• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Deli kızım benim:37:Nasıl gidiyo taze gelinlik durumları ? every thing is ok mu ?[/QUOTyeni gelinlik hayal oldu ya deli olcamm idrar yollarim usuymusum wcden korkar oldm acayip yakio bide regl derkn yatistayim.haftaya evime gecmeyi dusunuyorm dur bakalim yargitay izin vercekmi :3:hemen egz deneme derkn arkasina bebisleri duzcem..

hay maşallah, kaç tane düzcen :1::1::1::1: yargıtayda koptum valla, eşin izin verse de seni msnde ağırlasak, vallahi çok merak ettim seni. şatilli ne demek onu da merak ettim. tavatır zollu gibi bişey mi :52::52::52::52:

iyi aksamlar bende yedi aylık evliyim bizde hiç birlikte olamadık bıktım artık denemekten de olmayacagını bile bile... ben hiç acı cekmedim denemelerde o asamaya gelemiyoruz çünkü korkudan itiyorum eşimi. bir cok sayfayı okudum egzersizlerden bahsediliyo ama yapamam onları ben diyorum düşüncesi bile geriyo beni yardım edin lütfen

kızlar 10 cm i denedim biraz zorlandım ama almayı başardım çok şükür eş denemesi için erkenmi nasıl?

10cm i zorlanmadan yap, tam da zamanı o zaman eş denemesi için. bravo çok hızlı ilerlemişsin. son hatırladığım orta parmaktaydın sanki. helal olsun sana, helal olsun!!! (maç tezahüratı tonunda okunacak) :1::1::1: :46::46::46:

canlarımmm ya benım bı sorunum varrr bu kasıklarımdakı agrı gecmıyooo aslında normal bı agrı gıbı degıl sankı gaz sıkıstırıyo gıbııı ya delırıcem bu ne olabılır sızce yardım edın nolurr :31:

sela yazdıklarını okudukça cidden insan moral buluyor umarım ben de en kısa sürede çözüme kavuşabilirim

moral verebildiğime sevindim, bizim en çok ihtiyacımız olan şey o çünkü. hep umutlu olun. egzersize sarılın, tek çareniz bu. başka yolu yok bunun. yapamam diyerek başlayıp önce aynada tanışma bakışma faslı, sonra yaklaşma dokunma faslı ve sonrasında ilk giiriş. işte o gün yarısı gidiyor bu hastalığın zaten. yapabilme duygusu sizi egzersize kilitliyor. korkmayın, hepimiz ürktük çekindik ama başlama cesaretini gösterdik. o cesareti gösterene allah da yardım ediyor çabucak ilerliyorsunuz. haydiii pamuk eller vajiyeee :8::8::8:

canlarımmm ya benım bı sorunum varrr bu kasıklarımdakı agrı gecmıyooo aslında normal bı agrı gıbı degıl sankı gaz sıkıstırıyo gıbııı ya delırıcem bu ne olabılır sızce yardım edın nolurr :31:

kendini kasıyor olabilir misin? belki ondandır. ama bence doktoru ihmal etme artık bi doktora görün. belki iltihap falan vardır. ben randevuya gitmeden önce egzersiz yapmıştım ve rahat geçmişti muayene. kadını da uyarmıştım durumumu anlatmıştım. sen de öyle yaparsın. sallama bence, bir şey yoksa rahatlarsın en azından.

hay maşallah, kaç tane düzcen :1::1::1::1: yargıtayda koptum valla, eşin izin verse de seni msnde ağırlasak, vallahi çok merak ettim seni. şatilli ne demek onu da merak ettim. tavatır zollu gibi bişey mi :52::52::52::52:

Annem bi tane yapsamyeter...valla yargitay demekle az bile dedim cumhurbaskanligi kayinvalideme daha uygun olur.. Valla y bende istiyorm sizi gormek :(( su adamin aklini celmeliyim:17: izin koparmaliyim :) satillii demek biraz fazla suslu puslu kokos gibi bisey ama cokta abartmiyimm hayallerinizde afrodit olmak istemem :3:okadarda diilimm yani..

kendini kasıyor olabilir misin? belki ondandır. ama bence doktoru ihmal etme artık bi doktora görün. belki iltihap falan vardır. ben randevuya gitmeden önce egzersiz yapmıştım ve rahat geçmişti muayene. kadını da uyarmıştım durumumu anlatmıştım. sen de öyle yaparsın. sallama bence, bir şey yoksa rahatlarsın en azından.

