• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet kızlar tam 10 ay 3 yılın ardından burada yendım vajınısmusu ve allah 10 ay sonra bana bu mubarek unde nasıp etti hcbırsey hıssedemıyorum:))))allahım ısteyen herkeze tez zamanda nasıp etsın ınsallah:emir_bebek:

evet kızlar tam 10 ay 3 yılın ardından burada yendım vajınısmusu ve allah 10 ay sonra bana bu mubarek unde nasıp etti hcbırsey hıssedemıyorum:))))allahım ısteyen herkeze tez zamanda nasıp etsın ınsallah:emir_bebek:

o temız kalbıne herkese yardım eden yüreğine karşılık rabbım mübarek günlerde bu mutluluğu yaşattı sana canım:29:

burdan da tebrik edeyim canım hayuırlı olsun inşallah çoooooooooooook sevindim.

canımm cok tesekkur ederım hanı dıyorlar ya en sınır oldugum laftı:)stres yapmadıgın ay oluyor dıye aynen oyle oldu:)toplasan 5 kere fln ılıskı oldu ramazan oldugu ıcın yatma saatlerımız tutmuyordu ama allahım nasıp ettı ınsallah tez zamanda sıze ınsallah:)

Burdanda tebrik edemmmm cok sevndm tatlim cok sukr Allaha :32: dikkat et kendine :54:

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız dun gece gızlı gızlı egzersız yaptımmmm hemde esımlee 11 cm oldu yanlız gırıste yonu bulmakta zorlandım daha sonra kolay oldu gıt gel yaptım ve yatarakta denedımm hatta esıme bıraktım o gıt gel yaptıı ama bacaklarda tıtrme olduu ya bıde mumum tamamını alamadım dısarda 2 cm felan kaldı gerısı gıtmıyoo ıtıırıyorum ama olmadı orda et parcası gıbı bıseyler varr ne onlarrr engellıyooo yaa
yavuuzz devam olacak az kaldı, benimde bacaklarım titriyordu ilk zamanlar, ara verdiğimizde hala oluyor, üzerine git mutlaka :16::16::16:.

canımm cok tesekkur ederım hanı dıyorlar ya en sınır oldugum laftı:)stres yapmadıgın ay oluyor dıye aynen oyle oldu:)toplasan 5 kere fln ılıskı oldu ramazan oldugu ıcın yatma saatlerımız tutmuyordu ama allahım nasıp ettı ınsallah tez zamanda sıze ınsallah:)

canım benim inşallah. cidden o kadar çok kişi de emeğin var ki rabbim gönlüne göre verdi.
ben ne zaman sıtresten uzaklaşıcam acaba:1::1::1:

Back
X