• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam kızlarr.. nerden nasıl başlayacağımı bilemiyorum.. 7 yıldır birlikteyiz, nikahımız oldu düğünümüz önümüzdeki yaza kaldı. çok istememize rağmen bi türlü iliskiye giremedik. hırs yaptım resmen yne olmadı olmadı olmadı.... doktora gttik, korkumdan muayene etmesine bile izin veremedim :( birkaç gündür konuyu okuyodum. bugün üye oldum.. belki burada konuşarak rahatlar cesaret ederimm...

öncelikle karamsarlığa bürünme,bu normal bir süreç ve bu durumda olan senin gibi daha kaç kişi var. ve lütfen bunu etrafında ki insanlara anlatma destek yerine kösteklikleri daha çok oluyor. sana önerim bu sitede vajinusmus başarı öyküleri diye bir topik var google dan onu ara bul,ve oku. olayların başlangıçları aynı gelecektir. üzüntüleri,sıkıntıları,başarısızlıkla sonuçlanan deneyimleri ama öykülerin sonunu okuyunca sende bundan kurtulacağını anlayacaksın ve inanacaksın. sonrada egzersizler var. yine buradan yardımcı olurlar,oluruz.

en olmadık kişiyle ,görümceyle,
amin canım sağol hepimize en kısa zamanda kurtulmayı nasip etsin Allahım

tam adamıyla paylasmıssın bosver sen kımseyı takma kafana ıstedıını konussun solesın suan onemlı olan senın bunu yenmen hadı bakalım belkı bu hafta ıkımız gelın cıkarızzz ayyy ınsallh yaa

ben bencee o tuyoları ben de ıstıyorummmm banane banae aglarım bakkk bu hafta sonu ben de regl bıterse denycem ınsallh

:)pek tüyoda denemez aslında ama sanada yollarım:)...ikinizde çok yaklaştınız inşallah çok yakında kurtulursunuz.. tüyo deyince sihirli bir reçete gibi oldu:) ben pozisyonda çok takılmıştım o yüzden bu son aşamada olanlar için pozisyon önemli diye düşünüyorum..başarı hikayelerinde ayrıntılı pozisyonlar var oraya da bakabilirsiniz.. ben okuyup ordan seçmiştim..hem moral içinde iyi oluyor.. inşallah tek bir kişi bile kalmaz bu sorunu yaşayan

:)pek tüyoda denemez aslında ama sanada yollarım:)...ikinizde çok yaklaştınız inşallah çok yakında kurtulursunuz.. tüyo deyince sihirli bir reçete gibi oldu:) ben pozisyonda çok takılmıştım o yüzden bu son aşamada olanlar için pozisyon önemli diye düşünüyorum..başarı hikayelerinde ayrıntılı pozisyonlar var oraya da bakabilirsiniz.. ben okuyup ordan seçmiştim..hem moral içinde iyi oluyor.. inşallah tek bir kişi bile kalmaz bu sorunu yaşayan

evet sıhırlı bır recete ıstıyorum:)) ya bend e pozısyon takılmaktan cok korkuyorumm nası yapıcam bılmıyorumm

kız reglıyım bıtmedı bıı 3 gunum daha bıtse canına okuycam artık vajının denıycem yaa ınsallh olurr umut dua ettt

Cnm benim muradin olsub insalah..etmezmiyim burdaki butun kizlar ve her nerde tanidigim tanimadigim rabbimin kulu varsa bu sikintiyla bogusan hepimizi feraha kavustursun cnm dualarimiz kudret sahibi yuce allaha insallah

öncelikle karamsarlığa bürünme,bu normal bir süreç ve bu durumda olan senin gibi daha kaç kişi var. ve lütfen bunu etrafında ki insanlara anlatma destek yerine kösteklikleri daha çok oluyor. sana önerim bu sitede vajinusmus başarı öyküleri diye bir topik var google dan onu ara bul,ve oku. olayların başlangıçları aynı gelecektir. üzüntüleri,sıkıntıları,başarısızlıkla sonuçlanan deneyimleri ama öykülerin sonunu okuyunca sende bundan kurtulacağını anlayacaksın ve inanacaksın. sonrada egzersizler var. yine buradan yardımcı olurlar,oluruz.

çok teşekkür ederimm.. bu illetle ilgili olan tüm konuları okumaya çalışıyorum.. herkes yapar da ben yapamam gibi geliyo ne bileyim.. eşim çok anlayışlı.. ama hadi bıkarsa ve vazgeçerse benden? offfff en çok bundan korkuyorumm.... :(

evet sıhırlı bır recete ıstıyorum:)) ya bend e pozısyon takılmaktan cok korkuyorumm nası yapıcam bılmıyorumm

11cm gerçekten çok iyi.. :nazar::nazar::nazar::nazar:maşallah sana ben aparatla o kadar yapamazdım halada yapamam heralde:)sihirli reçete sensin bundan sonra.. yapacağına inan.. ki zaten 11 cm .le bunu kanıtladın..

