• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar günde kaç kere egzersiz yapmak gerekiyor,ben orta parmağımı kullanıyorum ama çok dar ya daha kalın birşey girermi bilmiyorum,2 parmağa geçemedimm daha :(

her ikisi de olur. eşinin iki parmağı küs de olsa yanyana da olsa 10cm e yakın bir ölçüdür. çevresini ölçün bakalım, parmakları ince mi bilemem. benim parmaklarım kürdan gibi, eşiminkiler ise tombik tombik. erkek eli genelde kalındır, o yüzden yeterli dedim ben sana. doktorlar da eşin iki parmağı rahat olunca denemeye geçebilirsiniz diyorlar. iki parmakta gelgitde rahat olursan deneyin, önce egzersiz yapın, sonra da deneme yapın. cuk diye olacaktır, yenmen çok yakın, hatta yakındaki ilk halay seninki olacak gibime geliyor. bir de inci var, evinde olaydı inci şimdiye gelin olmuştu zaten ama kendine kuruntu yapıyor yoktan yere :9::9::9::9:

ben 45 günlük evliyim ama hala ilişkiye giremedim eşile çok korkuyorum kaç defa denedik çok cnm acıdı ne yapabilirim iyice canımı sıkmaya başladı bu ş

kızlar günde kaç kere egzersiz yapmak gerekiyor,ben orta parmağımı kullanıyorum ama çok dar ya daha kalın birşey girermi bilmiyorum,2 parmağa geçemedimm daha :(

tahriş etmeyecek kadar yapabılrısın sanırım yanı sana bağlı.ayrıca parmagını ya da aparatı bır sure içinde beklet cnm.yavaş yavaş iki parmak da olur acele etme sen kendını rahatlat yeter kı:)

ben 45 günlük evliyim ama hala ilişkiye giremedim eşile çok korkuyorum kaç defa denedik çok cnm acıdı ne yapabilirim iyice canımı sıkmaya başladı bu ş

parmak dokundurabılıyor musun ya da baska bır cısmın gırmesı senı rahatsız edıyor mu? öncelikle kegel egzersizleriyle başla canım konunun en basında bununla ılgılı bır yazı var.sonrasında burdakı arkadaşlar da yardımcı olur:) geçmiş olsun

Canim dar diye birsey yok.. vajinin ici esnek, ne sokarsan onu alir. Mühim olan ilk basda yavas yavas ve yatay bi sekilde icine alman. Bacaklarini iyice ac ve derin nefes al ver, bak nasil basaracaksin!!!!

Canim dar diye birsey yok.. vajinin ici esnek, ne sokarsan onu alir. Mühim olan ilk basda yavas yavas ve yatay bi sekilde icine alman. Bacaklarini iyice ac ve derin nefes al ver, bak nasil basaracaksin!!!!

parmağımla daha iyi keşfediyorum içerisini,kaslarımı falan,peki kızlar teşekkür ederim yardımlarınız için burdan aldığım enerjiyle devam ediyorum çalışmaya,buraya bir gün bakmasam çokdan bırakırdım uğraşmayı zaten,iyiki varsınız gerçekten...

kızlar AYKURT' un hepınıze cok cok selamı var..su ara hastası var ve ev tasıo gıremıor foruma kurtuldu gıttı hayırsız zannetmesın kızlar diyor..... hepsine çoook çok selamlarımı ilet dedi aykurtum:34::34::34::34:

iyi elvancım sen nasılsın hamıslık nasıl nasıl bır duygu bi parca tasımak ıcınde...bende kaynımın gıtmesını beklıorum bu hafta burdada sonrada evdekılerı görümceme gtme ıhtımallerı var ınsallah o ara bseler yapıcam cnm yaaaa

Sagol canm, hamilelik tarifsiz bi duygu.. :14: Böyle pimpirik bisey olup çikiyosun ona zarar gelmesinden korkuyosun sürekli, Ins saglikla kucagima alirim onu :( herseyim o oldu..
Ins giderlerde biseyler yaparsin canm ya.. Sende kurtul biran öncede hamislige gelsin sira :16:

elvan cnm cıkmam lazım kaynım gelır bırden nete falan gırıo yakalanmım mazallah hepınızı opuyorum...inci cnm sende sanırım hıpnoza gdıcen rabbım yardım etsın duaların kabul olsun o veya bu sekılde kurtulalım ınsallah allah yardımcımız olsun

iyi elvancım sen nasılsın hamıslık nasıl nasıl bır duygu bi parca tasımak ıcınde...bende kaynımın gıtmesını beklıorum bu hafta burdada sonrada evdekılerı görümceme gtme ıhtımallerı var ınsallah o ara bseler yapıcam cnm yaaaa
Hadi hayorlisi canim bi sen bi ben kaldik ya :(artk olsn bitsin hamiss kalalim..

Merhaba arkadaşlar ben 1.5 senelik evliyim topu topu toplasam 3 aydır burayı takip ediyorum ama hiç yazmaya cesaret edemedim.buna bugün karar verdim sizlerin önerilerine ihtiyacım var.benim bazı sorularım var egzersiz yaparken 1 cm den bahsediyorsunuz bu boy olarak mı yoksa araratın çevre ölçüsümü bu arada ben jel olmadan baş parmağımı sonuna kadar alabiliyorum ilerlemem için bana yardımcı olurmusunuz

Aparati mezurayla sariyosun canm yani çevresi.. kayganlastiriciyla çalismaya devam etsen daha iyi olur canm.. sen zoru yapmissin ben kayganlastiriicisiz yapamadim hiç.. ama tabi bazilari tercih etmiyo sonradan birakmasi biraz zor olabiliyo.. tercih senin ama doktorlarinda tavsiyesidir kaygnlastiriciyla çalismak..
Isaret parmaginla basla, rahatça alana kadar sonra git gel yap biraz, ardindan orta parmak dene.. onuda rahat yaptiktan sonra git gel yap sonra iki parmaga geçersin canm.. iki parmak zorlanirsan aparatla çalisirsin.. Allah yardmcn olsn, devamlilik çok önemli aksatmadan çalisirsan çok kisa bi zamanda kurtulabilirsin

Yenen Arkadaşlar Lütfen Biz Henüz Yenememişlere Yardım etsinler. Tesellenize Yardımlarınıza İhtiyacımız var.Moral verinn destek olunn.Lütfennn:5:

canım bende ewlendim 8 ay bununla uğraştım.
çok çaresizdim ne yapacağımı bilemiyodum. dr lar çok uçuk fiyatlar söylüyodu.
biri bana nasıl yenebileceğimi sölese onu yapacaktım.
egzersizlerden falan hiç haberim yoktu.
taki burayı bulana kadar. önce korktum ben egzersiz olmadanda yaparım dedim
çünkü ben daha 4 aylık ewliydim ama zaman hızla geçiyo ben hiç bişey yapamıyodum.
egzersiz yapmaya karar verdim bir haftada 12 cm geldim
tabi hemen yenmedim 2 ay da o sürdü.
çok şükür yendim sonunda.
canım egzersizleri sıkı tut malesef ha deyince olmuyo sabır gerektiriyo.
bıkmadan usanmadan egzersizini yap yenene kadar da dene. ya olacak ya olacak canım

Back
X