Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben 2-3 parmak yapabiliyom 2 de hiç 3 te biraz zorlanıyom o kadar... aparta denemesi başarısız. bi daha denesem mi ki? bu aparat sorusunu aktarıp dönderip soruyom ama kızlar kusura bakmayın. idare ediwerin:))))psikolojim bozukkk

canım aparat yapmak zorundasın parmak egzersızı yapıp yenen cok arkadasımız var aparat su yond
en iyi boy konusunda kafan rahat olur o kadar...bence hıc takma kadana parmak egzersızı kolay degıldır ben soylım sana:34:
3 parmaga odaklan rahat almaya rahat hareket ettırmeye calıs 3 parmagı da rahat alırsan p..s e gecebılırsın bitmiş senın bırseyın kalmamıs:34::34:

canım aparat yapmak zorundasın parmak egzersızı yapıp yenen cok arkadasımız var aparat su yond
en iyi boy konusunda kafan rahat olur o kadar...bence hıc takma kadana parmak egzersızı kolay degıldır ben soylım sana:34:
3 parmaga odaklan rahat almaya rahat hareket ettırmeye calıs 3 parmagı da rahat alırsan p..s e gecebılırsın bitmiş senın bırseyın kalmamıs:34::34:

tamam canım şimdi 3 parmak denemsi yapıcam.. durumu paylaşırım canım...

arkadaslar merhaba..1 yillik vajili olarak foruma yeni yeni takilmaya basladim.yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim,
benim sorum su ;hani su vajinin giris kisminda bi kivrim var ya,boyle biraz cengel gibi,o kismi esinizle gecerken ne yapiyorsunuz ,yani yenebilmis olanlar icin, normal iliski esnasinda?ben orda takilip kaliyorum ve cok canim yaniyo:((
su Ramazan ayinda Allah hepimizin derdine derman olsun ins..
hoscakalin..

Back
X