- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #118.621
huylantı mıay çok yaşaaaa, bayıldım bu kelimeye
çok sevdim
![]()
Kuzum cok yasamak deil vajisiz yasamak istiyorum kalan omrumu esime haksizlik ediyorum oo cok iyii biri![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
huylantı mıay çok yaşaaaa, bayıldım bu kelimeye
çok sevdim
![]()
Kuzum cok yasamak deil vajisiz yasamak istiyorum kalan omrumu esime haksizlik ediyorum oo cok iyii biri![]()
tesekkur edrim selacim gercekten sizlere cok minnettarim.onceden burayi okuyup oyle bisiler yaziyordum ama simdi egzersiz yapma cabalarindan sonra sizlerin kiymetini daha iyi anladim.dun yapmaya calistim 0 dilatorle olmadi.esim de yanimdaydi cok garipti uzerime bir ortu aldim oyle yapmaya calisiyorum. esime diyorum sana garip mi geliyor, hayir diyor seni takdir ediyorum:) yani bugun de deneyip yapamayinca hakikaten su vajinismusu yensek dunyanin en basarili kadinlarindan daha basarili oluruz gibi geliyor bana...sana beyninin yapma dedigi seyi israrla yapabiliyorsan bu mukemmel bir guc gercekten...ve de Allah buyuk.bunda da bir hikmet var elbette, cunku su dunyada hikmetsiz hic bir is yok biz hikmetini goremesek de..belki hikmeti su bu problemi asinca evliligimizin kiymeti birden bine cikacak...haydi gorusuruz...sana da iyi gunler canim insa sen de tamamen bu skintidan kurtulursun..
sağol, ben yendim alışma sürecindeyim. dün 3 ay oldu yeneliüstüne örtü örtme, kendini belden aşağı çıplak görmeye alıştır. soğuksa örtebilirsin tabi, ben aparatı yerleştirip bekletirken üstümü örtüyordum ama kışın egzersiz yaptığım için :)))
Eşinin kıymetini bil işte. ben egzersiz yaparken eşim yazzık daha kendini tanımıyor, ergen çocuk gibi kendini keşfediyorsun, yakında sivilcende çıkar senin derdi. Birde şakayla karışık alay ederdiama hakikaten hiç kendimi tanımıyormuşum , ilerledikçe anlaycaksın ne demek istediğimi
.
soguk oluyor ama klimadan.ama benim normal zamanda da aciksa altim sanki vajinama firtinalar esiyor gibi hissediyorum yani anlayacagin oraya havanin bile girmesi beni rahatsiz ediyor.ben galiba ileri derece vajinismusum haaa:)
soguk oluyor ama klimadan.ama benim normal zamanda da aciksa altim sanki vajinama firtinalar esiyor gibi hissediyorum yani anlayacagin oraya havanin bile girmesi beni rahatsiz ediyor.ben galiba ileri derece vajinismusum haaa:)
Kızlar kegel egzersızlerının sadece tarıfı var. Gorselı yok mu ?
görsele gerek yok ki. Wc ye gidip idrarınıı tut bırak yap, sıkman gereken kasları tanı. Sonra otururken, ayakta ne zaman aklına gelirse kasıp bırak. O kadar. Wcde de iyice alışana kadar idrarı hep bu şekilde kas bırak yaparak yap.
hımmm anladım canım. Bukadar yanı ? Ben farklı bırseyler umuyordum ne bılıyım ozel hareketler egzersızler falan. Ok anladım aynen yapacagım. Nekadar uzun sure boyle yapmak lazım kı acaba ? Sımdı de bu aklıma takıldı. Kısıden kısıye degısıyordur tabıkı ama ne bılıyım aklıma geldı ıste oyle. Sankı cok basladım da bıtmesı kaldı :)
hemen başla cnm...kegel egzersizlerini biliyosn dimi...sayfanın başında var okuyabilirsin bilmiyosan..sürekli yap...jel al ve denemelere başla canını sıkma inan kurtulacksın...takıldığın yerde sor cevaplarım
ilgin için çok teşkür ederim kegel yeni yeni yapıyorum da parmak egzesizi 1 aydır falan düzenli jelle önce tek parmak sonra iki sonra ileri geri hareket ettirmeler falan eşimin iki parmağıyla deniyorus ben yapmıyorum da bugün aştım kendimi ama iki parmağı da içimdeyken bi yüzüstü bi yan tekrar sırt üstü falan döndüm rahattı yani Allahım inşalah az kaldı =)
olmuyor olmuyor olmuor((((
kızlar nerdesınız suan topıkye 4 uye 54 zıyaretcı varrr oha dedım yaa![]()
kızlar nerdesınız suan topıkye 4 uye 54 zıyaretcı varrr oha dedım yaa![]()