- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #118.701
daha yeni basladin, baslarda olmuyor diye düsünmen normal. olmamis olabilir ama olacak.
söyle yaklas olaya, bu dilatör setleri standart ölcülerde. senin durumundaki binlerce kadin kullandi. bunlar hep arastirmalara, feedbacklere vb. dayanarak hazirlanan aparatlar. yani arkasinda binlerce arastirma, anket, geridönüs var. daha incesine fizyolojik acidan ihtiyacin yok. ama orasi kapali, dar diye düsündügün icin bence de ince ve yumusak bir seyle algini acmak üzere deneyebilirsin.
ben de ilk dilatörümü tamamen icime hemen alamamistim. ama 2-3cmlik kismi hep alabiliyordum. hepsini almam, yönü bulmam 1 haftayi buldu. ilk basta sadece ucunu vajen girisine dokundur, ve o sekilde bekle. gevse, sakinles, belki 10 dk, belki 20 dk sadece temas etsin. sonra yavas yavas nefesle hafif hafif ittirmeyi dene. böyle böyle olucak, zaten bir kere tamamini aldiktan sonra ziplaya ziplaya egzersiz yapasin gelicek. kendine zaman ver, hop diye olmuyor bazen ama mutlaka oluyor. moralini bozma.
tesekkur ederim moral oldu gercekten.ramazan da oldugu icin zor oluyor sure kisitli oluyor ama insa ramazandan sonra daha yogun calisicam..