- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #121.321
reşo ağam forumun kralıdır, ondan güzelini daha tanımadımfıstık gibidir boy pos endam :))) allah nazarlardan saklasın, tü tü tü maşalllaaaaaaahhh
![]()
hihihihhhh utandımmm

ama ben de seni beğeniyorum nolcak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
reşo ağam forumun kralıdır, ondan güzelini daha tanımadımfıstık gibidir boy pos endam :))) allah nazarlardan saklasın, tü tü tü maşalllaaaaaaahhh
![]()
yok tatlım özel bir firmada ticari işlerden sorumluyum
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Başardıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmİnanamıyorummmmmmmmmmmmmm Başardımmmmmmmmmmmmmmmm Eylülllllllllllll Geliniiiiiiiiiiiiiii oldummmmmmmmmmmmm bennnnnnnnnnnnnnnn. Gelinnnn Oldum bennn gelinnnnn
![]()
benim kocanın pozısyon secıcek durumu pek yokda suan cok üzülüorum cok ona yaaaaa offf adam 35 şinde mutlu olucam dıe evlendi çektiği duruma bak bende çekiyorum evet ama o daha çok bunalımda biliorum...ama az kaldı sabah msj attım ben bılıyorum az kaldı nolur sabret dedim ona .........hadi yaramaz pisi sende bi msj atsana kocaya![]()
konuyu kaynatıp berayın sevıncını ve egzersızcılerın odagını degıstırmek ıstemem sadece sıze anlatmak ıstedım rahatlamak ıcın kızlar kusura bakmayın sadece kendıme kızdım su an nıye agırlıgımı bozdum ve cocukca davrandım dıye
benımhalaumudumvar nicklı üyenın avatarıydı sanırım cnm o sakın ondan esınlenmış olmayasınama ınsallah bi bebıse işarettir.....cok heycanlıyım yavuz yarın için.......
umuut hala mı zarınanmıorum bugun persembeymıs ben bugun carsamba zannedıyorum ben bı denemede bugun yapım bari bak heyecanlandım sımdı yarın buyuk gün dr ikinci de kızlık zarın zarar görücek demıstı ben esımle olsun ısterdım yaaa neyse olursa olur olmazsada kısmet artık önemli olan kurtulmam....
ınanmıorum bugun persembeymıs ben bugun carsamba zannedıyorum ben bı denemede bugun yapım bari bak heyecanlandım sımdı yarın buyuk gün dr ikinci de kızlık zarın zarar görücek demıstı ben esımle olsun ısterdım yaaa neyse olursa olur olmazsada kısmet artık önemli olan kurtulmam....
canım ınsalah hepimize hayırlı saglıklı evlatlar verir rabbim insallah yaaaaa cok ıstıorum ınan korkmuyorum artık ama tabi sonucuda getırmek lazım......valla hıc bakmadım onun avatarına canımmm sabh esıme anlattım oda karnımı oksayıp bebısımız gelıyodur kendını haber verıyodur belkı dedıı:))ne bıleyım umut ben cok ıstıyorummm kafaya takmakta ıyı degıl dıyolar ama engel olamıyorummm kendımeee bıran once olsun ıstıyorummmm.sızlerın duası kabul oluyo dua edın banaaaa nolurrr.canımmm dua edıcem senın ıcın belkı yarın aksam yendım dıye sende yazarsın buarayaaa![]()
umuut hala mı zar, ne önemi var ki
? sen gitmeden biraz egzersiz yapsan daha iyi olurdu bence
.
tabıkıde cnm coktan vazgectımde işte son ah vah larımyanı onemlı olan kurtulmannn zarı dusunme bosver önemlı olan senın mutlulugun canımmm
tabıkıde cnm coktan vazgectımde işte son ah vah larımsende kırmızı gelmedımı yavuz.......
cnm valla ne desem ben daha yenmedım dr a gdıorum suan dr iki parmaktayım ve cok rahat zarın ortasından girip cıkıo dr ama hiç bsey olmadı ıkı parmak tan sonra zarar gelır anca demıstı yarısı girmiş bılemıorumki sen ılkyarısı gırdıgınde ne hıssetın veya kırmızı falan geldımı.......hanimlar bana niye güc vermiyosunuz ya banada morel verin allahsen :)) kendi kendimi vajinismus yaptim galiba! esimin pe... alabiliyorum yarisina kadar da olsa ama kendi parmaklarimla hic beceremiyorum, dün serceyi aliyordum bugun de isareti denedim sanki orda zar duruyor heralde gitmedi acidi biraktim bende....
ya size soruom soruom cevap vermiyonuz esimin yarisini almistim sizce zar gitmis midir. beni sanirim daha cok bu zar olayi korkutuyor hani belki onun acisini cektim ben? olabilir mi sizce?
ınanmıorum bugun persembeymıs ben bugun carsamba zannedıyorum ben bı denemede bugun yapım bari bak heyecanlandım sımdı yarın buyuk gün dr ikinci de kızlık zarın zarar görücek demıstı ben esımle olsun ısterdım yaaa neyse olursa olur olmazsada kısmet artık önemli olan kurtulmam....