Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnce bir kalem, hatta kalemin içi, ne bileyim ince bir çubuk, rimel kalın gibi başlangıç için , kibrit çöpünün etrafına peçete sarıp, kalınlaştırıp da deneyebilirsin, pasta mumu da olur. uğraş biraz :46:.
0 boy dilatörün kalınlığı nasıl :44:?

nasil bir pozisyon almak lazim?sirtustu mu?aynanin karsisina gectim bacaklarimi actim biraz sirtimi geriye verdim aynaya bakarak yapmaya calisiyorum yanlis mi?

nasil bir pozisyon almak lazim?sirtustu mu?aynanin karsisina gectim bacaklarimi actim biraz sirtimi geriye verdim aynaya bakarak yapmaya calisiyorum yanlis mi?
çoğunluk oturarak yapıyor bende ilkini oturarark yaptım, eşimle çalışmaya başladığımda sırt üstü uzanıyordum. Doğru yoldasın yani.

çoğunluk oturarak yapıyor bende ilkini oturarark yaptım, eşimle çalışmaya başladığımda sırt üstü uzanıyordum. Doğru yoldasın yani.

kapatti kustu acilmiyor.ama su istemsiz kasilmayi gordum, cubugu hafif dokundurdugum an ben bile farkina varmadan kapatiyor kendini...bu barisi nasil saglicaz?nasil soz geciricez su kaslara yaaa uffffffffff offfffffffffffffffffff pofffffffffffffff:(((

Yavuz msllh canim çok güzel ilerliyosun 9 cm çok iyi bikaç güne hatta istesen bi günde yenebilirsin 1 cm daha arttir öyle çalismaya çalis cnm bilmiyorum 9'u rahat yapabiliyomusn..

Umut naptin doktor isini ? Karar verdinmi

ya dun denedım dokuzu 20 dakka tuttum ıcımde bugunde ıyıce onunla yapayım yarın tekrar buytucem ınsallh canım yaaa bı anda ataga gectım korkum azaldıı

peki vajinanin girisindeki kaslarin kasilmasini nasil hallettin?onlar kasilsa da sen israr edip aldin mi yani?

ıster ıstemez kasılıyo ama derın nefes alıyorum verırken ıttırıyorum zaten yolunu bulunca kendı gıdyo canım ben de cıkarmakta bıraz zorlanıyorum aparatı neyın nesıysee ama hıc acımıyo ınann bana ben 2 ay oldu hemen heman burayı bulalı dusun daha yenı yenı yapabılıyorummm ılk ısaret parmagımla denedım parmakla dene sen bence ılk onunla fdaha rahat buluyosunn yonunu sonra aılsırsınn dene canım sakın korkmaa

Ttlimm sacm olacak sorum aslindada soriyim regl doneminde egz yapilirmi ilk 3gun yogun oluyo sonra azalioya ozamaan yapsak acaba gunahmi olur die dusunuym gerci:26:

inci günah kısmını bilemem ama adetken egzersiz yaparsan mikrop kapma ihtimalin artar. kanama tamamen bitmeden ben egzersiz yapmadım hiç. kendimi korumak adına.

bugunku calismalarima son veriyorum sahur yapicam.yapamaya yapamaya bi gun yapabilirim insa....

zamanla alışacaksın, denerken denerken bir gün olacak. yeter ki pes etme, her gün dene. aynada incelerken kegel yap istersen, kasarken kapanıp bıraktığında genişlediğini iyice beynine kazı. çilekli doğru söylüyor, ince bir şey bulup açık olduğunu görsen rahatlayacaksın aslında. çünkü sürekli oranın kapalı olduğu sinyalini veriyorsun beynine. bunun yerine, orası açık, açık olmasa regl olamazdım filan diye kendine tekrarla. dilatörün en küçüğü kalın geliyorsa, serçe parmağınla dene ya da ona yakın kalınlıkta bir şey bulup dene. kulak çöpü bana da ürkünç geliyordu, batar bu iğne gibi diye. o yüzden ben serçe parmakla başladım. moralini yüksek tut. iyi uykular. :16::16::16:

zamanla alışacaksın, denerken denerken bir gün olacak. yeter ki pes etme, her gün dene. aynada incelerken kegel yap istersen, kasarken kapanıp bıraktığında genişlediğini iyice beynine kazı. çilekli doğru söylüyor, ince bir şey bulup açık olduğunu görsen rahatlayacaksın aslında. çünkü sürekli oranın kapalı olduğu sinyalini veriyorsun beynine. bunun yerine, orası açık, açık olmasa regl olamazdım filan diye kendine tekrarla. dilatörün en küçüğü kalın geliyorsa, serçe parmağınla dene ya da ona yakın kalınlıkta bir şey bulup dene. kulak çöpü bana da ürkünç geliyordu, batar bu iğne gibi diye. o yüzden ben serçe parmakla başladım. moralini yüksek tut. iyi uykular. :16::16::16:

tesekkur edrim selacim gercekten sizlere cok minnettarim.onceden burayi okuyup oyle bisiler yaziyordum ama simdi egzersiz yapma cabalarindan sonra sizlerin kiymetini daha iyi anladim.dun yapmaya calistim 0 dilatorle olmadi.esim de yanimdaydi cok garipti uzerime bir ortu aldim oyle yapmaya calisiyorum. esime diyorum sana garip mi geliyor, hayir diyor seni takdir ediyorum:) yani bugun de deneyip yapamayinca hakikaten su vajinismusu yensek dunyanin en basarili kadinlarindan daha basarili oluruz gibi geliyor bana...sana beyninin yapma dedigi seyi israrla yapabiliyorsan bu mukemmel bir guc gercekten...ve de Allah buyuk.bunda da bir hikmet var elbette, cunku su dunyada hikmetsiz hic bir is yok biz hikmetini goremesek de..belki hikmeti su bu problemi asinca evliligimizin kiymeti birden bine cikacak...haydi gorusuruz...sana da iyi gunler canim insa sen de tamamen bu skintidan kurtulursun..

tesekkur edrim selacim gercekten sizlere cok minnettarim.onceden burayi okuyup oyle bisiler yaziyordum ama simdi egzersiz yapma cabalarindan sonra sizlerin kiymetini daha iyi anladim.dun yapmaya calistim 0 dilatorle olmadi.esim de yanimdaydi cok garipti uzerime bir ortu aldim oyle yapmaya calisiyorum. esime diyorum sana garip mi geliyor, hayir diyor seni takdir ediyorum:) yani bugun de deneyip yapamayinca hakikaten su vajinismusu yensek dunyanin en basarili kadinlarindan daha basarili oluruz gibi geliyor bana...sana beyninin yapma dedigi seyi israrla yapabiliyorsan bu mukemmel bir guc gercekten...ve de Allah buyuk.bunda da bir hikmet var elbette, cunku su dunyada hikmetsiz hic bir is yok biz hikmetini goremesek de..belki hikmeti su bu problemi asinca evliligimizin kiymeti birden bine cikacak...haydi gorusuruz...sana da iyi gunler canim insa sen de tamamen bu skintidan kurtulursun..

sağol, ben yendim alışma sürecindeyim. dün 3 ay oldu yeneli :16::16::16::16: üstüne örtü örtme, kendini belden aşağı çıplak görmeye alıştır. soğuksa örtebilirsin tabi, ben aparatı yerleştirip bekletirken üstümü örtüyordum ama kışın egzersiz yaptığım için :)))

Back
X