• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Amin inş Allah kimseye bunu yaşatmasın.herkesi bu dertten kurtarsın inş.parmak egzersizinde kaç dakika bekletmem gerek.ben heyecandan çok bekletemedim.10dk fln mı daha mı fazla:)

Ben en az 10 dk bekletiyordum alışmak için.Aparatla hiç denedin mi bilmiyorum ama bn aparatı yerleştirip uzanıp tv filan seyrediyordum dk.sayarak geçmiyo vakit tv,pc kafa dağıtıyor bakıyorum 20 dk bile olmuş oluyordu o şekilde daha kolay oluyordu parmakla bekletmen biraz sıkıcı olablr. o zaman yardımcı koç olarak sana ödev veriim ben bugün kabul mü :)

Kııız aklıma bişi geldi :1: kaynanı arayayım şu şu marketten yaptığınız alışveriş sayesnde hediye kazandınız, hediyenizi almak için eşinizle birlikte lütfen..şu adrese geln diim o sırada da siz halledin doktoru filan nasıl fikir :)))) hangi şehri istersen oraya çağırayım hehehe
çok sahaneee bir fikir canımda malesef bizimkiler evlerını pek severler hiç biyere gtmezler...ıste bı görümceme gtme durumu var bakalım bu hafta sonu ......

aha ha ha ha :21::21:nerden anladın oğlum olucanı allahım yaaa ınsallah hayali ble ne muhtesem tabı once hayırlı saglıklı olsun sonrada braz torpil gecıorsa bukadar sıkıntının üstüne:1::1::1: erkek olsun.....

Aman şaka yapıyorum kuzum eli ayağı düz sağlıklı hayırlı olsunda cnsiyeti önemli değil..
ben inciden çok altın alacam o yuzden kız dedim :))
batırcam onları kolay mı kızımı almak hehe...

yok cnm aparatla denemedim.bilmiyorum onu.tamam olur yardımcı koçum:))çok sevinirim ama şimdi dışarıda bir kaç işim var halletmem gerek.yarın yapsam olur mu?eylülde bunu yenmek istiyorum.

Teşekkürler canım sanada geçmiş olsun sevindim senin adına , benim için ise inan çok zor ama hızlı geçen koskoca 13 yıl hiç bu kadar uzayabileceğini düşünmemiştim ama oldu maalesef bugün yarın derken kendimi oyaladığımı fark ettim nereye kadar bu şekilde gidecek kendimi geçtim artık inan eşim sıkıntı yapmaktan hastalanacak ona bir şey olacak die korkuyorum artık erkek için daha zordur eminim Dr. gittim 3 sene önce kadar önceleri hiçbir şekilde bacaklarımı bile açamazken daha sonraları daha rahat oldum fakat eşimin karşısında değil Dr verdiği güvenle sanırım muayene esnasında evde tek başımada uygulama yapabiliyordum ama eşimle olmuyor...Ayna ile kendi organımı tanıma ki Dr gidene kadar deliğin nerde olduğunu bile bilmiyordum o kadar cahillik sanırım ama meraktamı olmamış anlamadım insan vücudunu tanımıyor ne kadar kötü birşey neyse daha sonra parmak egzersizleri başladı önceleri çok zorlandım daha sonra rahatlıkla olmaya başladı eşimin parmağınıda denedik ( zorda olsa ) daha sonra molt denen aparatı denemeye başladık Dr en küçüğü ve giderek büyüyen kalınlaşan cam gibi değişik bir aparat işte çok zor geçen haftanın en az 2 3 günü dr ile birlikte yapılan egzersizler titremeler kasılmalar vs.... ama eşimle her denememizde hüsran daha sonra doktorum sen artık ilk geldiğin gibi değilsin ben normal hastamı bile seni muayene ettiğim gibi rahat edemiyorum senin eşinle ten uyuşmazlığı tarzı başka birşeyin olabilir dedi ve tedaviyi kestik daha sonrası yine sallamaya başladım ama gün geçtikçe yanlış olduğunu ve eşimi kaybetmeye başladığımı anladım şu an çok çaresiz ve bir o kadarda yorgunuz artık kendimizi yıprattık daha nereye kadar böyle geçicek bilemiyorum tavsiyelerinize çok ama çok ihtiyacım var benim gibi olan arkadaşlarımada Acil şifalar diliyorum Allahtan Allah yardımcımız olsun ....

