• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aminnnn inşallah canım.zaten ileri geri yaparak ilerliyorum yavaş yavaş ama içinde bekletmemısstım bugun oyle denemek ıstedım.sen napıyorsun bakalım?

:29:benbence çok mutlu olduğunu biliyorum allah razı olsun senden uğraştın sende benimle gaza getrdin :71:çok teşekkür ederim.. bayram gelini olamamıştım umutlar suya düşmüştü ama dediğin gibi doğru zamanı beklemişim...:16:

gelin oldun ya önemli olan buydu:16:ben bir şey yapmadım ki, senin başarın bu çook çok tebrik ederim:46::46::46::46::46:

aminnnn inşallah canım.zaten ileri geri yaparak ilerliyorum yavaş yavaş ama içinde bekletmemısstım bugun oyle denemek ıstedım.sen napıyorsun bakalım?

Napim ben de iyiyim canım tşkler.deneme yapmaya çalışcam birazdan çaktırmadana hazırlanıyorum :))

10cm i zorlanmadan yap, tam da zamanı o zaman eş denemesi için. bravo çok hızlı ilerlemişsin. son hatırladığım orta parmaktaydın sanki. helal olsun sana, helal olsun!!! (maç tezahüratı tonunda okunacak) :1::1::1: :46::46::46:

sağol canım,orta parmakdan 2 parmağa geçemedim ben de mumdan aparat yaptım kendime yavaş yavaş kalınlaştırdım onu 7cm denedim rahat olunca 9-10 cm e geçiyim dedim ama çok zorlandım onda 5-6 cm falan ancak girdi,bu arada çok hasta oldum regl girdi araya ancak düzeliyorum,iyileşince kimse tutamaz beni dermişim (inşallah)

:1::1::1::1:

canlarımmm ya benım bı sorunum varrr bu kasıklarımdakı agrı gecmıyooo aslında normal bı agrı gıbı degıl sankı gaz sıkıstırıyo gıbııı ya delırıcem bu ne olabılır sızce yardım edın nolurr :31:

ben bu ağrı yüzünden acile gittim canım kaç gündür neler çekiyorum mide barsak yüzünden,geçmiş olsun salgın sanırım..

Faceniz açıkken şu alttaki beğen butonuna basmayın kızlar bu konuyla ilgilendiğiniz bilinmesin isterseniz.

Back
X