- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #120.321
mrb kızlar.. gece bana bi cesaret gelmişti.. aynada inceledim uzun bir süre.. dokununca bile kastım kendimi cesaret edemedim parmak falanoff napıcam ben yaaaa
(
:)) nazarboncuk bunu hepimiz yaşıyoruz ve sen şimdi söyleyince kendimi hatırladım bi kaç ay önce bende aynayı alıp baktıgımda acayip olmuştum ama biliyomusun zamanla alışıyosun hiç merak etme bak sana ne diyeceğim öncelikle hayatı kendine zehretme eminim sende yeneceksin .... ben yendim mi henüz değil çok yaklaştım ve bende senin gibiydim ama şimdi artık cesaretlendim alıştım oraya hatta sevmeye başladım :)))sen burada arkadaşların dediği yolları yavaş yavaş uygula olur mu ama lütfen aglama üzülme. ben bunu yaklaşık bir senedir yaptım ...agladım agladım sabahlara kadar düşündüm eşime neler söylemedim hiç bişey anlamadım evliliğimden çünkü eksik hissettim kendimi....vs vs.......çok yıprattı beni ...neyseki bu siteyi buldum ve okuduklarımı uyguladım hiç de zor değil ...ağrı yok sızı yok boşu boşuna korkuyoruz inan ...sakin ol ve yavaş yavaş başla olur mu her gün mutlaka ama mutlaka egzersizini yap zamanla ilerleyeceğini göreceksin okudun mu bilmiyorum ama burada 3 gün içinde yenenler bile oluyor ....bu arada bende bi dogu ilindeyim ve seni çok iyi anlıyorum ...burdaysan yenmiş sayılırsın :)) kafana bişey takılırsa yaz hiç çekinme ne olursa olsun ...alıştık artık ayıp denen bişey yok :))))