• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Başardıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :21::21::21: İnanamıyorummmmmmmmmmmmmm Başardımmmmmmmmmmmmmmmm Eylülllllllllllll Geliniiiiiiiiiiiiiii oldummmmmmmmmmmmm bennnnnnnnnnnnnnnn. Gelinnnn Oldum bennn gelinnnnn:52::52::52::52::46::46::46::46::46::46::64::64::64::64::64::64::64::64:

çookkkkkk şükürr biri daha kurtuldu Rabbim başka sıkıntı vermesinn darısı diğerlerinin başınaaa
tebrikelerrrr sanaaa bravooooo:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::118::118::118::118::118::118::118:
hadi geride kalanlar ha gayret :129:

ınanmıorum bugun persembeymıs ben bugun carsamba zannedıyorum ben bı denemede bugun yapım bari bak heyecanlandım sımdı yarın buyuk gün dr ikinci de kızlık zarın zarar görücek demıstı ben esımle olsun ısterdım yaaa neyse olursa olur olmazsada kısmet artık önemli olan kurtulmam....

benim kocanın pozısyon secıcek durumu pek yokda suan cok üzülüorum cok ona yaaaaa offf adam 35 şinde mutlu olucam dıe evlendi çektiği duruma bak bende çekiyorum evet ama o daha çok bunalımda biliorum...ama az kaldı sabah msj attım ben bılıyorum az kaldı nolur sabret dedim ona .........hadi yaramaz pisi sende bi msj atsana kocaya:21::21::21::21:

canım esıme mesaj atıp gırdım kı senın mesajını gorudm attım mesajı :) kullandıgım cumle ıcın ozur dıledım sadece dıgerleırnın arkasnda oldugumuda suslu bır cumleyle dıle getırdım tavız vermem:37::37::37:

konuyu kaynatıp berayın sevıncını ve egzersızcılerın odagını degıstırmek ıstemem sadece sıze anlatmak ıstedım rahatlamak ıcın kızlar kusura bakmayın sadece kendıme kızdım su an nıye agırlıgımı bozdum ve cocukca davrandım dıye

bosverr canımmm uzmeyın bırbırınızı sacma sapan bı konu yuzundennnn bencede esının gonlunu all bızde bıraz atıstık sabahhh ben pek uzerıne dusmedımmm sadece dedıgım tek kelımeee tartısmaya neden olcak hıc bı sorunumuzun kalmadıgını dusunuyodum yanılmısım dedım . sesı kesıldııı. gercekten yıpratmayın bırbırınızı

benımhalaumudumvar nicklı üyenın avatarıydı sanırım cnm o sakın ondan esınlenmış olmayasın:1::1::1::1: ama ınsallah bi bebıse işarettir.....cok heycanlıyım yavuz yarın için.......

benımhalaumudumvar nicklı üyenın avatarıydı sanırım cnm o sakın ondan esınlenmış olmayasın:1::1::1::1: ama ınsallah bi bebıse işarettir.....cok heycanlıyım yavuz yarın için.......

valla hıc bakmadım onun avatarına canımmm sabh esıme anlattım oda karnımı oksayıp bebısımız gelıyodur kendını haber verıyodur belkı dedıı:))ne bıleyım umut ben cok ıstıyorummm kafaya takmakta ıyı degıl dıyolar ama engel olamıyorummm kendımeee bıran once olsun ıstıyorummmm.sızlerın duası kabul oluyo dua edın banaaaa nolurrr.canımmm dua edıcem senın ıcın belkı yarın aksam yendım dıye sende yazarsın buarayaaa :54:

ınanmıorum bugun persembeymıs ben bugun carsamba zannedıyorum ben bı denemede bugun yapım bari bak heyecanlandım sımdı yarın buyuk gün dr ikinci de kızlık zarın zarar görücek demıstı ben esımle olsun ısterdım yaaa neyse olursa olur olmazsada kısmet artık önemli olan kurtulmam....
umuut hala mı zar :20:, ne önemi var ki :21:? sen gitmeden biraz egzersiz yapsan daha iyi olurdu bence :6:.

yanı onemlı olan kurtulmannn zarı dusunme bosver önemlı olan senın mutlulugun canımmm

valla hıc bakmadım onun avatarına canımmm sabh esıme anlattım oda karnımı oksayıp bebısımız gelıyodur kendını haber verıyodur belkı dedıı:))ne bıleyım umut ben cok ıstıyorummm kafaya takmakta ıyı degıl dıyolar ama engel olamıyorummm kendımeee bıran once olsun ıstıyorummmm.sızlerın duası kabul oluyo dua edın banaaaa nolurrr.canımmm dua edıcem senın ıcın belkı yarın aksam yendım dıye sende yazarsın buarayaaa :54:
canım ınsalah hepimize hayırlı saglıklı evlatlar verir rabbim insallah yaaaaa cok ıstıorum ınan korkmuyorum artık ama tabi sonucuda getırmek lazım......
umuut hala mı zar :20:, ne önemi var ki :21:? sen gitmeden biraz egzersiz yapsan daha iyi olurdu bence :6:.
:17::17: hıııııııııııı zar evet itiraf ediyorum ben eşimin bunu yasamasını isterdim hemde cok cunku onunda bunu önemsedıgnı bılıorum içten içe tabi bu tedaviye baslayarak bundan tabıkıde vazgectık coktan cnm ıste ynede bı tuhaf oluyo ınsan yanlıs anlama dr uma cok guvenıorum ve yarın zarım gdıcek dıe kendımı ona tedaviye bırakmıcak deılım sabırsızlanıorum ble ama işte braz burugum neyseeeeeeeee aman boşver beynim vızır vızır anlıcan:1::1:

tabıkıde cnm coktan vazgectımde işte son ah vah larım:1::1: sende kırmızı gelmedımı yavuz.......

