Arkadaslar ben ciddi manada egzersize baslayali 3 gun oldu sanirim zaten anlamissinizdir.Kimin egzersiz yapmadigi belli oluyor, yapanlar mutlaka soyle oldu boyle oldu soyle olmasi gerekmez miydi tarzinda sorular soruyorlar, oyle degil mi:)
Dun yapmamistim, bugun yaptim ama sure kisitli tabi yine. Ben parmagimla denemistim inceki gunlerde olmadi gibi, bugun dilatorle bayagi ugrastim bir saat dilatorun bas kismini o ice koyana kadar. Hani siz demissiniz parmakta bir bogum once filan. Simdi sormak istedigim yer surasi, bir bogum bu dista gordugumuz acikliktan itibaren bir bogum mu yoksa vajina acikligindan itibaren bir bogum mu?
Ikinci sorum su: O bir bogum iki bogum giden arkadaslar nasil o baskiyi ignore edip ikinciye gecebilmisler???Ve tabi sonra ucuncuye ve bla bla bla...
ucuncu sorum: Bir iki ayda egzersiz yapip yenenler sanki benim gibiler, yani benimki de oyle surer gibi ve hatta hic olmayacakmis gibi.Uc gun boyunca sadece bir bogumda kalanlar var mi? Ikinciye gecmesi haftalarini alanlar ama israrla egzersiz yaptikca 3-5 gunde diger boyuta gecenler var mi???
Son sorum: Burda yenenler veya 12 cm e ilerleyenler oyle birden pat diye hemen parmagini rahatlikla alabilen arkadaslar mi??
Itinayla cevap veren arkadaslar olacagini umuyorum, simdiden minnettarim...