çok teşekkür ederimm.. bu illetle ilgili olan tüm konuları okumaya çalışıyorum.. herkes yapar da ben yapamam gibi geliyo ne bileyim.. eşim çok anlayışlı.. ama hadi bıkarsa ve vazgeçerse benden? offfff en çok bundan korkuyorumm.... :(

yaparsın canım bende oyle hıssedıyodum ılk parmakla denedım sınra baya oyanldım ve sonra delı cesareto geldı galıba banna ve suan 11 cm deyımmm dusun ben bu asamaya geldıysem sende yaparsın sadece kararlı olllll ı ve kendıne guvenn evet bu durumda olanların genelde hepsının esı cok anlayıslı o korku bendede oluyo ara sıra ya bırakırsa dıyee ben artık dusunmemeye calısıyorum ole seylerı ınsallh hepımız yenerızz ve mutlu oluruzz

korkma vazgeçmez,üzülür ama sana da belli etmez. benim eşim öyle. geçenlerde bunu yenmeyi sadece senin için istiyorum dedim. sadece benim için mi diye sordu bir kaç kez evet dedim. keşke bizim için olsaydı dedi. önemli olan bu işte,sen sizin için yeneceksin bunu. üzüldüğünü,umutsuzluğunu çok yansıtma ona ama kendini de yiyip bitirme. derdi veren Allah çaresini de verecek korkma. sen kendinden vazgeçmediğin sürece eşinden sizden vazgeçmez. ama birşeyler yaptığını,çaba sarf ettiğini de görmeli. iyi olacak ben inanıyorum canım.

11cm gerçekten çok iyi.. :nazar::nazar::nazar::nazar:maşallah sana ben aparatla o kadar yapamazdım halada yapamam heralde:)sihirli reçete sensin bundan sonra.. yapacağına inan.. ki zaten 11 cm .le bunu kanıtladın..

bukadar ılerlemısken deneme surecınde basaramzsam dıye cok korkuyorum gecen esımın yanında yaptım egzersız adama sence nası gıdıyorum dıyorum ıyı ama sonucu gorucez dıyoo sankı yapamazmısım gıbı konustu sınırımı bozdu uyuzz

insallahh basarırız hepimiz.. öyle çok dua ediyorumm kiiiii.... eşim hiç olmasa bile ben seni bırakmam diyoo ama ben ne bileyim eksikmişim gibi geliyo.. şu an mışıl mışıl uyuyo ama ben ayaktayım.. sürekli düşünüyorum nasıl olcak diyee.. ağlama krizlerine giriyorum her gece..

bu arada ben de öğretmenim daha 1 yıllık. bunun mutluluğunu bile eksik yaşadım:((

bukadar ılerlemısken deneme surecınde basaramzsam dıye cok korkuyorum gecen esımın yanında yaptım egzersız adama sence nası gıdıyorum dıyorum ıyı ama sonucu gorucez dıyoo sankı yapamazmısım gıbı konustu sınırımı bozdu uyuzz

sen kendine güven gerisini boşver.. aslında eşleri de anlamak lazım sonuçta defalarca hüsrana uğradılar emin ol onlarında psikolojisi bozuluyor.. hatta onlar bizden daha çok kafaya takıyorlar ...bunu da bir şekilde bize yansıtıyorlar.. zaten yenme sürecinde bir çoğumuz eşlerimize uyuz oluyorduk ben biraz daha hafif atlattım ama çok zor zamanlar geçirenler oldu..seninde sinirlerin yıprandığı için her şey batıyo sana.. emin ol sana güveniyorum deseydi de o zamanda beni baskı altında bırakıyor derdin:) bizlerden korkulur:)

ben daha 2 aylık evliyim ama sadece nikah oldu.. düğün olmadan tam evli sayılmazsın bizim buralarda.. nikahtan önce 4-5 aydır da yavaş yavaş deniyoruz.. nolur ayıplamayın kınamayın benii :( çok seviyorum onuu..

belki bu durumdan dolayıdır.. yani kafanda düğün olmadan evli sayılmazsın fikri varsa bu da seni engelliyor olabilir

insallahh basarırız hepimiz.. öyle çok dua ediyorumm kiiiii.... eşim hiç olmasa bile ben seni bırakmam diyoo ama ben ne bileyim eksikmişim gibi geliyo.. şu an mışıl mışıl uyuyo ama ben ayaktayım.. sürekli düşünüyorum nasıl olcak diyee.. ağlama krizlerine giriyorum her gece..

bu arada ben de öğretmenim daha 1 yıllık. bunun mutluluğunu bile eksik yaşadım:((

ilk başlarda gün sayıyorsun,günler 3 haneli olunca aylara geçiyosun,yıl da girince işin içine daha kötü hissediyosun. maalesef . benim ki de uyuyor her gece ayaktayım ben. sanırım sorunumuz çok fazla düşünmek çok fazla kafaya takmak çok fazla olumsuza odaklanmak bunun için de egzersizleri yapıp başarabildiğini görünce daha rahat hissedeceksin inan bana. ama başla.
öğretmen hastalığını faranjit bilirdim bi de bu var sanırım:34::34::34::34:

ilk başlarda gün sayıyorsun,günler 3 haneli olunca aylara geçiyosun,yıl da girince işin içine daha kötü hissediyosun. maalesef . benim ki de uyuyor her gece ayaktayım ben. sanırım sorunumuz çok fazla düşünmek çok fazla kafaya takmak çok fazla olumsuza odaklanmak bunun için de egzersizleri yapıp başarabildiğini görünce daha rahat hissedeceksin inan bana. ama başla.
öğretmen hastalığını faranjit bilirdim bi de bu var sanırım:34::34::34::34:

işte buna çooook güldüm sanırım bu da varmış:52::52::52:

Back
X