• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

mrb kızlar.. gece bana bi cesaret gelmişti.. aynada inceledim uzun bir süre.. dokununca bile kastım kendimi cesaret edemedim parmak falan :( off napıcam ben yaaaa :((

:)) nazarboncuk bunu hepimiz yaşıyoruz ve sen şimdi söyleyince kendimi hatırladım bi kaç ay önce bende aynayı alıp baktıgımda acayip olmuştum ama biliyomusun zamanla alışıyosun hiç merak etme bak sana ne diyeceğim öncelikle hayatı kendine zehretme eminim sende yeneceksin .... ben yendim mi henüz değil çok yaklaştım ve bende senin gibiydim ama şimdi artık cesaretlendim alıştım oraya hatta sevmeye başladım :)))sen burada arkadaşların dediği yolları yavaş yavaş uygula olur mu ama lütfen aglama üzülme. ben bunu yaklaşık bir senedir yaptım ...agladım agladım sabahlara kadar düşündüm eşime neler söylemedim hiç bişey anlamadım evliliğimden çünkü eksik hissettim kendimi....vs vs.......çok yıprattı beni ...neyseki bu siteyi buldum ve okuduklarımı uyguladım hiç de zor değil ...ağrı yok sızı yok boşu boşuna korkuyoruz inan ...sakin ol ve yavaş yavaş başla olur mu her gün mutlaka ama mutlaka egzersizini yap zamanla ilerleyeceğini göreceksin okudun mu bilmiyorum ama burada 3 gün içinde yenenler bile oluyor ....bu arada bende bi dogu ilindeyim ve seni çok iyi anlıyorum ...burdaysan yenmiş sayılırsın :)) kafana bişey takılırsa yaz hiç çekinme ne olursa olsun ...alıştık artık ayıp denen bişey yok :))))

selamlar canım. ben iki hafta önce 10 cm deydim. sonra mantar regl derken ara vermek zorunda kaldım. bugün egzersizi başlayıp bitirecem artık. kendimi gaza getirmekte üstüme yoktur:52::52::52::52::52:
11 cm de zorlanmıştım sanki onu yapınca olacak gibi geliyo bakalım.sen?

:))) bu pozitif havanı begendim takdir ettim :)))) hep böyle ol ... ben de 11 cmlerdeyim artık eşli gerçek denemelere geçicem yaklaştık canım hissediyorum ....

sen baya bir yaklaşmıssın bugün yarın bitireceksin :)))) ( gaz degil haaa ) hadi bakalım canım ben de evi falan boyadım temizlik vs. yoksa çoktan yenmiştim ne var ki canımmm :))) ( ha ha haaaaa artık sinirlerim bozuluyodalgaya alıyorum vajiyi ) grz öpt canım

selamlar canım. ben iki hafta önce 10 cm deydim. sonra mantar regl derken ara vermek zorunda kaldım. bugün egzersizi başlayıp bitirecem artık. kendimi gaza getirmekte üstüme yoktur:52::52::52::52::52:
11 cm de zorlanmıştım sanki onu yapınca olacak gibi geliyo bakalım.sen?

ya ben bu cm e hala anlam veremedim 10 cm derken boyu mu yoksa kalınlığımı takılıp kaldım burda ben :(

:))) bu pozitif havanı begendim takdir ettim :)))) hep böyle ol ... ben de 11 cmlerdeyim artık eşli gerçek denemelere geçicem yaklaştık canım hissediyorum ....

sen baya bir yaklaşmıssın bugün yarın bitireceksin :)))) ( gaz degil haaa ) hadi bakalım canım ben de evi falan boyadım temizlik vs. yoksa çoktan yenmiştim ne var ki canımmm :))) ( ha ha haaaaa artık sinirlerim bozuluyodalgaya alıyorum vajiyi ) grz öpt canım

valla bende öyle artık dalga geçiyorum kendimle ama içim öyle demiyo tabi. umarım canım hayırlısıyla atlatırız. şunu bi yeneyim hergün yine burada olucam bizim gibilere yardım için. Allahım hepimize kurtulmayı nasip etsin en kısa zamanda.

boy ölçüsü önemli mi marketlerde durex jel varmış ücretide uygun o nasıl olur mantar felan gibi bi yan etki yapar mı sizce???

jeller yapmıyor diye biliyorum,su bazlı olması önemli. bir arkadaş durex in jelini beğenmişti. bebe yağı kullanma da. ultrason jel varmış ben beceremedim onunla ama onu da kullananlar çok ve memnun olanlar. okeyin vardı bende daha başlamadım onu kullanmaya ondan memnun olanda var,olmayan da. ben doktorun yazdığı bir jeli kullandım sonradan egzersizlerde şimdilik sıkıntı olmadı canım.

