Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

eşlerimiz allahtan sabırlı... sabırlu oldukları halde bazen çıldırıyodum, bağırıyodum ben. hepsine dayandı sağolsun.. allah yardımcın olsun arkadaşım ama yüklenme kendine. bu durumu sen isteyerek yapmıyosun, tamamen elinde olmayan sebeplerden tamamen psikolojik... allah tez zamanda kurtarsın..

amin Allahım inşallah AMİN...

Kizlarr cuma suleyman beye tekrar gidiyoruz bakalim bu sefer napicaz...ayy bu arada inanin unuttum Ramazan Bayeaminiz mubarek olsn.derdimden bayrammis seyranmis umrumda olamiyo aklimda surekli bu is...

sağolsun eşim benden daha inançlı o konuda. benden kurtulamazsın diyo pes ettiğim zamanlarda:16::16::16::16::16:
kpss yi kazanmaktan,evlenmemizden daha mı imkansız geliyo diyo(kpss için 4 yıl,evliliğimiz için 6 yıl bekledik) onu yıpratmaktan korktuğum için daha fazla yıpratıyorum kendime yüklenerek. depresif hallerim hiç çekilmiyo zaten canım benim bana iyi sabrediyo.
burada ki destekler o kadar önemli ki,tamam yapamam artık dediğimiz an sizlerin desteği ile tekrar toparlayıp devam ediyoruz. çok sağolun Allah razı olsun senden,yardım eden,fikir veren,okuyan,dinleyen,ortak olan,yüreği bizle olan herkese.

ewet cidden ssğolsunlar.
çok şükür eşlerimiz anlayışlı.
canım inşallah az kalmış senin güneşinin doğmasına.
egzersizi bitirip denemelere bile geldin gerisi gelecektir inş:16::16::16::16:

kızlar nasılsınız dun gece gızlı gızlı egzersız yaptımmmm hemde esımlee 11 cm oldu yanlız gırıste yonu bulmakta zorlandım daha sonra kolay oldu gıt gel yaptım ve yatarakta denedımm hatta esıme bıraktım o gıt gel yaptıı ama bacaklarda tıtrme olduu ya bıde mumum tamamını alamadım dısarda 2 cm felan kaldı gerısı gıtmıyoo ıtıırıyorum ama olmadı orda et parcası gıbı bıseyler varr ne onlarrr engellıyooo yaa

kızlar nasılsınız dun gece gızlı gızlı egzersız yaptımmmm hemde esımlee 11 cm oldu yanlız gırıste yonu bulmakta zorlandım daha sonra kolay oldu gıt gel yaptım ve yatarakta denedımm hatta esıme bıraktım o gıt gel yaptıı ama bacaklarda tıtrme olduu ya bıde mumum tamamını alamadım dısarda 2 cm felan kaldı gerısı gıtmıyoo ıtıırıyorum ama olmadı orda et parcası gıbı bıseyler varr ne onlarrr engellıyooo yaa

zaten devam etmen gerekmiyo sonrasında canım... bence sen zor olanı başarmışsın.. bacaklarının titremesi de bence stresten, başka bişeyden değil.. bence böyle bir kaç gün daha devam edip p..s denemesine geçmelisin :3:

zaten devam etmen gerekmiyo sonrasında canım... bence sen zor olanı başarmışsın.. bacaklarının titremesi de bence stresten, başka bişeyden değil.. bence böyle bir kaç gün daha devam edip p..s denemesine geçmelisin :3:

evde degılım canım yaa evde olsamm rahat rahat yaparımdaaa. en kısa zamanda evıme donmek ıstıyorummm bennnnn.:ssz:

canım ya sorma çok istiyorum inşallah nasip olur.
vajiyi yendikten sonra adetime yakın ergen gibi sivilce çıkmaya başladı ve bir hafta var yine sivilce çıktı.
sanırım yine adet olucam. ramazandan dolşayı çok deneyemedik zaten.
dua et bana cnm olur inş.

Canim ins nasip olur en yakin zamanda

canım aslında boyu o kadarda önemli değil. zaten 2 cm falan kalmış. onu sorun etme.
titreme yada girişte zorlanma olabiliyor.
egzersizi beraberde yapmanız ii olmuş canım.
kendini eşine bırakabiliyosun inş bi an önce kurtuılursun

dahada gitmez canim zaten, sonuna kadar girmis iste. titremende gayet normal. bende ilk egzersizlerimde titriyordum, sonra derin nefes alip veriyordum, tekrardan deniyordum ve oluyordu. Son asamaya gelmissin canim yaaaa. Bendede öyleydi.. sonundada esimle denedim, egzersizmis gibi düsündüm ve oldu.. Kolayca yapabiliyorsan egzersizleri o zaman esinle dene

yavuuuzz, süpersin, harika!!! çok az kaldı denemeye, gizli yapman hele de eşinle şahane şahane!!! boya çok takılma, eşinle yapmaya devam et ki o titremelerin geçsin, azalsın. 2cm dışarda kalması önemli değil, sen başarına odaklar, 11cm yapabilmişsin, hem de misafirlikte, bu müthiş bir şey. eve geldiğin gün yeneceksin, hatta orda bile yenebilirsin :52::52::52::52::52:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
size çok güzel bir haberim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Allahım bu haberi verebilmek bu mutluluğa ortak olmak şuan ellerim titriyorr
NİLAY HAMİLEEEEEEEE:49::49::49::49::49:
EVET EVET HAMİLEEEEEEE Allahım boyle pespeşe bıze guzel haberlerı verdiriyor
sımdı telefonda konustum mutluluktan ucuyoruzzzzz
hep dıyordum ona önce sen hamıle kalıcaksın sonra ben vajıyıde boyle cok kısa aralıklarla onceo sonra ben yenmıstım

Rabbim tüm bebek isteyenlere bu mutluluğu yasatsın darısı basıma dıyerekten bebek halayını cekelımm
teyze oluyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

evet kızlar tam 10 ay 3 yılın ardından burada yendım vajınısmusu ve allah 10 ay sonra bana bu mubarek unde nasıp etti hcbırsey hıssedemıyorum:))))allahım ısteyen herkeze tez zamanda nasıp etsın ınsallah:emir_bebek:

evet kızlar tam 10 ay 3 yılın ardından burada yendım vajınısmusu ve allah 10 ay sonra bana bu mubarek unde nasıp etti hcbırsey hıssedemıyorum:))))allahım ısteyen herkeze tez zamanda nasıp etsın ınsallah:emir_bebek:

o temız kalbıne herkese yardım eden yüreğine karşılık rabbım mübarek günlerde bu mutluluğu yaşattı sana canım:29:

burdan da tebrik edeyim canım hayuırlı olsun inşallah çoooooooooooook sevindim.

canımm cok tesekkur ederım hanı dıyorlar ya en sınır oldugum laftı:)stres yapmadıgın ay oluyor dıye aynen oyle oldu:)toplasan 5 kere fln ılıskı oldu ramazan oldugu ıcın yatma saatlerımız tutmuyordu ama allahım nasıp ettı ınsallah tez zamanda sıze ınsallah:)

Burdanda tebrik edemmmm cok sevndm tatlim cok sukr Allaha :32: dikkat et kendine :54:

Son düzenleme:
Back
X