani biz parmakla daha kolay yapıyoz ya, aparat da zorlanıyoz biraz moral bozmak istemiyom ama hani parmakta kontrol tamamen elimde parmakalrımda gideceği yeri hemen biliyorum.. ama aparatta bulamıyorum acaba p... aynı aparatta ki gibi mi sorun olur. tamamen elimde olmuyo kontrıol çünkü...

kızlar yazılarınız için tşk ederim moral werdiniz 3 parmaktan sonrası için ama biraz önce yazdığım şey için de bi yorum yaparsanız sewinirim. huzurun we kendimin moralini asla bozmak istemiyorum ama bi yandan da aparat ve p... kontrolü aynı die kafam da karışmadı değil...

kızlar yazılarınız için tşk ederim moral werdiniz 3 parmaktan sonrası için ama biraz önce yazdığım şey için de bi yorum yaparsanız sewinirim. huzurun we kendimin moralini asla bozmak istemiyorum ama bi yandan da aparat ve p... kontrolü aynı die kafam da karışmadı değil...

ben parmakla yapmadığım için bu konuda pek bişey söyliyemıycem canım ama parmakla yapıp başaran çok var parmakla içeriyi daha iyi hiisettıklerını söyluyolardı.moralini hiç bozma.sen üç parmakla devam et iyice alışınca p...s de kolay gelcektir eminim.

aynen bende canım 3 parmak iyce alışmak istiyom.. ya canım korktuğum bişey war hani biz parmakla daha kolay yapıyoz ya, aparat da zorlanıyoz biraz moral bozmak istemiyom ama hani parmakta kontrol tamamen elimde parmakalrımda gideceği yeri hemen biliyorum.. ama aparatta bulamıyorum acaba p... aynı aparatta ki gibi mi sorun olur. tamamen elimde olmuyo kontrıol çünkü...

berna aynı şeyi bende düşündüm aslında ama bi yandanda diorumki aparat çok katı düz bişey olduğu için onu alamıyor olabilirim ama p.. öyle değil eşimizle anlaşıp kontrolü birlikte sağlayabiliriz..

ben parmakla çalışmıştım evet parmakta kontrol tamamen sende sen yönlendirebiliyorsun bu doğru ama bu p....ste de böyle..yani kontrolün tamamen sende olduğu pozisyonda denersin eğer çok tereddütün varsa...sen üstte olursan kontrol daha çok sende oluyormuş ben denemedim ama kızlar öyle diyordu..yani aparat şart değil burda parmaklada yenen çok kişi oldu.. dediğim gibi hangisiyle rahat ediyorsan..bende egzersiz yaparken aparatla yapamıyorum diye olmayacak sanıyordum .. bence kafanı karıştırma.. şuan 3 parmağa odaklan... ayrıca moral bozmak yok..

Anladım sen egzersizini yap hem iyice alışmış olursun.. ama gittiğin yerde egzersizini ihmal etme.. müsait olursan mutlaka yapmaya çalış.. inşallah gelince güzel haberler verirsin..

berna aynı şeyi bende düşündüm aslında ama bi yandanda diorumki aparat çok katı düz bişey olduğu için onu alamıyor olabilirim ama p.. öyle değil eşimizle anlaşıp kontrolü birlikte sağlayabiliriz..

ayy öyle mi diosun canım ya... inşallah dediğin gibi yaparız... ya hep o aklımda, dediğim gibi moral de bozmak istemiyorum ama elde değil.. hoşşş çileklim de parmaktan sonra başarmış we kızların dediği gibi aparatsız sadece parmakla başaran çokmuşşş...umarım biz de onlardan biri oluruz...anlaşılan 3 parmak dewammm huzurmmm... haydi bayrama beraber geliniz:)))

kızlar ramazanın bereketi hurmayla alakalı olabilirmi acaba bugün haberlerde izledim hurma kolay doğum yapabilmek için çok yararlıymış rahim kaslarını hareketlendirip canlandırıyormuş:)

parmakla yapıp başaranlar çok burada evet. ama genelde söyledikleri ,eşlerinde orayı öğrenmesi ve bence en önemli nedeni de eşe bizim güvenmemiz ona kendimizi bırakmamız için eş parmağı da gerekli, demeleri.

parmakla yapıp başaranlar çok burada evet. ama genelde söyledikleri ,eşlerinde orayı öğrenmesi ve bence en önemli nedeni de eşe bizim güvenmemiz ona kendimizi bırakmamız için eş parmağı da gerekli, demeleri.

ewet eş parnmağı da önemli ama benim eşim pek yanaşmıyo ona...bi garip oluyorum diyo.. her konuda tam destek ama istemediği bişeyi de ona nasıl yaptırıcam ki??
sen aparat denedin mi canım?
bu arada meslekteşız galiba şekerim:)

Back
X