Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

o doktoru internetten ben de bulmuştum ilk zamanlar gideyimmi diye düşündüm çok ama kendi çabalarıyla burda yenenleri okudukça kendime güvenim geldi ben de egzersiz yapayım sonra olmazsa giderim dedim. ben çok erteledim egzersizleri tabii şimdi yeni yeni yapıyorum düzenli olarak. dr ulusoy baya iyiymiş bu konuda herkesten bunu duyuyorum inanılmaz bir şekilde 1,5günde çözüyor helal olsun ne diyeyim...

bencede önce egzersizleri dene.sonuçta doktorda aslında egzersiz veriyor.o apartaları sonuçta yine sen yapıyorsun..ben yapamamıştım.bir doktora gitmen gerekirse murat bey'i tavsiye ederim ama...birde bu vagi olayında yetki devri çok önemliymiş.mesela ben doktordayken kendim yapıyordum en son ödevde eşime verdiğimde rahat değildim. esin aparatı yapması gerekiyor.onda rahat değilsen p..nis kısmı olmuyor.bence sen kendi alıştıktan sonra apaartı eşine ver.o yapsın.onda rahatlarsan diğer kısım oluyor..

inşallah arkadaşım bütün vajiler hemen yensin aynen ben de bayrama umut ediyorum ki olsun:(ya da eylüle artık ne zaman olursa baya bekledim 1ay bile beklerim 2ay bileyeter ki olsun... yeter aslında hala bakkal mumundayım ama çok rahat içinde bekletiyorum şu an... bakalım hepimiz için hayırlısı olsun.

oooo kaçak!!! aylardır yoksun, neden kaçıp kayboldun bakalım??? :20::20::20:

6 cm lik aparatla sıkıntı yok,7cm olunca girmesi biraz sıkıntı oluyo. zorlamıyorum kendimi ama vazgeçmiyorum da. alıştırma evresinden sonra onu da alıyorum. dün gece 8cm lik denedim. o da oldu. benim girerken hemen o kadar açılmıyo. orada sıkıntı var. girdikten sonra yavaş yavaş ilerletiyorum. ileri geri yaparak ilerletiyorum o zaman da sıkıntı olmuyo. yanma,acı falan hissetmedim bakalım. devamı yarın yeni ve güzel haberlerle inşallah...
umarım şu mübarek günler sıkıntımıza derman olur Allahım. hayırlısı ile atlatmayı nasip etsin hepimize.

güzel. olumlu düşünmeye devam et. girişte takılman normal, bir süre sonra daha rahat yapacaksın, azıcı sabır. zamanla girişteki takılma süren azalacak. aynen devam :46::46::46::nazar::nazar::nazar:

selam kızlar epeydir takip edemedim grubu bende sizin gibi bu derdi çekenlerdenim çok şükür aylar önce bitti gitti kurtuldum kpss sınav falan derken ihmal ettim burayı ama aklım hep bu derdi çekenlerdeydi.ev taşıyacam evimde internetim yok ama tlf ara ara girip sizlere yardımcı olmaya çalışacam rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu derdi çeken kimse olmasın inşallah.

ooo kimleri görüyorum, beycey sahalara geri dönmüş, hoşgelmiş sefa gelmiş :42::42::42::42:

kızlar zar 3-5 cm içerde diyolar. valla ilk günden beri ben ne zar gördüm ne bişi.. 10*15 cm aparatla çalışıyorum 10 cm içeri giriyo kırmızı falan yok :) zar bu kadar esnek olabilirmi yada ilk deneme yaptığımız zamanlar kafasının bile girmediği zamanlar çok çok az bi kırmızı gelmişti.. o olacağını tahmin etmedim ama olabilirmi? zaten varsada yoksada önemi yok zar falan düşünmüyoruz eşimle nerde nasıl olursa olsun artık..

elbette zar zamanla esniyor. ilk başta gelen azıcık kan, hepsi o kadar işte!!! daha fazlası yok, bize anlatılanların hepsi hurafe. o da zaten kasma olmazsa ve egzersizle yavaş yavaş alıştırılırsa hiç gelmiyor. zarı kendin göremezsin. kafana takma bunları, yenmene çok az kalmış. :46::46::46::46: :nazar::nazar::nazar:

