- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #120.501
kızlar nerdesınızzz nye pek kımse gırmıyo bu aralarrr:)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkes iş başında demekki![]()
![]()
ayy ben serçe parmakta kaldımmmmm... insanoğlu gözü doymuyo işte ahahaha.... hep daha büyüğünde gözüşaka bi yana bu gece huzurlu bi uyku uyurum herhalde..
korkma korkma... sen korkarsan bise nasıl destek olucann? bende cm'li hesaplara geçerim en kısa zamanda inşallahh![]()
ne guzel ıste serce parmagı yapabıldıysen gerısınıde yaparsın canımmm ben ılk gunden ısaret sonrada orta aldımm ınan varyaa cok basıt oluyooo sımdıde apartala calısıyorum 11 cmlee ve yarın reg bıterse aksma denemeyı dusunuyorum artıkkk ama bı korku sardı nedense ıcımııı:18:
ınsalh canımmm basarıcaksın sendee aman ne bıleyımm acayıp bı duyguuu ama ustune gıdıcem ve denıycemmm ınsallh ılk denemede bıter bu ıs
inşallah cnmm.. ben sizlerin mesajlarınızı okudukça daha da çok cesaretleniyorummm
hu arad kac yıllık evlısın ve sercenın tamamını aldın dımııı? pek gecmısı okuyamadımda haa bu arada selayla tanısmanı tavsıye ederım guzel o benım canımmm ustune ustluk cadıııısenı oyle bı gaza ve cesarete getırırkı bakmıssın bı anda paratlar buyumuss
![]()
hu arad kac yıllık evlısın ve sercenın tamamını aldın dımııı? pek gecmısı okuyamadımda haa bu arada selayla tanısmanı tavsıye ederım guzel o benım canımmm ustune ustluk cadıııısenı oyle bı gaza ve cesarete getırırkı bakmıssın bı anda paratlar buyumuss
![]()
çok isterim tanışmayı :) serçe parmağın tamamı değil yarısı sanki biraz da geçiyo olabilir.. ben 2 aylık evliyim(yani nikahlı) daha düğünüm olmadı. 4-5 aydır da deniyoruz ama ben çığlık atıp kendimi kasmaktan öteye gidememiştim.. burdaki mesajları okuyunca bunu yenebileceğime inanıyorum.. ben düğün olmadığı için de buna şartlanmış olabilirim bilmiyorummm
herkese günaydın.nazarboncukk yanlış anlamazsan sana nacizane önerim mumla denemen.herkeste farklılık gösterir tabiiki ama ben ılk basladıgım gün serçe parmağın ilk boğumunu bile alamadım dokununca bıle canım yandı.sonra direk beyaz mumla başladım ve oldu gözlerime inanamadım,olduğunu görünce de nasıl bir heves gelıyor anlatamam.umarım bir an önce sen de kurtulursun
Kızlar ayıp olmazsa birşey sorucam size bahsettiğiniz 7 cm 11 cm uzunluğumu genişliğimi aparatın yardımcı olurmusunuz...