ben başladım sevgili ocean_
Pamuklu çubuktan oldum olası korkarım o yüzden direk parmakla başladım. Önce kayganlaştırıcı jel sürdüm vajime. Prezervatifi serçe parmağıma geçirdim biraz da ona jel sürdüm. Yavaş yavaş ilerledim. Sonuna kadar aldım ilk denemede. Ayrı bi dünya varmış orda :D Bekledim biraz sonra hemen orta parmağımla denemek istedim. ona geçirdim prez. Onu da aldım yavaş yavaş. Hem de sonuna kadar :) Aynayla baktım iyi dimi iyi dimi? :) Kızlar bana cesaret verin. Ama git gel yapamadım çıkarınca parmağım kolayca çıkıyo ama tekrar itince zorlanıyo buna kasmak diyoruz sanırım :D Yavaş yapınca oluyo, git gelde zorlanıyo. Bir de sürdüğüm jel suyla geri geldi o görüntüden çok tiksindim :( Vajime wc dışında dokunmayan ben Nelerle uğraşıyoorum yaa :(( Hangi aşamadayım neye devam edicem ne yapıcam hadi bi el atın kızlar lütfen... Reglden kurtulalı 3 gün oluyor. 3 haftamız var :) Bitsin bu ay bu iş! aylarımı almasın napcam beeenn???

:46:Bravo harikasın canım..iyice alıştıktan sonra 2 parmağa geç.küs işareti yap ucu ince olur o şekilde.aynen böyle devam biraz beklet git gel yap her egz.de.1-2 güne kalmaz yenersin sen bu hızla:nazar:

kızlar adetime 5 gün var ama içimde bir his yumurtlama günlerimi çok güzel değerlendirmeme rağmen hamile değilsin diyor neden bilmiyorum. tek belirti içimde acayip bi sıkıntı var sebepsiz yere moralim bozuk belki de bu bir belirtidir diyerek kendimi ümitlendirmeli miyim acaba.

kızlar adetime 5 gün var ama içimde bir his yumurtlama günlerimi çok güzel değerlendirmeme rağmen hamile değilsin diyor neden bilmiyorum. tek belirti içimde acayip bi sıkıntı var sebepsiz yere moralim bozuk belki de bu bir belirtidir diyerek kendimi ümitlendirmeli miyim acaba.

canım hafiften bi karın ağrıların başladı mı hani regl yaklaşmış ya...

Kizlar bugun ikinciyi denedik ilki kadar basarili deildi acayip bi yanma vardi hani pisik olup idrar yaparsinda ciz ciz acirya iste oyle.yarisini alabildim sizce nasilim? İlk denemede uzerine oturdum sirtustu yattim.gayt iyidi tamamini almstim bu sfer yarisini?

neden yarıda kaldın anlamadım inci, öncesinde egzersiz yapmamış mıydın? yanma konusunda hala ben de aynıyım, sık yapamadığım için hala zorlanıyorum. alışınca geçecek diye umuyorum. çünkü kasma olmadığı zaman yanma da olmuyor. kendim rahat değilsem canım yanıyor, rahat olduğum zamanlar yanma olmuyor. uzun bir aradan sonra ilk yaptığımda yanma oluyor mesela, onun üzerine birkaç kez daha yapınca azalıyor. :31::31::31:

sorular sorular aklımdaki sorular...selam canlarım nasılsınız?gecen gun de aynısını sordum ama cevap alamadım kimseden!!! mumla egzersızı gecıp bıraz daha kalınlastırdım fakat kalınlastırdıktan sonra sankı bir yerde takıldı kayıp gıtmedı.sanki parmagımı bır balona sokmusum da esnetmeye calısıyormusum gıbı bırseydı 3-4 cm kadar gırdı daha ılerlemedı.ne yapmam konusunda yardımcı olursanız sevınırım.

neden yarıda kaldın anlamadım inci, öncesinde egzersiz yapmamış mıydın? yanma konusunda hala ben de aynıyım, sık yapamadığım için hala zorlanıyorum. alışınca geçecek diye umuyorum. çünkü kasma olmadığı zaman yanma da olmuyor. kendim rahat değilsem canım yanıyor, rahat olduğum zamanlar yanma olmuyor. uzun bir aradan sonra ilk yaptığımda yanma oluyor mesela, onun üzerine birkaç kez daha yapınca azalıyor. :31::31::31:

örtmenimmmmm:16::16:

Back
X