• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Saol cileklim bu is olana kadar sessizleri oynuorum alttan aliorum susuyorum...hee sonra nemi yapcam hic bse tabi ama dökucem kirginliklarimi kilic yarasi kelimelerini caresiz tek basima cirpinislarimin actigi yaralari hepsini dokucem ona cunku o doluysa bende dopdoluyum inan...bu arada cileklim ultrason aletini aldim saga sola heryere bastirdi dr yumurtaliklarimi gosterdi ne tuhafti yaaa:/
Az daha sabır canım, doğal olmaya çalış sadece. Çok zor bir hastalık canım. Benim eşimde ben sona yaklaştığımda aynı tedirginlikleri yaşadı. Ve sertleşme sorunuyla karşılaştık. Şimdi hiç sesini çıkarma canım, sakın eşinin üzerine gitme, kendi haline bırak, hele deneyelim hiç deme. bugünlerde geçicek :16:. En zor kısmına geldin, bunu da atlatırsan tamamdır :52:.

oceannnn canım benim her zaman yardımıma koşuyorsun hakkını nasıl ödeyeceğim bilmiyorum:16:evet yemekten sonra güzel bir kahveyi hakettim sanırım,keşke karşılıklı içme imkanımız olsaydı:16:aparatı hiç çıkartasım yok yine gerilerim diye korkuyorum kalsın o ordaa diycem de sünnet çocukları gibi yürüyorum ya :3:

Sen istersn de ben koşmam mı yavru ceylanım ne hakkı hem seve seve yazıyorum:54: Egzersize alışınca sürekli yapası geliyor insanın,rahat girdiğini görünce çıkarmak istemiyorsn di mi? :) bence de öyle bi imkan olsa züpper olurdu :31:

Sen istersn de ben koşmam mı yavru ceylanım ne hakkı hem seve seve yazıyorum:54: Egzersize alışınca sürekli yapası geliyor insanın,rahat girdiğini görünce çıkarmak istemiyorsn di mi? :) bence de öyle bi imkan olsa züpper olurdu :31:

kuzummm kocam da bana yavru ceylanım der biliyor musun:87:aynen dediğin gibi olduğunu görünce hep daha da ilerlemek istiyorum.bu haftalık hedefime ulaştım yaaa çokk mutluyum,bugun zor dıyordum ama oldu çok şükür.senin çalışmalar da iyi gitmiş bugun çok sevındım.:32:

umuut, bende eşimden hiç destek görmedim, dokoru da kendim buldum. Çekeceğimiz çile varmış canım. Üzme kendini lütfen ağlama bak :29:. Ultrason aletini de kendin sokmuşsun, bir süre kendi kendine de egzersiz yapabilirsin :34:.

kızlar kusura bakmayın moralim cok bozuktu acmadım dün seansım cok iyi gecti tek parmak ıkı parmak ve cok az 3 parmak zar bır yrınden gıttı orta kalın bır zarın var dedi kanamam baya oldu...ben aglamaya basladım duygusallastım ben bu işi nası yapamadım dıe dr rahatsız oldum cnm ben esınde yok devam etmeyelım gerekırse sana bıdakıne maket koyalım gıt esınle dene ondada kanaman olsun dedı benım aglamamı yanlıs anladı tabı ısrar etsemde devam etmedı ben nasıl yapamamısım bu ısı dıe gözyası döktüm cunku hıc hıssetmemıstım zarın zedelenmesını üzüldüm beynımde yarattıgım senaryoya sonra ultrason aletınıde aldım yumurtalıklarıma baktım sonra anemlere gttım braz kötü hıssedıordum tamamen pskolojık tabı aksam benı al dıe tel actım benımkıne gerek yok kal yarın gel dedı o zaman anlamıstım aslında bseylerın yolunda gtmıcenı ısrar ettım gelıceksın ısımız var dedım geldı aldı benı...eve geldık mac ızledı..yatmaya yakın ben gttım hazırlıgmı yaptım geldı hadı dedım deneyelım öncekı sefer olmadı dıe hıc göstermedım gızlı surdum kremlerımı...ama hadı deyınce baktım moralı bozuldu sonradan cılgına döndü sımdıde ben kasılıyorum diee bagırmaya basladı cok kötü kavga ettik kalbım cok kırıldı istemiorum diyip durdu ben böyle yapamam dio baska bse demio sabaha kadar agladım gözlerim davul oldu neden allahım neden die feryat ettim sabaha kadar...sabah ta regl olmustum tuzu bıberi oldu hiç iyi deilim...ben asla mutlu olamıcam kızlar....ama yılmıcam tedavımı tamamlıcam bi şekılde bu işi yapıcam sonrada bılmıorum sonumuzu......

okurken cok fena oldum:43::43::43::43:dua ediyorum hepimiz için...

canım yazdıklarından çok etkilendim ama sonunda yazdığın cümlende her şeye rağmen azmini kaybetmediğini görmek çok güzel... çok büyük gelişme gösterdin bikaç günde, ne mutlu... eşlerimize de anlamak lazımmm, biz olsun diye çabalayıp ugraşıyoruz ama onların elinden bişey gelmiyo we bazen bi nokta da kopabiliyolar...az kaldı tamamen yenmene inan canım ondan sonra herşey düzene binecek... çok zorlu bi süreç tarafların bazen birbirini kırması çok normal... nolurr üzülme canımm...burdakii herkes bu kadar zorluıktan sonra mutlulukların en güzeline layık..

umuut, bende eşimden hiç destek görmedim, dokoru da kendim buldum. Çekeceğimiz çile varmış canım. Üzme kendini lütfen ağlama bak :29:. Ultrason aletini de kendin sokmuşsun, bir süre kendi kendine de egzersiz yapabilirsin :34:.

Kizzz yoksa senmisin o dr :))
Kendim ktugmu nerden bildin dr ben hic itmedim sen aldin diodu...

kuzummm kocam da bana yavru ceylanım der biliyor musun:87:aynen dediğin gibi olduğunu görünce hep daha da ilerlemek istiyorum.bu haftalık hedefime ulaştım yaaa çokk mutluyum,bugun zor dıyordum ama oldu çok şükür.senin çalışmalar da iyi gitmiş bugun çok sevındım.:32:

Eh işte canım yarım yamalak da olsa ser...liği sağladık sayılır iyi gdiyordu ama çabuk söndü..Takmıycam artık bu da düzelecek elbet sorun olsa hiç girmezdi tamamen psikolojik onunki de.. haftaya pazartesi halayını çekeriz bence:21:

Eh işte canım yarım yamalak da olsa ser...liği sağladık sayılır iyi gdiyordu ama çabuk söndü..Takmıycam artık bu da düzelecek elbet sorun olsa hiç girmezdi tamamen psikolojik onunki de.. haftaya pazartesi halayını çekeriz bence:21:

bugun üstte deneme gafletinde bulundum da şekilden şekile girdim ama olmadı.mumla kolay da p..sle olmayacak gibi geliyor.ya bır de benden hala kan falan gelmedı.kız mıyım kadın mıyım bilmıyorum:18:

Back
X