Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ttlimm sacm olacak sorum aslindada soriyim regl doneminde egz yapilirmi ilk 3gun yogun oluyo sonra azalioya ozamaan yapsak acaba gunahmi olur die dusunuym gerci:26:
benim doktorum yapabilirsin, tedavi bu sonuçta derdi, ben yinede yapamadım, hiç içimden gelmedi. Bu konuda fetva veremicem tatlım :26:, o kadar bilgim yok. Sana bırakıyorum. Çok azaldıysa abdest alıp yapabilirsin belki.

Ttlimm sacm olacak sorum aslindada soriyim regl doneminde egz yapilirmi ilk 3gun yogun oluyo sonra azalioya ozamaan yapsak acaba gunahmi olur die dusunuym gerci:26:

Gunah olmayabilecegini kabul edersek bile, o donemde mikrop kapma riski yuksek, hem de vajina daha hassas oluyor normal zamanda egzersizde zorlanan biri mens doneminde daha da zorlanir, aci duyulabilir. Adetliyken iliskinin yasak olusu da zaten tamamen kadinin yorulmasini, mikrop kapmasini engellemek icin. Bu durumda egzersiz de yapmamak bence en hayirlisi.

Evet burda saat gece 1.44. o sebepten size pek katilamiyorum ve kaciriyorum yazilanlari. seni bulmusken sorayim.ilk egzersize basladiginda hemen basarabilmis miydin?

ilk incelemiştim, ileri gitme isteği oldu, kızlar kulak çubuğunu önerdiler. jelleyip strechleyip onunla başladım. yani hemen başlamış oldum :1:.

ilk incelemiştim, ileri gitme isteği oldu, kızlar kulak çubuğunu önerdiler. jelleyip strechleyip onunla başladım. yani hemen başlamış oldum :1:.

kulak cubugum yok.dilator aldik ama henuz bir arpa boyu yol katedemedim:( inceleme nasil?ne var ne yok orda onu mu inceledin?ben de inceledim o sekil ama incele incele nereye kadar:) yillar gecermis saclarim agarmis ben hala inceliyorum esim sorarmis ne ettin hanim ben inceliyorum bey ha oldu ha olacak:) valla boyle espri yapiyorum ama durumumu iyilestirmek icin gulmeye ihtiyacim oldugundan yanlis anlamayasin...

canım sen aparatı cekme kendını gevşek bırak atıcak o dışarı hıçbişey yapmana gerek yok[/QUOTyavuzzzz canm icine alabiliyosan sorun yok zorlandikcabekle alisio hem dayanilmaz aci deil bide hafof sag sol yap nerde rahat diosa ordan git gel yap bendede oluyo bazen benim anladgm pozusyondan kaynaklanio hafif hareket ettirip dogru yeri buluyorm sonra git gel yapiorum.cikarmaya gelince serbest birak elini cek o kendi gelio zaten bi ilk giren yeerde cikarkende huylanti oluyo nefes verirken cek onuda

huylantı mı :52::52::52::52: ay çok yaşaaaa, bayıldım bu kelimeye :60::60::60::60::60::60: çok sevdim :10::10::10::10:

kulak cubugum yok.dilator aldik ama henuz bir arpa boyu yol katedemedim:( inceleme nasil?ne var ne yok orda onu mu inceledin?ben de inceledim o sekil ama incele incele nereye kadar:) yillar gecermis saclarim agarmis ben hala inceliyorum esim sorarmis ne ettin hanim ben inceliyorum bey ha oldu ha olacak:) valla boyle espri yapiyorum ama durumumu iyilestirmek icin gulmeye ihtiyacim oldugundan yanlis anlamayasin...

evde öyle ince birşey yok mu?, herhangi birşey olabilir hiç farketmez. Önce ince birşeyle denersen daha hızlı ilerlersin. ben şu an işte olduğum için ara ara çıkmak zorunda kalıyorum kusura bakma, zaten sela geldi o sana yardımcı olur.

evde öyle ince birşey yok mu?, herhangi birşey olabilir hiç farketmez. Önce ince birşeyle denersen daha hızlı ilerlersin. ben şu an işte olduğum için ara ara çıkmak zorunda kalıyorum kusura bakma, zaten sela geldi o sana yardımcı olur.

tamam bakalim sana kolay gelsin musterileri bekletme:) ay nedense musteri yazdim ne is yaptigini bilmeden..insa daha kucuk birsey bulup denicem birazdan...tesekkurler

atmıyo canım yaa resmen cu sefer cıkartırken zorlandım ben dıyorumkı hanı ultroson jelı kullanıyorum yaa o hemen kuruyomuss acaba ondanmı ole oluyokıı

ben hala ultrason jeli kullanıyorum, kurumuyor o, içerde hava mı var ki kurusun?? ya da içerisi kağıt havlu mu ki ıslaklığı emsin??? böyle düşünerek ultrason jeli kuruyor diye düşünmekten uzaklaş istersen. ben hiç sıkıntı yaşamadım o jelle. olabildiğince bol kullan, az sıkma, ben aparatın tamamını kaplıyordum nerdeyse, öyle yapmaya çalış, nasıl olsa bol :)))) jel yeterince varsa, kendini rahat bırak, ıkın, ıkınarak çok kolay çıkar aparat.

Yavuz msllh canim çok güzel ilerliyosun 9 cm çok iyi bikaç güne hatta istesen bi günde yenebilirsin 1 cm daha arttir öyle çalismaya çalis cnm bilmiyorum 9'u rahat yapabiliyomusn..

Umut naptin doktor isini ? Karar verdinmi

kızlar bışeyi merak ediyorum..eşiyle arası mukemmel olmadığı halde egzersızlerı yapabılen var mı aranızda?
çok bıkkın ve çökmüş hissediyorum bazen..

nerdeyse çoğumuz öyleydik. bunu kafana takma. benim eşim egzersiz yapmamı istemiyordu, kendiliğinden çözülecek sanıyordu. o evde yokken yaptım hep egzersizi. zamanla ilerleyince bu fikre alıştı, normal karşılamaya başladı. ama egzersiz süresince çok kere kavga edip küsmüşüzdür. sebep vajinismus olmasa da her şeye tartışıyorduk. yendikten sonra bu kavgalar azaldı. tamamen bitemez, bitmiyor. çünkü evlilik böyle bir şey. iki insanın birbirini karşılıklı olarak yontması :1::1::1::1: ama şu nokta önemli, eşinin sana batan 100 tane özelliği varsa, yendikten sonra bu nerdeyse 10a iniyor, temel şeyler hariç detaylara artık takılmaz oluyorsun. motivasyonunu bunları düşünerek sağlayabilirsin. :16::16::16:

condom gecirince suoer olur bence:)
İnce bir kalem, hatta kalemin içi, ne bileyim ince bir çubuk, rimel kalın gibi başlangıç için , kibrit çöpünün etrafına peçete sarıp, kalınlaştırıp da deneyebilirsin, pasta mumu da olur. uğraş biraz :46:.
0 boy dilatörün kalınlığı nasıl :44:?

İnce bir kalem, hatta kalemin içi, ne bileyim ince bir çubuk, rimel kalın gibi başlangıç için , kibrit çöpünün etrafına peçete sarıp, kalınlaştırıp da deneyebilirsin, pasta mumu da olur. uğraş biraz :46:.
0 boy dilatörün kalınlığı nasıl :44:?

mumdan kalin dilator.rimelin ucu ince aslinda ama en ucu sert biraz o da beni urkutuyor.

Back
X