- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #121.081
daha önceki msjlarımda da belirtmiştim ben de istiyorummmm ben deeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin kocacık da yok galiba sen de nettesin.benimki 1 saat sonra gelecek.egzersiz yapsam mı ki:26:
Yappp kuzumm yapp :) Vakit kaybetme benim kocam yok bugünn nöbetçi.Yalnızımm dostlarım yalnızımm yalnızzzzzzzz![]()
ne olcak bizim bu halimiz hihi benimki gece 12de yarın da gece 3te gelecek.evde tek başına 99 u çekeyim bari.benegzersize geçiyorum hemen yarın görüşürüz iyi akşamlar herkese![]()
Tamam Canım Hadi Kolay Gelsinn :) Kasma kasma kasma kasmadan da olur işteeeİyii Gecelerr
![]()
ben de herkesi merak ediyorum :))) ama tanışamıyoruz :))) istersen msn vereyim ama bu sıra gündüzleri açık değilim. forumdan sadece kemre ile tanıştım yüzyüze, msn' den görüştüğüm bir çok arkadaş var. burası sihirli hakkaten![]()
resimdeki kıza benzesem daha ne :)))) fıstık gibi o :))) benim ona tek benzerliğim küçük surat minyon tipli olmam. gördüğünde 35 yaşında demezsin. ama evet, ben 35 yaşındayım :)) hepinizin ablasıyım diyordum arada bir, benden büyük sadece dahlia var sanırım. ben 1 yıllık hastaydım, evleneli 1 yıl oldu. evlenme niyetim yoktu, eşim ikna etti. yalnızlığı kabul etmiştim, öyle ölücem sanıyordumkısmet işte
hem sormak için çekinmene ne gerek var, zaten yazmışım 35 diye
sen 25 yaşında mıydın bakiim?
ben yendikten sonra muayeneye gitmiştim, foruma da detaylı yazdım. 24 mayıs tarihli konuşmalara bakarsan bulursun. şimdi ben ararım diyecem de kolaylıkla bulamıyorum, kolay yolu varsa da ben bilmiyorum, sen bakıver artıkın.
resimdeki kıza benzesem daha ne :)))) fıstık gibi o :))) benim ona tek benzerliğim küçük surat minyon tipli olmam. gördüğünde 35 yaşında demezsin. ama evet, ben 35 yaşındayım :)) hepinizin ablasıyım diyordum arada bir, benden büyük sadece dahlia var sanırım. ben 1 yıllık hastaydım, evleneli 1 yıl oldu. evlenme niyetim yoktu, eşim ikna etti. yalnızlığı kabul etmiştim, öyle ölücem sanıyordumkısmet işte
hem sormak için çekinmene ne gerek var, zaten yazmışım 35 diye
sen 25 yaşında mıydın bakiim?
ben yendikten sonra muayeneye gitmiştim, foruma da detaylı yazdım. 24 mayıs tarihli konuşmalara bakarsan bulursun. şimdi ben ararım diyecem de kolaylıkla bulamıyorum, kolay yolu varsa da ben bilmiyorum, sen bakıver artıkın.
bende forumdan ilk kez elvanla tanıstım msn ıle...tabı resım falan gormedım ama orda konstuk eşimle aksam sohbet edıyorduk ılk kez dedım forumdan bırıyle tanstm msn verdım umarım erkek degıldır sen emın mısın dıyor.... diyalogları ve yasananları bılmedıgı ıcın...dedım gunlerce o sohbetı bır erkek yapamaz o sorunları bır erkek yasayamaz yani boyle bır yalan yaratamaz yaratsa da surduremez fıre verir o kadarını anlayabılırım emın ol dedım iyi peki dedi...böyle şeylere sıcak bakmaz bende bakmazdım forum falan sacma ve boş gelirdi ama şimdi sanal bir ortam ve ortamdaki gerçek kişiler sayesinde çıkarsız iyilik düşünen kişler sayesinde bunu yendim aklıma bile gelmezdi bu yüzden inanın bende çook merak ediyorum herkesi...aslında aynı yerde olan kişiler tanışabilir özel mesaJ aracılığıyla yeri organize edip çünkü genel herkese açık ve takip ediliyor
kızlar işart parmağımın hepsini girdirdim sonra ortak parmağımı denemek istedim acayip bir yanma var şuanda(((((
işaret parmağındayken gel git mi yapmam lazımdı????
kızlar işart parmağımın hepsini girdirdim sonra ortak parmağımı denemek istedim acayip bir yanma var şuanda(((((
işaret parmağındayken gel git mi yapmam lazımdı????
ilk zamanlar bu cok normal jeli bol sür ve ittirrken nefes ver ıkındıgında orası ıyıce acılıyor canım ısaret parmagımı aldıgımda ben parmagım mılım oynamıcak sekılde sıkısmıs gıbıydı zorlanıyosan moralınız bozma ısarette devam et gel gıt yap duyarsızlassn ve alıssın ıyıce sonrasnda ortayı al jelı bol sür
acele etme canım yavaş yavaş,önce işaret parmağına alış rahat şekilde git gel yapana kadar üst aşamaya geçme,yanma tahrişten veya kendini sıktığın için olmuş olabilir
kendimi çok sıkıyorum galiba parmağım içindeyken bacaklarımın çok titriyor(((((
egzersizden önce duş alıp 1 saat önce kadar kas gevşetici içmeni öneririm,en azından ılık duş alıp dene biraz olsun rahatlıyorsun.