Hoşgeldin canım. 13 sene çok uzun Allahım inşallah daha da uzatmaz bu günleri. Ben bu dünyada yalnızım diyordum, çok çok bunalımlara girdiğim anlar oldu, evliliğimin 3. senesinde vajiye bulaşan spermlerle hamile kaldım. Bu çocuk benim hayatımdaki dönüm noktasıydı, oğlum için kendimi toparladım. Şu an 4 yaşında. Bugün bizim evlilik yıldönümümüz 28.08.2004'de evlendik. Tam 8 sekiz sene doldu. Vajiyi de yeni aştım zaten. Mayıs ayında. 8 senem, sevinç+üzüntü+depresyon...vs. karışık duygular içinde geldi geçti. İnşallah bundan sonraki yıllarımız güzel olur.

Bugün evlilik yıldönümümüz, yarın da oğlumun 4. yaşgünü...Zaman ne çabuk geçiyor...

Geçmişimi hatırlayınca hemen gözlerim yaşarıyor....

Son düzenleme:
Aman şaka yapıyorum kuzum eli ayağı düz sağlıklı hayırlı olsunda cnsiyeti önemli değil..
ben inciden çok altın alacam o yuzden kız dedim :))
batırcam onları kolay mı kızımı almak hehe...
kayseri nevsehir o bölgede kızlara acayip baslık alıorlarmıs eşim anlatır sımdı okadar deıl dıor ama ben 100 mılyar ble alana sahıt olmustum dıor inci sımdıden baslasın biriktirmeye :52::52::52::52::52::52:.....insallah hepımız hamıle olarakta böyle şakalar yaparız inşallah........

kızlar yardım eder misiniz
kızlar ben vajiyi çok şükür yendim...hatta dün jelsiz ve el yardımı olmadan yaptık...ama her seferinde çok canım yapıyor:ssz:..her ilişki sonrasında ağlıyorum:5:..sizce bir sorun olabilir mi..bu normal mi

kayseri nevsehir o bölgede kızlara acayip baslık alıorlarmıs eşim anlatır sımdı okadar deıl dıor ama ben 100 mılyar ble alana sahıt olmustum dıor inci sımdıden baslasın biriktirmeye :52::52::52::52::52::52:.....insallah hepımız hamıle olarakta böyle şakalar yaparız inşallah........

Abow benden de alaymış babam bilmiyodum tüüüh :35: inşallah canmm innşallah isteyen herkese versin allah..

Amin cnm inş.tamam yarın başlıyoruz:)inş yenenlere de Allah çocuk nasip eder.yarın 10 dk:)

10 dk. bekleteceksin 10 kez de git gel yapacaksın anlaştık mı ? :)

(Bana böyle yapıyorlardı kendimi yapmadığımda suçlu hissediyor ,kalkıp hemen yapıyordum koçum kızıordu. yapmazsan bnde kızarım hihiihih:27: )

kızlar yardım eder misiniz
kızlar ben vajiyi çok şükür yendim...hatta dün jelsiz ve el yardımı olmadan yaptık...ama her seferinde çok canım yapıyor:ssz:..her ilişki sonrasında ağlıyorum:5:..sizce bir sorun olabilir mi..bu normal mi

Canım çok normal, iyice alışana kadar jel ile yap bence...Bende de çok oluyordu...

canımmm çok çok sewindim, hayırlı olsun... bugün memleketten döndüm ctesi deneyeceğini okumuştum, hemen nete sarıldım weeeee mutlu sonnnn, başardığını okuyunca çok mutlu oldum.. darısı diğer arkadaşlara inşallah... kurban bayramına bi topic sinek awlıyo olsun inşaaaallahhhhh...

bir süre sonra geçior mu....ne kadar daha böyle devam eder ki..açıkcası doktora gitmekten çekiniyorum..inş. doktorluk bişi yoktur..

Ben çok bi ilişki yaşayamadığım için yanlış bir şey söylemek istemem canm ama ağlatacak kadar çok canın yanıyorsa doktora gitmende fayda var.Dediğim gibi enfeksiyon filandan kaynaklanabilir diye düşünüyorum.İnş yoktur ama varsa da kısa zamanda halledersin bence bir doktora görünmelisin.

Back
X