Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar bende egzersizlere devam ediyorum.. 10 cm başarıyla tamamladım :) fakat ilişkiyi denediğimiz zaman feci bir yanma hissi oluyor, daha sonrada acı ekleniyoor.. bazı arkadaşlar hiççç acımıyomuş, bumuymuş falan diyolar fakat ben o duruma hiç gelemedim, hep aynı acı aynı yanma ://

selam kızlar unuttunuz mu beniii hııı hııı:14:işteki net bozuk evde de olmayınca bir haftadır takıp edemedım yazdıklarınızı.sanırım bir süre daha da burda olamıycam.yazıların hepsini okuyamadım.Masalll canım tebrik ederim seni de:7:Başka yenen arkadaşlar var mı?bana gelince okadar yogun bir hafta gecırdım kı ne egsersız be baska bısey yapamadım.Bu pazar benım de evlenelı 3 ay olacak.3 ayın hürmetine olur inşallah.gecen gun gaza geldık bıraz deneyelım dedık ama yıne hamsı baluğu gibi zıpzıp zıpladım geri attım kendimi :D artık kendımle de dalga gecer oldum ya da alıstım bu duruma bilemiyorum.Şu mübarek ayda tek duam burda hepinizin başarı hikayelerini duymak.bazen diyorum keşke yakın olsaydık görüşebilseydik sizlerle.internet ortamına güvenilmez ama burda sizlerle konusurken okadar motive oluyorum ki pc yi açar açmaz soluğu burda alıyorum.İyiki varsınız:16:

selam kızlar unuttunuz mu beniii hııı hııı:14:işteki net bozuk evde de olmayınca bir haftadır takıp edemedım yazdıklarınızı.sanırım bir süre daha da burda olamıycam.yazıların hepsini okuyamadım.Masalll canım tebrik ederim seni de:7:Başka yenen arkadaşlar var mı?bana gelince okadar yogun bir hafta gecırdım kı ne egsersız be baska bısey yapamadım.Bu pazar benım de evlenelı 3 ay olacak.3 ayın hürmetine olur inşallah.gecen gun gaza geldık bıraz deneyelım dedık ama yıne hamsı baluğu gibi zıpzıp zıpladım geri attım kendimi :D artık kendımle de dalga gecer oldum ya da alıstım bu duruma bilemiyorum.Şu mübarek ayda tek duam burda hepinizin başarı hikayelerini duymak.bazen diyorum keşke yakın olsaydık görüşebilseydik sizlerle.internet ortamına güvenilmez ama burda sizlerle konusurken okadar motive oluyorum ki pc yi açar açmaz soluğu burda alıyorum.İyiki varsınız:16:

Merhaba.Çok teşekkür ederim.Bak ne güzel daha yeni evlisin.Lütfen erteleme,egzersizlerini düzenli yap.Ben çok erteledim.İnşallah o hamsi baluğu gibi zıplamalar neşeden,mutluluktan olur :)

Merhaba.Çok teşekkür ederim.Bak ne güzel daha yeni evlisin.Lütfen erteleme,egzersizlerini düzenli yap.Ben çok erteledim.İnşallah o hamsi baluğu gibi zıplamalar neşeden,mutluluktan olur :)

İnşallah canım:) senin ne kadar sürdü ve herşeyden önemlisi şimdi nasılsın ikinci denemen oldu mu sorun yoktur umarım.

ben birazdan çıkmak zorundayım.herkese iyi akşamlar.bir daha geldiğimde yine kurtulanları görmek istiyorummmmmm:21:kendinize çoookkk iyi bakın tabii kocacıklarınıza da:16:

ben birazdan çıkmak zorundayım.herkese iyi akşamlar.bir daha geldiğimde yine kurtulanları görmek istiyorummmmmm:21:kendinize çoookkk iyi bakın tabii kocacıklarınıza da:16:
tamam canım, biraz daha aktif olmaya çalış imkanları zorla. Seni de gelin çıkaralım :21:.

kızlar adetime 4 gün var evde gebelik testini yapmam için illa ki adet zamanımın geçmesi mi gerekir bilgisi olan arkadaşlar bu konuda bilgilendirirlerse sevinirim. göğüslerim 10 gündür feci halde şiş ve ağrıyor. normalde adetten 2-3 gün önce şişerdi. bir de hiç bu kadar şiş olduklarını görmemiştim. bir an önce öğrenmek istiyorum :(

gebelik testi için en az 2-3 gün geçmesi gerekiyor, kan ya da idrar testi yaptırırsan daha erken öğrenebilirsin.

tamam canım, bende evi toparlıcam, sen yaz yine, ara ara gelir cevaplarım :12:.[/QUOTE

canım tekrar aparat hazırladımmm 9 cm cıvarı olduuu gozum kesmıyo oburkuyle pek fark yok amaaa bıo denıycem

cnm once 9 cm den once aldıgın aparatla basla en az 10 dk onunla calıs gıt gel yap onu cıkarıp jelleyıp hemen 9 cm al cok daha kolay alırsın

Back
X