• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım Birazcık Anlatır mısın ? Nasıl Oldu Acı cektınmı? Suankı iliskileriniz normal mi ? Korkmaya gerek varmı ? Biraz Anlatır mısın rica etsem..:5:

canım acı diye bişey yok. sadece sızlıyo o kadar inan bana.
ben ertesi gün yatktan çıkamicam yürüyemicem falan sanıyodum.
ilk olduğu an dedim bu muymuş.
kuş gibi hafifledim derler ya kelimenin tam anlamıyla öyleydi.
sonraki ilişkilerde de aynı sızı oluyo ama zamanla azalıyo. 5. ayıma girdim o sızı bitti
ve yeni yeni pozisyon değiştirebliyorum.
inan gözümüzde büyüttüğümüz gibi değilmiş. inş yendiğinde göreceksin

Merhaba arkadaşlar ben 1.5 senelik evliyim topu topu toplasam 3 aydır burayı takip ediyorum ama hiç yazmaya cesaret edemedim.buna bugün karar verdim sizlerin önerilerine ihtiyacım var.benim bazı sorularım var egzersiz yaparken 1 cm den bahsediyorsunuz bu boy olarak mı yoksa araratın çevre ölçüsümü bu arada ben jel olmadan baş parmağımı sonuna kadar alabiliyorum ilerlemem için bana yardımcı olurmusunuz

hoşgeldinnnn, umarım cesaretin kırılmadan ve sıkılmadan takibe devam edersin zira ben 1 yıl üye olmadan bikaç ayda ara ara gelip yapamayınca kaçmıştım:) bahsedilen uzunluk aparatın / parmağın kalınlığı yani ölçülen etraf uzunluğu, giren uzunluk en az 5-6 cm olsun da zaten 4cm sonra yani giriş kaslarını geçince penisin tamamının girmesine izin veriliyor merak etme, buarada kesinlikle jel kullanmalısın kuru kuru olmaz

arkadaşlar merhaba bende vakti zamanında bu sorunla uğraştım yaklaşık 8 ay boyunca eşimle hiç birlikte olamamıştık kendimi kasmaktan hiç bir şey yapamıyoduk tabi günler geçtikçe bu durum çok zoruma gitmeye başladı internetten araştırırken bu siteyi gördüm egzersiz yapanlar vs. ben hiç egzersiz yapmadım sadece biraz hırs yaptım ilk başta zorlandım tabiki ama sonradan başardık :) birlikte olmaya başladıktan 4 ay sonrada hamile kaldım alttan muayene çatı muayeneleri yapamam zannederken hepsi oluverdi doğumumda normal doğum oldu 1.5 aylık oğluşum var :) benim verebileceğim tavsiye elinizde değil ama kendinizi kasmamanız bende kasıyodum ama olduktan sonra emin olun bu mu dedim Allah herkesin yardımcısı ollsun

arkadaşlar merhaba bende vakti zamanında bu sorunla uğraştım yaklaşık 8 ay boyunca eşimle hiç birlikte olamamıştık kendimi kasmaktan hiç bir şey yapamıyoduk tabi günler geçtikçe bu durum çok zoruma gitmeye başladı internetten araştırırken bu siteyi gördüm egzersiz yapanlar vs. ben hiç egzersiz yapmadım sadece biraz hırs yaptım ilk başta zorlandım tabiki ama sonradan başardık :) birlikte olmaya başladıktan 4 ay sonrada hamile kaldım alttan muayene çatı muayeneleri yapamam zannederken hepsi oluverdi doğumumda normal doğum oldu 1.5 aylık oğluşum var :) benim verebileceğim tavsiye elinizde değil ama kendinizi kasmamanız bende kasıyodum ama olduktan sonra emin olun bu mu dedim Allah herkesin yardımcısı ollsun

canım ya özel olacak ama kızlık zarın normal miydi?

canım ya özel olacak ama kızlık zarın normal miydi?