kasmıyorum okadar rahatımkı artıkkk selacım yaa en ıyısı bı gıdıyım drrr

öyle hissetme, ben de sen gibiyim :))) evlenmeden önce eskiden aldığım bi takımın vardı, tül gecelik iç çamaşırı takımı filan. bi de gene tüle benzer bişe almıştım, hepsi o oldu. balayına götürdüm onları orda giydim, sonra bi daha da giyilmedi tabi. sonrasında çözmeye niyet edince aldım iki gecelik bi şort takım. sadece birini giydim ve onu ne zaman giysem sertleşme sorunu oldu. çünkü eşim geceliği görüp görev moduna geçiyor, yapamıyorduk. yendiğim gün üzerimde balayındayken aldığım 10TL lik penye gecelik vardı :1::1::1: pahalı olanlar çekmeceyi bekliyor, koca sorun yaşıycak diye elime bile alamıyorum valla :9::9::9:
ya evet aslında benm korkum da ondan galiba dr gecelikle egzersiz veriyodu ve ben o geceliği gydiğimde ser.. me sorunu oldu korkuyorum akışına bıraktım son denemeler çok şükür iyiydi.. estagfrllh canım ya beni geçemezsin bu konuda kuaförüm bile her gittiğimde beni süsler püsler bak şöyle yap böyle yap diye akıllar verir ama ben tın :)
bu gece için dua bekliyorum sizden kızlar....ne biliyorsanız üstüme üstüme okuyun...:9::9::9::9::9:
Allah yardımcın olsun bibliyofilcim :34:

oleeeyyy gözünaydın, tebrik ederim :24::24::24::24:
çok sağol canım benimm :34:

Annem bi tane yapsamyeter...valla yargitay demekle az bile dedim cumhurbaskanligi kayinvalideme daha uygun olur.. Valla y bende istiyorm sizi gormek :(( su adamin aklini celmeliyim:17: izin koparmaliyim :) satillii demek biraz fazla suslu puslu kokos gibi bisey ama cokta abartmiyimm hayallerinizde afrodit olmak istemem :3:okadarda diilimm yani..
valla inci afrodit de ne kelime benim düşündüğümün yanında şatili az kalır :52:

Tam bi hafta oldu deneme yapmadk umarim unutmamisimdir...
unutmazsın korkma bu unutulacak bişey değil canım:34: öğretmen diliyle anlatayım yaparak yaşayarak öğrendiğin için kalıcı öğrenmeye giriyo öyle düşün :52: sen yendin artık korkmana hiç gerek yok acımadığını anladın..

iyyim canım sen nasılsın?bugünlerde biraz raahtsızım çok üşütmüşüm sanırım igne ılaç hiçbişey fayda etmiyo

iyim çok şükür ben de canm çok geçmiş olsun ıhlamur filan içsen bi de bizim bi arkadaş sodayı gripin ve limonla karıştıtp içiyodu çok iyi geliyomuş gribe tabi eğer gripsen.

ya evet aslında benm korkum da ondan galiba dr gecelikle egzersiz veriyodu ve ben o geceliği gydiğimde ser.. me sorunu oldu korkuyorum akışına bıraktım son denemeler çok şükür iyiydi.. estagfrllh canım ya beni geçemezsin bu konuda kuaförüm bile her gittiğimde beni süsler püsler bak şöyle yap böyle yap diye akıllar verir ama ben tın :)Allah yardımcın olsun bibliyofilcim :34: çok sağol canım benimm :34:
valla inci afrodit de ne kelime benim düşündüğümün yanında şatili az kalır :52:
Yok be yaa oyle dusundurmeyim simdi gordugunuzde ddevasa bise beklemeyin bosa cikmasin normal standartlardayim herkez kadar susluyum ama hep solerimm ben kendimi makyajli begeniyorm oyle badana olmus gibi diil tabi soft biakyajla guzelim abartisini svmiom boyakupune girmis misali yinede siz hayalinizde normal guzellikte bekleyinki sonra bumuymus diyip benim canimi sikmayin hehe:)

ya evet aslında benm korkum da ondan galiba dr gecelikle egzersiz veriyodu ve ben o geceliği gydiğimde ser.. me sorunu oldu korkuyorum akışına bıraktım son denemeler çok şükür iyiydi.. estagfrllh canım ya beni geçemezsin bu konuda kuaförüm bile her gittiğimde beni süsler püsler bak şöyle yap böyle yap diye akıllar verir ama ben tın :)Allah yardımcın olsun bibliyofilcim :34: çok sağol canım benimm :34:Yok be yaa oyle dusundurmeyim simdi gordugunuzde ddevasa bise beklemeyin bosa cikmasin normal standartlardayim herkez kadar susluyum ama hep solerimm ben kendimi makyajli begeniyorm oyle badana olmus gibi diil tabi soft biakyajla guzelim abartisini svmiom boyakupune girmis misali yinede siz hayalinizde normal guzellikte bekleyinki sonra bumuymus diyip benim canimi sikmayin hehe:)

:52: tamamdır :34:

unutmazsın korkma bu unutulacak bişey değil canım:34: öğretmen diliyle anlatayım yaparak yaşayarak öğrendiğin için kalıcı öğrenmeye giriyo öyle düşün :52: sen yendin artık korkmana hiç gerek yok acımadığını anladın..

iyim çok şükür ben de canm çok geçmiş olsun ıhlamur filan içsen bi de bizim bi arkadaş sodayı gripin ve limonla karıştıtp içiyodu çok iyi geliyomuş gribe tabi eğer gripsen.

sağol canımm:)çok öksürüyorum ne içsem fayda etmedı dünden beri gripte başladı.surekli doktora gidiyorum gece uyuyamıyorum öksürükten.

Back
X