• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

güçlü olmam lazım ama agır sözler altında içim dışım ezildi...:( korkunç panık yapıyrm ben ve işli denemelerde yarı yarıya oluyor ama o bıle sıkıntı verıyor korkudan aklım gıdıyor sankı ne olucak:27::27::27::27::27:

aslında eşin iyi yapıyor benim eşim boşver zamanla geçer dedi 3 yıl sonra anca geçti fazla anlayışlı olunca uzayıp gidiyor, senin durumunda insan hırs yapıyor daha çabuk yeniyor, bu dertten kurtulunca alırsın intikamını bizim bitiyor çoğu zaman onlarda problem başlıyor, umarım alınmazsın sözlerime sadece kararlı olman gerektiğini anlatmaya çalışıyorum.

güçlü olmam lazım ama agır sözler altında içim dışım ezildi...:( korkunç panık yapıyrm ben ve işli denemelerde yarı yarıya oluyor ama o bıle sıkıntı verıyor korkudan aklım gıdıyor sankı ne olucak:27::27::27::27::27:

yarı yarıya bıle yapman ne kadar sona yaklastıgını gosterır ben esımle o raddeye degıl ten tene bıle yaklasmaya korkuyordum bacaklarım hep kapalıydı
korkunu yenmenın sırrı aparat ıle calısıp kendını rahatlatman canım ozman guven gelıyor sana ve nasıl oldugnu anlamadan yenıyorsun ..

aslında eşin iyi yapıyor benim eşim boşver zamanla geçer dedi 3 yıl sonra anca geçti fazla anlayışlı olunca uzayıp gidiyor, senin durumunda insan hırs yapıyor daha çabuk yeniyor, bu dertten kurtulunca alırsın intikamını bizim bitiyor çoğu zaman onlarda problem başlıyor, umarım alınmazsın sözlerime sadece kararlı olman gerektiğini anlatmaya çalışıyorum.

alınmadım aksıne mutlu oluyorm..bnmde ıkı yıl oluyor nerdeyse:( gırınce su içmdekı korkuyu napıcam bılmıyrm acıdan gectım ama içimde oldugunu hıssedınce bı fena oluyrm :18::18::18: bırazcık acık yazdım ama baska turlu anlatmayı beceremedım...:17::17::17::17:

cok haklısın nurşen 4 yıl esım sozlu kızıyordu ama son yıl kavgalar ve daha kotu olaylara gıder olunca
nasılda yendım esler okumasın burayı ama co kfazla anlayış bizlere ıyı degıl gevsıyoruz ertelıyoruz malesef ..

yarı yarıya bıle yapman ne kadar sona yaklastıgını gosterır ben esımle o raddeye degıl ten tene bıle yaklasmaya korkuyordum bacaklarım hep kapalıydı
korkunu yenmenın sırrı aparat ıle calısıp kendını rahatlatman canım ozman guven gelıyor sana ve nasıl oldugnu anlamadan yenıyorsun ..

aparatla denemeyı bıraktım ben artık..:18::18::18: baslasam ıı olucak galıba

bayadr burda dolanıyrm evet bugun canım cooook sıkkn kendımı yetersz hıssedyrm eşimin sözleride bunu onayladı yeterli degılmşm ne buyuk acı.. bugun eşlı denemede eşimin anı bır hareketı benı bagrtmya yettı..:D eşim cocuk oldugumu düşünüyor aglasam mıı gülsem mı napsam bugun hiç bılmıyrm nefes almak bıle zor gelıyoır

hayır neden yetersız olasın buda sızın (bızım)bır ımtıhanımız allah sabredenle beraberdır bunu unutmayın .hersey yoluna gırecek esın ıcın degıl kendı huzurun mutlulugun ıcın hırslan ıyıce sarıl egzersızıne

aparatla denemeyı bıraktım ben artık..:18::18::18: baslasam ıı olucak galıba

canım üstte dene kontrol sende olsun, sıkmasan acı hissetmezsin sıkıyosun muhakkak, hem senin bitmiş nerdeyse bu halde hamile kalıp doğum yapan arkadaşımız var, korunmuyorsan hamile kalabilirsin, gerçi bu derdi çekenlerde bebiş isteği had safhada oluyor genelde.

hayır neden yetersız olasın buda sızın (bızım)bır ımtıhanımız allah sabredenle beraberdır bunu unutmayın .hersey yoluna gırecek esın ıcın degıl kendı huzurun mutlulugun ıcın hırslan ıyıce sarıl egzersızıne

umutsuzluga kapıldıgım bı gun ıste agr bı gece gecırdım ondan sanırım ..yola devam ama bu arada cok sıcak bayıldım bayılıcam...:27::27::27::27:

umutsuzluga kapıldıgım bı gun ıste agr bı gece gecırdım ondan sanırım ..yola devam ama bu arada cok sıcak bayıldım bayılıcam...:27::27::27::27:

canım üstte dene kontrol sende olsun, sıkmasan acı hissetmezsin sıkıyosun muhakkak, hem senin bitmiş nerdeyse bu halde hamile kalıp doğum yapan arkadaşımız var, korunmuyorsan hamile kalabilirsin, gerçi bu derdi çekenlerde bebiş isteği had safhada oluyor genelde.[/Qben hamıle kalmktan bıle korkuyrm sanırım normal degılım ben..:27::27::27::27::27: tövbe allahımm