cnm kızlık zarı genelden ortadan delikli ve esnek bi yapıdadır.
değişik türleri var tabi. bunu dr muayenesinde öğrenebilirsin
ki egzersize başlamadan önce öğrenmek gerek bnce fizyolojik bi problemin olmadığından emin olmalıyız.
ben normal mi değilmi diye gitmiştim dr a. çok basit bi işlem dr sadce bakıyo

valla ne yalan sölim birlikte olmadan önce doktorada gitmiştim rahim ağzında yara vardı onu yaktırdım hiç kızlık zarımdan bahsetmedi açıkcası bende sormadım ama alttan muayene etmişti

bana kızlık zarın septalı olan türde dedi ortasında çapraz bant varmış alalım dedi ama cinsel terapistler bunun yanlış olduğunu söylüyor almak çözüm değil dediler başka doktorlardan da görüş almak istiyorum hemen gidip aldırmak istemedim genel anesteziyle alıyorlarmış karar veremedim.

arkdaşlar bence vajinanın darlığını kızlık zarını kafanıza takmayın ben hiç onları düşünmemiştim. sonuçta bi bebek doğuyorsa esnek bi yapıdır. ilk başlarda zor olduğunu kabul ediyorum doğumdan sonra dikişlerim daha yeni iyileşmeye başlıyo ilk birliktelikte ne yapıcam bende merak ediyorum :)

5 'e Yükselmiş Bu İlleti Yenenlerin Sayısı. Böyle Yenenleri Görünce Sanki ben yenmişim gibi Mutlu oluyorum. Tebrik Ederim Arkadaşlar. Fakat Sizlerden Şunu İstiyorum.Bundan Sonraki İlişkilerinizde nasıl bir ruh haline sahipsiniz ? Daha mı Kolay oluyor vs.vs bunları Bizimle Paylaşırsanız çok mutlu olucam..:40:

ben 15 gün oldu yeneli hergün daha iyiye gitti prz...fsiz ve jelsiz yapamıyordum ilk girişte bi kaç saniye bekletiyodum şimdi ne pr...tif ne jel ne bekletme . Sanırım bilinçaltıma iyice yerleşmiş acı yok korku yok yeni yeni zevk de var çok değil ama ilerde artar umarımm bende böle buralardayım yine paylaşırım :))

bana kızlık zarın septalı olan türde dedi ortasında çapraz bant varmış alalım dedi ama cinsel terapistler bunun yanlış olduğunu söylüyor almak çözüm değil dediler başka doktorlardan da görüş almak istiyorum hemen gidip aldırmak istemedim genel anesteziyle alıyorlarmış karar veremedim.

kızlık zarının alınmasının bi çözüm olmadığını bir çok yerde okumuştum öemli olan işin kafa da bitmesi tamamen psikolojik

cnm kızlık zarı genelden ortadan delikli ve esnek bi yapıdadır.
değişik türleri var tabi. bunu dr muayenesinde öğrenebilirsin
ki egzersize başlamadan önce öğrenmek gerek bnce fizyolojik bi problemin olmadığından emin olmalıyız.
ben normal mi değilmi diye gitmiştim dr a. çok basit bi işlem dr sadce bakıyo

doktora gittim canım biraz uğraştan sonra bakmasına izin verdim baktı ve septalı kızlık zarı dedi. alınmadan da yapanlar varmış. psikologlar alınmasıyla vajinismus çözülmez diyo çünkü ben yapısını bilmeden de izin vermiyordum girişe...

doktora gittim canım biraz uğraştan sonra bakmasına izin verdim baktı ve septalı kızlık zarı dedi. alınmadan da yapanlar varmış. psikologlar alınmasıyla vajinismus çözülmez diyo çünkü ben yapısını bilmeden de izin vermiyordum girişe...

