- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #121.701
Athea. Maşallah diyorum sadece sana
.
çok teşekkür ederim canım dua edin burdaki herkes için.ne zamandır grüşemiyorduk canım sen neler yaptın iyi misin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Athea. Maşallah diyorum sadece sana
.
halaylar sana gelsin o zamankızlarrr 4 yıldır vajinismusum ve dün gece yendim:))))))))çok mutluyum....
çok şükür, daha iyiyim, dualarım sizinle tabiki, hadi bakalım az kalmış gelin olmaya :13:.çok teşekkür ederim canım dua edin burdaki herkes için.ne zamandır grüşemiyorduk canım sen neler yaptın iyi misin?
kızlarrr 4 yıldır vajinismusum ve dün gece yendim:))))))))çok mutluyum....
Az daha sabır canım, doğal olmaya çalış sadece. Çok zor bir hastalık canım. Benim eşimde ben sona yaklaştığımda aynı tedirginlikleri yaşadı. Ve sertleşme sorunuyla karşılaştık. Şimdi hiç sesini çıkarma canım, sakın eşinin üzerine gitme, kendi haline bırak, hele deneyelim hiç deme. bugünlerde geçicekSaol cileklim bu is olana kadar sessizleri oynuorum alttan aliorum susuyorum...hee sonra nemi yapcam hic bse tabi ama dökucem kirginliklarimi kilic yarasi kelimelerini caresiz tek basima cirpinislarimin actigi yaralari hepsini dokucem ona cunku o doluysa bende dopdoluyum inan...bu arada cileklim ultrason aletini aldim saga sola heryere bastirdi dr yumurtaliklarimi gosterdi ne tuhafti yaaa:/
oceannnn canım benim her zaman yardımıma koşuyorsun hakkını nasıl ödeyeceğim bilmiyorumevet yemekten sonra güzel bir kahveyi hakettim sanırım,keşke karşılıklı içme imkanımız olsaydı
aparatı hiç çıkartasım yok yine gerilerim diye korkuyorum kalsın o ordaa diycem de sünnet çocukları gibi yürüyorum ya
![]()
Sen istersn de ben koşmam mı yavru ceylanım ne hakkı hem seve seve yazıyorumEgzersize alışınca sürekli yapası geliyor insanın,rahat girdiğini görünce çıkarmak istemiyorsn di mi? :) bence de öyle bi imkan olsa züpper olurdu
![]()
kızlar kusura bakmayın moralim cok bozuktu acmadım dün seansım cok iyi gecti tek parmak ıkı parmak ve cok az 3 parmak zar bır yrınden gıttı orta kalın bır zarın var dedi kanamam baya oldu...ben aglamaya basladım duygusallastım ben bu işi nası yapamadım dıe dr rahatsız oldum cnm ben esınde yok devam etmeyelım gerekırse sana bıdakıne maket koyalım gıt esınle dene ondada kanaman olsun dedı benım aglamamı yanlıs anladı tabı ısrar etsemde devam etmedı ben nasıl yapamamısım bu ısı dıe gözyası döktüm cunku hıc hıssetmemıstım zarın zedelenmesını üzüldüm beynımde yarattıgım senaryoya sonra ultrason aletınıde aldım yumurtalıklarıma baktım sonra anemlere gttım braz kötü hıssedıordum tamamen pskolojık tabı aksam benı al dıe tel actım benımkıne gerek yok kal yarın gel dedı o zaman anlamıstım aslında bseylerın yolunda gtmıcenı ısrar ettım gelıceksın ısımız var dedım geldı aldı benı...eve geldık mac ızledı..yatmaya yakın ben gttım hazırlıgmı yaptım geldı hadı dedım deneyelım öncekı sefer olmadı dıe hıc göstermedım gızlı surdum kremlerımı...ama hadı deyınce baktım moralı bozuldu sonradan cılgına döndü sımdıde ben kasılıyorum diee bagırmaya basladı cok kötü kavga ettik kalbım cok kırıldı istemiorum diyip durdu ben böyle yapamam dio baska bse demio sabaha kadar agladım gözlerim davul oldu neden allahım neden die feryat ettim sabaha kadar...sabah ta regl olmustum tuzu bıberi oldu hiç iyi deilim...ben asla mutlu olamıcam kızlar....ama yılmıcam tedavımı tamamlıcam bi şekılde bu işi yapıcam sonrada bılmıorum sonumuzu......
umuut, bende eşimden hiç destek görmedim, dokoru da kendim buldum. Çekeceğimiz çile varmış canım. Üzme kendini lütfen ağlama bak. Ultrason aletini de kendin sokmuşsun, bir süre kendi kendine de egzersiz yapabilirsin
.
kuzummm kocam da bana yavru ceylanım der biliyor musun:87:aynen dediğin gibi olduğunu görünce hep daha da ilerlemek istiyorum.bu haftalık hedefime ulaştım yaaa çokk mutluyum,bugun zor dıyordum ama oldu çok şükür.senin çalışmalar da iyi gitmiş bugun çok sevındım.![]()
hee benim o doktorKizzz yoksa senmisin o dr :))
Kendim ktugmu nerden bildin dr ben hic itmedim sen aldin diodu...
Eh işte canım yarım yamalak da olsa ser...liği sağladık sayılır iyi gdiyordu ama çabuk söndü..Takmıycam artık bu da düzelecek elbet sorun olsa hiç girmezdi tamamen psikolojik onunki de.. haftaya pazartesi halayını çekeriz bence![]()
bir önemi yok canım bunların, rahat olbugun üstte deneme gafletinde bulundum da şekilden şekile girdim ama olmadı.mumla kolay da p..sle olmayacak gibi geliyor.ya bır de benden hala kan falan gelmedı.kız mıyım kadın mıyım bilmıyorum:18:
bibliyofil senden naber??? nasıl giddiyor?
ne aşamadaydın??aynı malesef hiç oralı olmuyoruz bu aralar nedense...öle kardeş kardeş
![]()