• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

peki bu ikindigimda görünüyor da üstü neden öyle kapali...nette baktigim resimlerde öyle degil yoksa yaptikca mi aciliyor anlamadim ki :( ne kadar bilgisizim ben ya :(

canım bi doktora gidip zar yapına baktır bence benimde öyle oldu muayene oldum septalı kızlık zarı dedi doktor onda durum farklı oluyomuş...

tesekkür ederim, sen vajinismusu yendin mi?
ben 1 aylik evliyim, doktora da gitmedim yani yardim almak icin geldim foruma...

yendim çok şükür:) aslında hiç doktora gitmediysen biir jinekoloğa gitmende fayda var.. fiziksel bir sorun olup olmadığını öğrenirsin en azından kafan rahatlar.. vajinismus değilsin anladığım kadarıyla.. 1 aylık evlisin yeni evlilerde daha kolay çözülüyor.. sen aklına takılanı sor.. yol yakınken kurtul bir de bir jel edin işin kolaylaşır

Ben işaret parmağımı sonuna kadar alıp git gel yapabiliyorum jel olmadan hiç acı yok.şimdi orta parmak mı yapacam yoksa 2 parmak mı?

bu arada işaret parmağında rahat olmak demek yolun zor kısmını geçmek demek:nazar::nazar:hiç acı yok gayet rahatsın.. bir sonraki aşamaya geçtiğinde de sürekli raporunu ver böylece daha disiplinli çalışmış olursun.. aklına takılanları mutlaka sor

bu arada işaret parmağında rahat olmak demek yolun zor kısmını geçmek demek:nazar::nazar:hiç acı yok gayet rahatsın.. bir sonraki aşamaya geçtiğinde de sürekli raporunu ver böylece daha disiplinli çalışmış olursun.. aklına takılanları mutlaka sor

cevabın içimi rahatlattı kuş gibi hafifledim birden,raporlarım :)

cevabın içimi rahatlattı kuş gibi hafifledim birden,raporlarım :)

moral için değil gerçekten zor kısmını geçmişsin.. orta parmak dene sorun yoksa 2 parmağa geç.. 2 parmağı küs şeklinde yaparakta deneyebilirsin yan yana da.. hangisi kolayına geliyorsa.. egzersize devam et.. kısa zamanda gerçek bir ohhh diyebilirsin..

moral için değil gerçekten zor kısmını geçmişsin.. orta parmak dene sorun yoksa 2 parmağa geç.. 2 parmağı küs şeklinde yaparakta deneyebilirsin yan yana da.. hangisi kolayına geliyorsa.. egzersize devam et.. kısa zamanda gerçek bir ohhh diyebilirsin..

yarın orta parmak Yaparım inşallah,şimdi adam dürtüyo yat diye telden giriyorum.ışığı rahatsız ediyo beyimizi :D

Canımmm cok sevındım sonunda sende basardın gozun aydın allah abska dert vermesın ınsallahh darısı en kısa zamanda dıger arkadasların basınaa

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Gunaydın kızlarrr ama yıne kımse yok topıgımızde.aklınızda ne varsa mutlaka sorun basarılmayacak asılmayacak bır sey degıl unutmayın...dularımız sızzınle...

Gunaydın kızlarrr ama yıne kımse yok topıgımızde.aklınızda ne varsa mutlaka sorun basarılmayacak asılmayacak bır sey degıl unutmayın...dularımız sızzınle...
öncelikle ben doktora gitmedim yani vajinismusmuyum bilmiyorum. 4 haftadir evliyim, ilk iliski denemesinde ucundan fazlasi girmisti ama cok sanciliydi biraktik. o gunden beridir kuruluk yasiyorum ve cesaret edemiyorum daha cok agriyacak diye.dün nefes egzersizi ve idrarimi tutup birakmayi denedim sonra serce parmagimi sokmayi denedim bi bogumu girdi.
bugun egzersiz yapmadan parmagimi sokmayi denedim acidi. napcami sasirdim hic bisey istemiyorum artik

hoşgeldin canım:) seni yakalamışken bırakmam bir sorum daha olacak:17:ben de sarı akıntı gelmeye başladı ama kaşıntım yok yanmaysa egzersıze ılk basladıgımda yerını bulmaya calısırken oluyor ve gecıyor.bu akıntının nedeni mantar olabilir mi?

hoşgeldin canım:) seni yakalamışken bırakmam bir sorum daha olacak:17:ben de sarı akıntı gelmeye başladı ama kaşıntım yok yanmaysa egzersıze ılk basladıgımda yerını bulmaya calısırken oluyor ve gecıyor.bu akıntının nedeni mantar olabilir mi?

Hosbuldum şekerim..Sarı akıntı süt kesiği kıvamında kokusuz ve çok kaşıntı yapıyorsa mantar o zaman denebilir sanırım.
Mantar değilsin bence ama basit bi üşütme ya da enfeksiyondan kaynaklanabilir çok geliyorsa ve rahatsız ediyorsa bir doktora görün.
Sadece egz yaparken geliyrsa bende de oluyordu aparatı cıkardıgımda ama şimdi yok yani canım takılma çok yine de bir araştır istersen netten filan :34:

Son düzenleme:
Back
X