Napiosun cnm cok cnm sikkin...tam erteleme kisir döngüsü yasiorum ben....bde regl oldum tam 2 ay buraya geleli:5::5::5::5::5::14::14::14::14:
Hic sorma canm ya kafayi yemek uzereyim artk bende hep erteliyorum buara yapamiyorum egz.unutmaktan korkuyorm cesaretm kiriliyo :( hicbise istedigim gibi gitmiyo.yaptigim tek sey aklima geldikce pelvikleri tut birak baska bise yok 20 gun oldu egz yapmayali sinir oluyrm kendime ve herkeze herseye ben nacam nasl yenicemm ya boyle evlilik istemiyorummm

Bazen soruyorum kendime kime ne yaptimda bunu yasiyorum die rabbimn gucune gitmesin herkeze soylenir oldm ondanda korkuyorm sabrm.kalmadi insanlara herkezi kirip gecirmek istiyorum resmen

Yapma cnm yaa en azindan butun falluslari aliosun sen bunu dusun bozma moralini cnmmm.... 20 gune bi adet oluorum zaten ertelemek icin bahane ariorum ben daha beterim batiorum yaa

Napiosun cnm cok cnm sikkin...tam erteleme kisir döngüsü yasiorum ben....bde regl oldum tam 2 ay buraya geleli:5::5::5::5::5::14::14::14::14:
Cnm ya benden sana tavsiye nacizane zmn kaybetme kendin yapamiosun benim gibisn sende adam gibi bi dr bul iyce arastr kesn cozum olan ve hemn git.biliyorm soylemesi kolay herkezi ayarlamk gerekio farkindaym ama bizimde omrumuzden omur gidio :(( zamn cok acimasiz....

Ko
Cnm ya benden sana tavsiye nacizane zmn kaybetme kendin yapamiosun benim gibisn sende adam gibi bi dr bul iyce arastr kesn cozum olan ve hemn git.biliyorm soylemesi kolay herkezi ayarlamk gerekio farkindaym ama bizimde omrumuzden omur gidio :(( zamn cok acimasiz....

Allah in gucune gtmesin ama nasilpis bi hastalik bu yaaa yapisio insanin yakasina siyirip atamiosun bu illeti.....anlamiorum yaaa

Yapma cnm yaa en azindan butun falluslari aliosun sen bunu dusun bozma moralini cnmmm.... 20 gune bi adet oluorum zaten ertelemek icin bahane ariorum ben daha beterim batiorum yaa
Evet fallus aliyorum ama esimle yapmaya cesaretim yok umutt :( ahh ahh boyle nereye kadar gideck bilmiyorum hep eksik hayatim coksukur herseym var amaa gercek bi kadin deilim disardan bakanda bi halt sanir hadi boyle idare ediyorz ama iki kisiylede omur gecirmk istemiyorm bi bebegim olsn onla ugrasalim tam bi aile olalm istiyrum...

Evet fallus aliyorum ama esimle yapmaya cesaretim yok umutt :( ahh ahh boyle nereye kadar gideck bilmiyorum hep eksik hayatim coksukur herseym var amaa gercek bi kadin deilim disardan bakanda bi halt sanir hadi boyle idare ediyorz ama iki kisiylede omur gecirmk istemiyorm bi bebegim olsn onla ugrasalim tam bi aile olalm istiyrum...
Kiskanmak adetim deildir gercekten ama kendimi kiskanirken buluyorum bazen hamile kalan birini duyunca cokcokcok seviniyorum cokmutlu oluyorum ama bi tarafm kirilio uzuluo deisik bi ben oluyorm aglamak istiyorum inan bak hep 4-5yillik evli olup cocuk sahibi olamayanlara hep rabbim once onlara sonra bana die dua ediyorum gelgelelimki ister istemez bozuluyo moralim hele bide sormazlarmi neden beklion yap bi cocuk artk die delii oluyorumm sanki keyfimden duruyorum diyesim gelio ya ben hungur hungur aglamak istiyorum...

Ahhh cnm napiorum diorum heran krndime napiosun kizim diorum bebegin olsaydi onu buyutmustun simdi dort duvar arasinda offff puffff die odalardan odalara dolasan bos bir hayatin var oysaki bebegini buyutup onu suan 2 yasina ulastirabilirdin evet hemen rabbim vermeyebilirdi belki ama ilk gecedende verebilirdi ve benim arzum :)) buydu allahim isyan etmiorum ama bitkisel hayat gbi bu cok sikildim ben bebegimi buyutup eş olmak anne olmak bi ise yaramak istiorum artik ben inci monoton hayatimdan biktim artik hic bir amacim yok hayatta suan ben kadin olmak bebegmi buyutmek yetistirmek istiorum artik baskalarininbebeklerine ayran budalasi gbi bakmaktan utanc duyuyorum artik..

