arkadaslar ben evlendiğim zamanlar bu sorunu yasamıstım ve size moral vermek için buraya yazıyorum,doktora gittim muayane normal cıktı,doktor passiflora iç anestol sür istersen bir iki kadeh sarap bile içebilirsin rahatlarsın dedi, hiç faydası olmadı,deniyordm sürekli olmuyordu ,moral olarak çökmüştüm 3 hafta hiçbirsey yapamadık nerdeyse her gece denedik o da beni daha cok strese soktu,eşimin artık sabrı tükenmişti,balayını bu demelerle gecirdik gram zevk olmadan acı cekerek geçti.
sonra emla krem aldım, güzelce sürdüm uyustum resmen,gidip oramı yıkadım sildim, ve ben üst pozisyonda yapıcaksın dedim içimden korkma dedim, bir baktım yaptım eşimde bende cok sevinmiştik ama 2gün ara verdik sonra 1 gün arayla yaptık, hatta jeller oluyor kayganlastırıcı onları da deneyin, kesinlikle kafada bitiyor, yapıcam deyin kontrolü elinize alın, kontrol eşinizde olunca daha stresli oluyor insan, yapıcam deyin ve inanın yaparsınız, korkulacak inan hiçbir yanı yok,öyle canınızın yandığı da yok, sonra hayatta ne acılar yasıyor insan inanın suan yasadıklarımın yanında sinek ısırığı bile sayılmazmıs
insallah tez zamanda aşarsınız bu derdinizi