yok ben sizler gibi degilim parmak marmak alamiyorum oramda biseyler yirtilcak aciycak diye korkudan ölüyorum nerdeyse bu isi ben beceremicem zaten ölsem iyiydi bugun
heh hicbirimiz yasasin yuppi hadi vajinaya parmak sokalim böyle tedavisi varmis oh ne güzel ne güzel demedik.
akil almiyor zaten, oraya birsey sokabilsem vajinismus olmam zaten diye düsünüyor insan.
özet geceyim, kimse ögürmeden, titremeden, yok yapamam edemem vb. gibi asamalari gecmeden haydi hoppa parmak aparat maparat sokamadi.
bu acidan bizden farkli degilsin.
he aciyacak yirtilacak birsey yok. önce anatomiyi ögrenmek lazim. ahkam kesiyorum sanma, yillarca vajinanin yerinden bi-haber yasamisim.
önce acimayacak. niye, cünkü vajendeki sinir uclarinin büyük cogunlugu haz duygusuna hassas. ilkokulda 5 duyuyu ögrenirken dilin ucu tatli tuzlu, yanlari arkalari eksi aci vbye duyarli diye ögrendik ya... vajina da öyle iste zevk bazli sinir uclarina sahip. bir kac tane de yanmaya darbeye karsi refleksler icin aciya duyarli sinir var. he ama bunlar zaten giriste. ötesinde sinir ucu yok, zevk icin de yok. para versen de yok.
yirtilacak... heh esneyen bir yapiya sahip sey ne diye yirtilsin? zari kastediyorsan o da tabirle yirtiliyor ama aslinda zaten ya simit seklinde ya hilal seklinde. ve orada da zerre sinir ucu yok.
bu isi becericeksin, bir süre bacaklarin titrer, ellerin gitmez oraya, yüzünü burusturursun. belki bir kac saat sürer belki bir kac gün. degisir. ama minicik bir girisi basarinca daha farkli düsünürsün. kendine o sansi ver.