- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #118.981
kızlar nolurrrr bana dua edin... bayramdan önce bitirmek istiyorum bu işi... bu bayram bizim asıl bayramımız olsun inşallaaahhhhh....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah arkadaşım bütün vajiler hemen yensin aynen ben de bayrama umut ediyorum ki olsunkızlar nolurrrr bana dua edin... bayramdan önce bitirmek istiyorum bu işi... bu bayram bizim asıl bayramımız olsun inşallaaahhhhh....
kısslar nnerdesız yaaaaaaa bomboş bır gece.. ...cımcıme nerdesın......... neyse kızlar cıkım bende inci naptın acaba yavuz bde sen ınsallah bayrama gelın cıkarsınız...tabi bende
![]()
aynen ıncı yaa hatta dahada yogunu benımkı pöööööööfff.....suanda mıgdeme su stogu yapıorum:))Canmmm giremiorum arada bakiom kimse yok cikiyorm bauram yaklastikca is cikio evde durmuyzki carsi pazar alisveris bide regl derkn egz bayadr yapamiom canm siklio onada yogunm anliycann sen naptn
burdayım canımkısslar nnerdesız yaaaaaaa bomboş bır gece.. ...cımcıme nerdesın......... neyse kızlar cıkım bende inci naptın acaba yavuz bde sen ınsallah bayrama gelın cıkarsınız...tabi bende
![]()
cımcımem benım nasılsın bakalım evet durgunlasmıs braz bayram yaklasıo telaş falan....hayat ısteburdayım canım, ara ara giriyorum ben, bakıp çıkıyorum, topic boş ve sessiz hakkaten
.
bu aksam eltımler vardı yıne yogunum yaaa yarında anneme ben gdıorum...cnm sonrada ufak caplı bı temızlık yaparım....vaji yine ertelenıp duruoriyidir canım, sen nasılsın? misafir yoğunluğu nasıl?
kız bacım nasıl kapansın .....incim sen aşındırdınKizlar nabersiniz nie kimse yok offffss bugun regl bitti ama is guc bayram hic egz.yapamadm yapamiycagada benziom araya 10-15gun falan girdi bi tarafim ya yapamazsam die korkuttuyo beni dier tarafm firsatn olsn yaparsn daha once yaptin dio ama ne bilim yapmadkca sogukluk girio ora kapanms gibi gelio bise diyinn bana![]()
az önceden beri izliorum ınanılmaz bi şey hıc böle sahıt olmamıstım cnm muhtesem olabılır bak cnm hıc aklıma gelmemıstı.....umuut bu gece kadir gecesi olmasın???? KAdir gecesi kayıp olduğu için... Tarifin belirtilere uyuyor, çok heyecanlandımmm.
kız bacım nasıl kapansın .....incim sen aşındırdınartık kapanmaz rahat ol cnm bi rahat olsan hemencık yenıcen aslında sen cok yakın be bıtanem mutluluk bi adım ötende........
hemde nasıl zor....o kadar degısık o kadar farklı bi hastalık öyle bi his ki .......anlatamıorum hem sıyrılmak kurtulmak ıstıorsun hem kacmak ıstıorsun bugunde kalsın yarın yarında kalsın sonrakı gun...cok tuhaf anlatamıorum hem bıtsın ıstıorsun hem korkuosun yüzleşmekten...o an hıc gelmesın dıorum ımkansızmıs gbı gelıo ınsana hıc yapamıcakmıs gbı sankı bunun ıcın yaratılmamıs gbı hıssedıorsun... çok tuhaf ....Canmmm ins hepimiz icin oyle olur rabbm tereyagindan kil ceker gibi bunu yenmeyi nasib etsin hepimize inan hep dua ediom dusmanim bile olsa bunu yasatmasin.bu yuku tasimak cok zor yasayan bilir.ins yenicezz sabir sabir rabbim bizide boyle denio yoksa bi ol demesi yeter bundada var bi hayir