- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #121.561
umut bugunmü doktora gitcekti kızlarr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umut bugunmü doktora gitcekti kızlarr
tam bılmıyorum canım ama herhalde bugunnn:26:
girsede ne olduğunu öğrensekkk çok merak ettim şimdi
valla ben catlıycam nerdeyseee meraktanınsallh guzel haberlerle gelırrr
Selamm Kızlar Napıyosunuz bakalım ?? Varmı sorusu Olan arkadaşlar yardımcı olurum hemen.Vala hi ben çok pişmanım harcadığım zamana Bu kadar kolay olduğunu hiç düşünmezdim ya. Hadi Kızlarr azcık cesaretle sizde yeniceksiniz! Eylülün ilk gelini ben oldum ve arkamdan sizleri bekliyorum. Gelinlerle dolduralım Eylül ayını[/
hadı ordannnneylulun ılk gelını be n oldummm 1 eylulll tarıhe yazılmalı benceeee
nasılsın alısabışldınmı canımmm?
evet alıştım canımm çoook rahatt oluyo.![]()
ilk defa bugun egzersizlere başlamıştım yaklaşık bin saatin sonunda parmagımla kızlık olayını hallettim.Hatta uzun ugraşlar sonunda 2 parmagımıda alabildim ama şimdi çok kasıklarım agrıyo agrı kesici almama ragmen geçmedi normal mi sizce ?
kasmıssındır kendını canım normal o agrııı
ilk defa bugun egzersizlere başlamıştım yaklaşık bin saatin sonunda parmagımla kızlık olayını hallettim.Hatta uzun ugraşlar sonunda 2 parmagımıda alabildim ama şimdi çok kasıklarım agrıyo agrı kesici almama ragmen geçmedi normal mi sizce ?
kasmıssındır kendını canım normal o agrııı
girsede ne olduğunu öğrensekkk çok merak ettim şimdi
Kizlarrr eşimin yoğun isteği üzerine yaziyorum bizim için horon tepmenizi istiyor:))))) ya ben gelin oldumoldum....
Coookkkk tebrik ediorummmm canm gozunaydin...
![]()