kıssslar şu beyaz mumları merak edenler için ekliyorum resmini... bildiğimiz eskiden elektrik kesilince kullanılan mumlar... burdan kalın gibi çıkmış ama parmak kalınlığında felan anca varlar...ilk resimdeki pasta mumlarıyla başlayıp daha sonra parmak kalıınlığındaki beyaz mumlarla devam ediyoruz...Eki Görüntüle 486423

Canım biliyorsun ben eş parmağını alabilmiştim içeri, sence yine de küçük olanla mı başlayayım? Adım adım mı gitmek gerekiyor?

Ahhh cnm napiorum diorum heran krndime napiosun kizim diorum bebegin olsaydi onu buyutmustun simdi dort duvar arasinda offff puffff die odalardan odalara dolasan bos bir hayatin var oysaki bebegini buyutup onu suan 2 yasina ulastirabilirdin evet hemen rabbim vermeyebilirdi belki ama ilk gecedende verebilirdi ve benim arzum :)) buydu allahim isyan etmiorum ama bitkisel hayat gbi bu cok sikildim ben bebegimi buyutup eş olmak anne olmak bi ise yaramak istiorum artik ben inci monoton hayatimdan biktim artik hic bir amacim yok hayatta suan ben kadin olmak bebegmi buyutmek yetistirmek istiorum artik baskalarininbebeklerine ayran budalasi gbi bakmaktan utanc duyuyorum artik..
İns canmm ins.oda olacakk olur ins.bende aynen tatlim ya belki bu isi yapacaktm olmayacakti ama en azindan gerekeni yaptim rabbim vermedi nasibimde yokms derdim simdi ise bebek olmasi icin yapilnasi gerekeni yapamamak koyuyo bana hep dusunuyorum acaba yumurtaligim calisiomu bu isi yapsam hamile kalirmiydim nasil olurdu die sanki imkansiz gibi gelio hic anne demiycekmis gibi biri bana ve hep aciyan gozlerle bakilacakmis yanimda cocuk lafi acmaya korkacaklarms gibi...

İns canmm ins.oda olacakk olur ins.bende aynen tatlim ya belki bu isi yapacaktm olmayacakti ama en azindan gerekeni yaptim rabbim vermedi nasibimde yokms derdim simdi ise bebek olmasi icin yapilnasi gerekeni yapamamak koyuyo bana hep dusunuyorum acaba yumurtaligim calisiomu bu isi yapsam hamile kalirmiydim nasil olurdu die sanki imkansiz gibi gelio hic anne demiycekmis gibi biri bana ve hep aciyan gozlerle bakilacakmis yanimda cocuk lafi acmaya korkacaklarms gibi...

Ayni anda benzer msj lar yazmisiz...bir an once kurtulup anne oluruz umarim oyle dusunme olurmu oyle sey hic yenemedigimiz icin bole dusunuoruz cnm ben doktoru halletmem lazim..cnm arasaydin doktoru yapamiorum kesin dediniz deseydin ne dioo

Canım seni epeydir takip ediyorum burada, sorunlarını ve dertlerini az da olsa biliyorum, tabii ki bu istediklerin her evli kadının hakkı, bazen insan o kadar çaresiz oluyor ki elinden bir şey gelmiyor, eşime diyordum ki bu şey nasıl bir şeyse hem benim elimde olmayan bir durum hem de tamamen benim elimde olan bir durum, sadece istemekle ya da ağlamakla sızlamakla bu durumun düzelmeyeceğini anladım, eşim askere gidince onu kaybedeceğimi sandım ve aklım başıma geldi, şimdi düşünüyorum da ben harekete geçmezsem hem güzel giden evliliğim bitecek hem de herkesin yaşayabildiği şeyleri yaşayamayacağım, harekete geçmeme gerekiyor, bunu beynime kazıdım, sonra da olabileceğine inandırdım kendimi, şimdi de onun için savaş vermeye adım attım, umarım gerisi gelecek, canım biliyorum çok zor belki senin için adım atmak ama artık harekete geçme vakti, inan olsun günleri ayları bir tarafa bırak bir saniye bile kaybedecek vaktimiz yok, ben inanıyorum ki sen başaracaksın, lütfen adımını at tatlım, kendine güve eşine güven artık.

Son düzenleme:
Back
X