Allahimmmm sukurler olsnn 18:26 itibariyle gelininizzzin isi tamamdirr suan kusmuyum kelebekmi cozemedim ama iste o imkansiz dedigim kelimeee yeeeeeennnnnnnnndiiiimmmmm yennnnnndiiiiiimmmmmm basardim kizlar agliyorummm titriyorummm mutluyummmmmnm sukurlerrrrrr olsn sira hepinizdeeeee yaaaa nolur sabirrrrr edin ve cabaaa kelimeleri toparlayamiyorummmmm ama yeeeennnndiiimmmm kadiinimm artkkkkkk:72:

Gözün aydın canm Allah başka sıkıntı vermesin ..:nazar:

Merhaba kızlar ben geldimm özledim sizleri..Yendiğimden beri 3 deneme yaptık hala çok yanmam var alışmak için gün aşırı deneme yapmak istiyorum ama acayip yanma oluyor bu evreyi ne zaman atlatacağm şimdi de ona taktım..bi de hala çok kasıyorum bacaklarım tutmaz oluyor umarım bu da geçer rahat olmayı beceremiyorum zevk filan da hiç yok..:ssz:

Merhaba kızlar ben geldimm özledim sizleri..Yendiğimden beri 3 deneme yaptık hala çok yanmam var alışmak için gün aşırı deneme yapmak istiyorum ama acayip yanma oluyor bu evreyi ne zaman atlatacağm şimdi de ona taktım..bi de hala çok kasıyorum bacaklarım tutmaz oluyor umarım bu da geçer rahat olmayı beceremiyorum zevk filan da hiç yok..:ssz:

canım hoşgeldin ben de seni bekliyodum dört gözle :)) senin septalı hymen var dı dimi?

Hosbuldum canım..evet septalı hymen yüzünden birlikte olamamışız biz ilk,ama o kasılmalar sonucu vajinsmus da olmuşum çifte kavrulmuş yani :))

Neden sordun bi sorun mu var?

hatırlıyorsan senin verdiğin cesaretle ben doktora gittim muayene oldum septalı çıktı benim de :( doktor alalım dedi ama ben kararsız kaldım hala araştırıyorum ama ben aynada kontrol ettim doktorun dediği gibi aynen olmalımıyım sence nasıl geçti senin operasyon?

Canimmmm yaa cokcok sevindim anlatamam super olmus helal olsn kiss gerci senden bekliodum sen hep once sen daha yakinsin diodun bende sen yaparsin diodum suna bakkkk oceanim gelinde olurmusss ummmaaah acisini cikar simdi :3: ayagini sur bizde arkandan gelelim ins.bizi birakma haa isin bitti die soracaklarimiz olur simdi.sana nede olsaa tecrubelisinn artk:8:dua ette bende cumartesiye yenmis oluyum :5:

:nazar:Kuzuum benimm..Bak cumartesi dedin cumartesi yendin kalbin temizmiş ne güzel sana . mesajını yeni gördm ama taa ogün, o mutluluğu görünce allahım herkesi kurtar ,herkese yaşat bu anı dedim inan ki.. biz kurtulduk darısı , başta umut olmak üzere diğer arkadaşlarımıza...artık biz de tecrübeli sayılırız bırakmam burayı bildiğim her şeyi paylaşmak için burda olcam inş.:16::54::16:

hatırlıyorsan senin verdiğin cesaretle ben doktora gittim muayene oldum septalı çıktı benim de :( doktor alalım dedi ama ben kararsız kaldım hala araştırıyorum ama ben aynada kontrol ettim doktorun dediği gibi aynen olmalımıyım sence nasıl geçti senin operasyon?

İyi ki gitmişin..valla ben ilk aynada farkettim 2 delik vardı netten baktım aynen o septalı hymene benziyordu.gittim doktora orayı tek delk olacak şekilde yaptı.doktor bu şekilde de ilişkiye girebilirdnz hiç zorlamamışınz bile dedi.sen col ileri vajili değilsin beni tekmeleyenler oldu muyane anında dedi.septayı alırsak daha rahat olursun,sen bilirsn dedi.ben operasyon sonrası direkt ilişkiye gireceğimi düşünüp hiç korkmadan istedim ameliyatı.gerçi ameliyat bile denemez uyu,uyan 18 dk mı ne sürmüş eşim öyle söyledi.gazlı bez koymuştu sonra hemşire gelip çıkardı bu kadar yani..1 saat filan hastane odasında dinlendm biraz.sonra çıktım çok açtım yemeğe gittik :) büyütme gözünde olmaya karar verirsen de işinin ehli bir doktor bul.

Back
X