- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #118.421
p...s denemesi yapıcaz:) evet aynı gidiyrz .. az öne çilekli yazmış 3 parmakda iyie alış diye bende öyle yapıcam sonrasında ne yapıağımızıda ona soralımm çilekliii? :))

aparatı paramak yapamayanlar yapıyor canım.öyle mi diyosun canım yaaa... aparatsız 3 parmakla yenermiyizzzz?
çilekliyi göremedim diye cevap verdim.. o gelince ona da soralım..3 parmağa iyice alışınca p...s denemesi geliyor.. sizin maşallahınız vargayet iyi gidiyorsunuz..ben 2 parmaktan sonra p...s denemesine geçmiştim...p....s 3 parmaktan çok daha kolay olacak.
katılıyorummm...bence anormal bir şey yok.. kimisi parmakla daha rahat kimisi aparatla..sen parmakla rahatsın o yüzden böyle devam et..aparattan sonra orta parmağı yapamama nedenin ise aparatı yapamayınca şartlamışsındır kendini kasıp kapatmışsındır...parmakla devam canım olacak başka yolu yok.. hadi bakalım her şeyiniz benzer aynı gün gelin edelim sizi:)
yok canım sen bir kere ilişkiye girdiğin için sorun olmaz sende.aynen bende canım 3 parmak iyce alışmak istiyom.. ya canım korktuğum bişey war hani biz parmakla daha kolay yapıyoz ya, aparat da zorlanıyoz biraz moral bozmak istemiyom ama hani parmakta kontrol tamamen elimde parmakalrımda gideceği yeri hemen biliyorum.. ama aparatta bulamıyorum acaba p... aynı aparatta ki gibi mi sorun olur. tamamen elimde olmuyo kontrıol çünkü...
2 parmak 2 boğum alıyorum. iyi bişey en azından gerilememişim. hadi bakalım hayırlısı.

eş parmağı çalışmadan da yenenler var.parmakla yapıp başaranlar çok burada evet. ama genelde söyledikleri ,eşlerinde orayı öğrenmesi ve bence en önemli nedeni de eşe bizim güvenmemiz ona kendimizi bırakmamız için eş parmağı da gerekli, demeleri.
farketmez canım sen yeteki egzersiz yap, ben kendim yapamadığım için eş parmağı ile çalıştım.aparatı yapamıyorum bende. eş parmağına da eşim razı ama ben değilim. daha yeni yeni kendi parmağıma alışıyorum(
evet canım öğretmenim, tayin bekliyorum eş özründen baya sıkıntılı süreç...
geçen hafta baya zor bir zaman geçirdim egzersizlere başlamadan önce. psikolojim tamamen gitmişti önce stresten gülüyodum farkındaydım ama durduramadım kendimi. eşim geldi sakindim bi anda ağlama krizine girdim. öyle böyle değil ama. duramadım bir türlü. o da üzüldü çok. şimdi yine öyle olacak diye korkuyo sanırım. daha anlayışlı,daha çekingen sanki. sonuç yine aynı ben ağlıyorum. bu artık çok zor. sigaradan nefret eden ben her gece 5-6 tane içiyorum. çok bunaldım artıkk,çok yoruldum. gece hep ayaktayım sabah 6-7 de yatıyorum. bitsin istiyorum Allahım sadece bu işkence artık bitsin istiyorum.
yeniceksin canım ve kurtulacaksın, çok iyi gidiyorsun