Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben 3 parmak yapıyorum. bi de onu dene.. eşinle yapman daha güzel ben hiç eş parmağıyla denemedim, bence senin yaptığın daha doğru.. 3 parmaktan sonra dediğimde olmamıştı... ama sen eş parmağıyla yaptıgın için olacaktır bence hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz:)))

berna yaptım yaptım yaptım dün gece ve bu sabah eşimin 3 parmağıyla da yaptım aciip güven geldi kendime bu sefer de benimki heyecan yaptı 2 gün ver bana hazırlıyım kendimi diyo iyi ki varsınız hanımlaaaarrrrr :* :* :* (ya ben sizin güzel hareketli sımayllarınızdan yapamıyom ama yaa =( )

Bugun egzersiz yapmadim itiraf ediyorum:( cunku egzersiz yaparken kafamin rahat olmasi lazim ve ben bugun hic iyi degildim. Yarin yani bugun herneyse ve ertesi gun misafirim var. Ay sonunda tasiniyoruz..Nasil olacak bilemiyorum. Ben iki yil once buraya uye idim, okudum birseyler ama bu kadar ciddiye almamistim, bir de okulu bitirememistim ders calismam gerekiyordu egzersizden ziyade.Iki yil gecti yine burdayim.bir arkadas vardi nazli85 taniyan var mi?o da burda ogrendigi egzersizlerle yenmisti.insa yeneriz biz de bir gun. yenemesek de artik ne diyeyim cennette insa..:)

arkadaşlar ramazan geldiğinden beri giremiyordum hepiminize hayırlı ramazanlar inşallah. bu mübarek ayda allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. ya size bişey sorucam. ben tüm egzersizleri bitirdim artık çok rahatım . hem eşimin hemde kendi parmaklarımı çok rahat her pozisyonda alabiliyorum ama hala korkuyorum acıcak diye :) yani 2 parmağa göre hala kalın olduğunu ve acı çekeceğimi düşünüyorum :) ya şu haydar dümen formülü var uyuşturuyo sanırım girişi. hiç deneyipte başaran arkadaşlar oldumu. artık son çarem o girişi uyuşturup denemek :)
Canm aslinda cokcik iyi noktadasn esinin parmagina izin veriosun bende aparat aliyorum esimle korkudan olmuyo dr aparati esin yapsn dedi yaptiramadm h.dumen recetesinide harfiyen uyguladim ama bizimki vajideki agri deil kafamzda var o agri parmakta acimiyo ama esli denemede sirf korku ve heyecana yenik dusup agrio dioruz kisacasi ben denedm receteyi yine o an geldiginde heyecan korku nasl gircek falan oluyrm

Canm aslinda cokcik iyi noktadasn esinin parmagina izin veriosun bende aparat aliyorum esimle korkudan olmuyo dr aparati esin yapsn dedi yaptiramadm h.dumen recetesinide harfiyen uyguladim ama bizimki vajideki agri deil kafamzda var o agri parmakta acimiyo ama esli denemede sirf korku ve heyecana yenik dusup agrio dioruz kisacasi ben denedm receteyi yine o an geldiginde heyecan korku nasl gircek falan oluyrm

eşimin yaptığında ilk biraz hafif bi yanmam olmuştu ama artık o yanmada yok dediğim gibi çok rahatım ama hala p... gözümde çok büyütüyorum parmaklardan kalınmış gibi geliyor ve hala canm acıcak diye hissediyorum bir defa cesaretimi topladım tam giriş esnasında eşim itince p.p. kısmıma bir baskı hissettim ve yine geri çekildim. sanki oram hissizleşince yapabilrim gibi geliyor bana . yapmamda gerekiyor artık ben bebek istiyorum :(

Bugun egzersiz yapmadim itiraf ediyorum:( cunku egzersiz yaparken kafamin rahat olmasi lazim ve ben bugun hic iyi degildim. Yarin yani bugun herneyse ve ertesi gun misafirim var. Ay sonunda tasiniyoruz..Nasil olacak bilemiyorum. Ben iki yil once buraya uye idim, okudum birseyler ama bu kadar ciddiye almamistim, bir de okulu bitirememistim ders calismam gerekiyordu egzersizden ziyade.Iki yil gecti yine burdayim.bir arkadas vardi nazli85 taniyan var mi?o da burda ogrendigi egzersizlerle yenmisti.insa yeneriz biz de bir gun. yenemesek de artik ne diyeyim cennette insa..:)

Canım aslında gün içinde hepimizin boşa geçirdiği hiç yoktan 1 saatimiz oluyo en azından tv izlerken yani demem o ki ne yap ne et egzersize zaman yaratmaya çalış günler günleri kovalıyo ve gün geçtikçe üstündeki yük de ağırlaşıyo tabi

naber berna naptın bı ılerleme varmı canımmm?