yok gelmedı canımmmm bız cok cok onceden bı dnemıstık psıkolga gıderken az gelmıstı sabgı dr gıtmıstım zedelenmıs demıstııı ozamn yaptıgımızdada gelmedı canım esım nıye gelmedı dıye sordu ama ustune dusmedııı bende selanın yazdıgını okutmustummm buyuk bı ıhtımalle esnedııı egzersız yapa yapaaa valla ustune dusseydı bende once sela paralıycaktııı esımııı selanın yazdıgını okuyunca tırstııı

hanimlar bana niye güc vermiyosunuz ya banada morel verin allahsen :)) kendi kendimi vajinismus yaptim galiba! esimin pe... alabiliyorum yarisina kadar da olsa ama kendi parmaklarimla hic beceremiyorum, dün serceyi aliyordum bugun de isareti denedim sanki orda zar duruyor heralde gitmedi acidi biraktim bende....
ya size soruom soruom cevap vermiyonuz esimin yarisini almistim sizce zar gitmis midir. beni sanirim daha cok bu zar olayi korkutuyor hani belki onun acisini cektim ben? olabilir mi sizce?

hanimlar bana niye güc vermiyosunuz ya banada morel verin allahsen :)) kendi kendimi vajinismus yaptim galiba! esimin pe... alabiliyorum yarisina kadar da olsa ama kendi parmaklarimla hic beceremiyorum, dün serceyi aliyordum bugun de isareti denedim sanki orda zar duruyor heralde gitmedi acidi biraktim bende....
ya size soruom soruom cevap vermiyonuz esimin yarisini almistim sizce zar gitmis midir. beni sanirim daha cok bu zar olayi korkutuyor hani belki onun acisini cektim ben? olabilir mi sizce?
cnm valla ne desem ben daha yenmedım dr a gdıorum suan dr iki parmaktayım ve cok rahat zarın ortasından girip cıkıo dr ama hiç bsey olmadı ıkı parmak tan sonra zarar gelır anca demıstı yarısı girmiş bılemıorumki sen ılkyarısı gırdıgınde ne hıssetın veya kırmızı falan geldımı.......

aynı iş yerinde olmakta kötü anacım adama tavır alıyorum arama benı dıye iş muhabbeti yüzünden bena ramak zorunda kalıyorum gun ıcınde ama çok komık ses tonları gayet cıddı dıyalog soyle ;

yaramazpisi - merhaba kolay gelsin x bey ...

kocam - merhaba benı aramıssın az once noldu

y.pisi -şirket otopark kartı nerde sende mi kaldı?

kocam - evet unutmusum ben yanımda goturmusum

y.pisi -pekı kolay gelsın

kocam- iyi günler :37::37::37::37:

:1::1::1::1::1::1::1::1::1:ağız tadıyla küsamiyoruz kurumsal küsüyoruz biz :27::27::27::27:

umuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut zar deme bana hala zarın ortasından gecıyo aslnda dıyo zaten o delık bızde var olan bısı zar kenarında dantelımsı ınce bı yapı zar yırtılması gıbı korkunc bı kelımeyle ıfade edıldıgı ıcın yılalrdır takıldık kaldık zaten .... benden nerdeyse hıc kan gelmedı gelmedı yanı nokta nokta mısroskopla gorunurdu esnemıs dedı doktor ıyıce esnetmıssın dedı

arkadaşlar bişey sorucam geçen sormuştum ama cvp veren olmamış.arkadaşım evlendi 15 gün önce,ilişkiye girememiş acı duyduğunu söyledi.ben evli değilm bu konulardada hiç bir bilgim yok,netten araştıracağımı söyledim ve aklıma burası geldi.bebek yağı kullanıldığını egzersizlerin olduğunu okudum ve arkadaşıma anlattım.bebek yağını almış,ayr burdaki egzersizleri yapmaya başlamış.parmağının girdiğini ve hiç acı duymadığını söyledi ama asıl işe gelince daha yaklaştırmadan acı duyuyorum dedi sadece parmağını deneyince acımıyomuş.bebek yağınında işe yaramadığını söyledi.acıyı hissettirmeyecek uyuşturan bi krem ne bileyim herhangi bişey varmı bildiğiniz önerdiğiniz lütfen banada cvp yazın :26::26:

Son düzenleme:

kızlık zarın nasıl zarar görücek yine parmagıyla yapıcak doktor cnm

Back
X