ben de evlendikten 4 ay sonra bir kadın doğum uzmanına gittim septalı falan demedi ama girişi kapatıyo yakalım biraz dedi yaktı inşallah ilşikiye gireceksin diye diye gönderdi hiçbir değişiklik olmadı duymuştum aslında daha önceden de işgüzar bazı drlar yapıyormuş bunu böyle. sen de demişin yapısını bilmeden girişe izin vermiyordum diye kafada bitiyor bence herşey acının olmayacağına esneyip rahatlıkla pe..s alabileceğine inandırmak gerekiyor kendini çünkü yok gerçekten acı yok bugün ilişkiye girerken ısrarla o ilk girişteki sızlamayı bekledim girmedi herhalde diye bastıdıkça bastırdım ohoooo girmiş bile inan denedikçe daha da çok kolay oluyor hiç acı yok hiç! :)))

ben de evlendikten 4 ay sonra bir kadın doğum uzmanına gittim septalı falan demedi ama girişi kapatıyo yakalım biraz dedi yaktı inşallah ilşikiye gireceksin diye diye gönderdi hiçbir değişiklik olmadı duymuştum aslında daha önceden de işgüzar bazı drlar yapıyormuş bunu böyle. sen de demişin yapısını bilmeden girişe izin vermiyordum diye kafada bitiyor bence herşey acının olmayacağına esneyip rahatlıkla pe..s alabileceğine inandırmak gerekiyor kendini çünkü yok gerçekten acı yok bugün ilişkiye girerken ısrarla o ilk girişteki sızlamayı bekledim girmedi herhalde diye bastıdıkça bastırdım ohoooo girmiş bile inan denedikçe daha da çok kolay oluyor hiç acı yok hiç! :)))

canım ya çok saol cesaret verdin...

Yenen Arkadaşlar Lütfen Biz Henüz Yenememişlere Yardım etsinler. Tesellenize Yardımlarınıza İhtiyacımız var.Moral verinn destek olunn.Lütfennn:5:

berayyy canım daha önce de yazmıştımmm inan hepimizin çektiği acı aynı yani senin ki bizimkinden daha ileride değil... biz nasıl yendik acılarımız aynıyken sadece kafada bitirerekkk... ben her zaman yapacam olacak dedim we kendime hedefler koyarak ilerledim. bayram ilk hedefimdi, hep aklımda hedefim olduğu için daha çabuk ilerledim...sen de hedefler koy... ben nasıl hangi pozisyonda nerden nereye geldiğimi ...175 nolu sayfada war. ben her yazılanı okuyordum we kendime bi yöntem belirledim... 14 ay sonra kurtuldum... düşün acı olmasaydı daha önce bitirirdim...sonra farkettim ki meğer hep kendimi kasarak acı çekiyomuşummm...rahatlayınca acı olmadığını anladım... yani sen de öylesin demek istiyorum( ya yok benim hiç olmyacak,, benim acım çok farklı diye düşünme) umarın en kısa zamanda herkes kurtulur...

az önce yine gözyaşlarımı tutamadım eşimi gözü yaşlı görünce dayanamadım Allah ım ne zor bi durummuş bu...:((

zor tatllım gerçekten zor ve inan hiç kimseler anlamaz çektiğimizi, inanılmaz bir zihin savaşı ama çözüm çok yakın ve çok kolay sakın pes etme başaracaksın benim hiç umudum yoktu ama son 1 hafta nasıl hırs nasıl hırs eş parmağıyla günde iki kez egzersiz yaptım acıyı duydukça yok saydım acı duyduğum yerde bekledim alışıyo alışınca biraz daha ilerlettim p..s denemesini hiç planlamadığım bir anda egzersizden sonra denedik ve hop oluverdi parmaktan daha kolaymış yalnız onu söyliim sakın pes etme çekices halayını bi gün olucak mutlaka olucak biz buralardayız her daim ;))

zor tatllım gerçekten zor ve inan hiç kimseler anlamaz çektiğimizi, inanılmaz bir zihin savaşı ama çözüm çok yakın ve çok kolay sakın pes etme başaracaksın benim hiç umudum yoktu ama son 1 hafta nasıl hırs nasıl hırs eş parmağıyla günde iki kez egzersiz yaptım acıyı duydukça yok saydım acı duyduğum yerde bekledim alışıyo alışınca biraz daha ilerlettim p..s denemesini hiç planlamadığım bir anda egzersizden sonra denedik ve hop oluverdi parmaktan daha kolaymış yalnız onu söyliim sakın pes etme çekices halayını bi gün olucak mutlaka olucak biz buralardayız her daim ;))

inşallah canım ya Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Back
X