canım malesef regl dönemimdeyimm:((( kısmetse ctesi çalışmalara kaldığım yerden dewam etcem... en son 3 parmak yapıyodum ordan kaldım işte canım...aparat egzersizlerine geçicem... kayınwalidemle konuştum hala 2 kişi mi oturuyonuz dedi bana, o kadar kötü oldum ki... bayram olsun istemiyorummm...herkese laf anlat( meraklıdır bizim sülale) Allah ım sen affet...
sen ne durumdasın canım nasıl gidiyo çalışmalar.. bu arada yazwuzcum sen ne kadarlık ewliydin canımmm?

canım malesef regl dönemimdeyimm:((( kısmetse ctesi çalışmalara kaldığım yerden dewam etcem... en son 3 parmak yapıyodum ordan kaldım işte canım...aparat egzersizlerine geçicem... kayınwalidemle konuştum hala 2 kişi mi oturuyonuz dedi bana, o kadar kötü oldum ki... bayram olsun istemiyorummm...herkese laf anlat( meraklıdır bizim sülale) Allah ım sen affet...
sen ne durumdasın canım nasıl gidiyo çalışmalar.. bu arada yazwuzcum sen ne kadarlık ewliydin canımmm?

benım 7 yıl oldu canım evlenelııı bıde aparatla dene bakalım ben aynı 9 cmdeyım ama bugun canım hıc egzersız yapamak ıstemıyo morelım cok bozukk ben artık bebek soranlara ben ısetmıyorum dıyorum bazende korkuyorum allahın gucune gıtmesın ya olmassa dıyeee ya kac cm yenıcez bız bu ısı yaa

Slmmm..N'aber canım nasılsın var mı bir gelişme ?

Yok canm ya gelisme melisme sinir oluym regl girdi araya iki hafta egz yapamamis oluyrm oda beni korkutuyo gerilersem die ben burda old.surece egz yapamiycam anlasilan.annemlerde umreye gitti bugun son anda babamin vize cikmams gidemedi havaalanindan dondu morali sifir annem kardesimle gitti son anda cekmis kenara annemi hanim ilk adimini attiginda kalbinden kizi gecir bunu dile baska bise istemiyom dedi ben koptmm orda yaa insanlarin derdi yok gibi benm icin gitmek istiodu babam dua esicem kendime bise istemiom dioms anneme :5::50:

benım 7 yıl oldu canım evlenelııı bıde aparatla dene bakalım ben aynı 9 cmdeyım ama bugun canım hıc egzersız yapamak ıstemıyo morelım cok bozukk ben artık bebek soranlara ben ısetmıyorum dıyorum bazende korkuyorum allahın gucune gıtmesın ya olmassa dıyeee ya kac cm yenıcez bız bu ısı yaa

yavuz neden moralin bozuk?? kendini rehavete kaptırma, her gün mutlaka yap egzersizi. ben burdayım, hadi yap da gel rapor ver bakayım. 12ye kadar burda kalmaya çalışacağım.

Yok canm ya gelisme melisme sinir oluym regl girdi araya iki hafta egz yapamamis oluyrm oda beni korkutuyo gerilersem die ben burda old.surece egz yapamiycam anlasilan.annemlerde umreye gitti bugun son anda babamin vize cikmams gidemedi havaalanindan dondu morali sifir annem kardesimle gitti son anda cekmis kenara annemi hanim ilk adimini attiginda kalbinden kizi gecir bunu dile baska bise istemiyom dedi ben koptmm orda yaa insanlarin derdi yok gibi benm icin gitmek istiodu babam dua esicem kendime bise istemiom dioms anneme :5::50:

Sıkma canını evine döndüğünde yapacaksın eminim.Bebek için de üzülme yani bunu söylemek bana da kolay değil ama sağlıklı ve düzenli ilişkyle o da olacak Allah'ın izniyle ferah tut kalbini..Ne güzel annen bol bol dua eder inş Allah kabul etsn umrelerini de.

inci ailen durumunu biliyor mu?? baban niye dua ediyor sana?? sen bu baskıdan dolayı yapamıyor olabilir misin???

yavuz neden moralin bozuk?? kendini rehavete kaptırma, her gün mutlaka yap egzersizi. ben burdayım, hadi yap da gel rapor ver bakayım. 12ye kadar burda kalmaya çalışacağım.

kızma ama hıc canım ıstemıyo bugun selaaa kendımden nefret eder oldum artıkkk ben nıye dogdumkı acaba amannn sacma sapan bısey yuzunden tartıstık hata bendemı bende bundan sonra sakayla karısık hıc bısey demıycem

Fmoralini bizmak icin deil canm sakn yanlis anlama korkumdan tepkim ama 7yilll yaa Rabbim benden once sen ve senin gibi daha uzun yillar bu derdi cekeni kurtarsn once sonra bizleri kuzum.bana 1,5yil oldu oluyorm kaygidan sakla sakla sus sus insanlara karsi kolaymi ya.esinede sabirlarrr ins.kimse uzatmadan yener bu illeti ama dedigim gibi once uzuun yilllarini alanlar sobra ben die dua ediom hep

Back
X