• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

olmuyo..ben daha cesaret edip kendi parmaklarimi bile kullanamiyorum. alet desen hic olmuyor. her seferinde aglama krizine giriyorum. cok s1k1ld1m. esime haksizlik yapiyorum,onu cok severken cok üzüyorum. bütün gün aklimda sadece bu konu var psikolojim bozuldu artik baska sey dusunemiyorum bugun olacak diyorum olmuyor :(

ben de senım gıbıydımm ama vazgecmedımmm azım ettım ve esıme soz vermıstım bu ıs bu sene bıtecek dıyeee ve yendımmm. hadı canım yaparsınn kendını toparlaaa ve egzersız yap bak dıyosunkı esımı uzuyorum ona haksızlık yapıyorumm dıyosunn esınde sende mutlu olmayı hakedıyosunuzzz bıran once toparlan canımm

Dr a gtmekte kararlisin yani cnm oylemi ...tamam o zaman ankara yollarina dusme bence ne gerek var ama cok iyi dusun cuma ben ordayim belki tanisiriz kesin karar verirsen cuma gunune iste randevunu .... arkadaşiyim de verebilir belki ben tesetturluyum ismimi yazarim ozelden cnm... ama yine diorum dusun ok...

tmm cnm Allah razı olsun ankaraya gıtmek banada zor olcak ama cozum olcaksa gıdılebılır tabı burnumuzun dıbındekıde ii sonuc vercekse burası daha ii olur tabıkı ben esımle de konustum ıkısınden bırıne gıdebılırım o zaman yarın ben tekrar bı yesım hnmı arııyım daha detaylı konısıyım eger oraya gıdersem belkı bu vesıle ıle senınlede tanısmıs olurum ay cnm bnm ya.bu arada bende tesetturluyum

ben de senım gıbıydımm ama vazgecmedımmm azım ettım ve esıme soz vermıstım bu ıs bu sene bıtecek dıyeee ve yendımmm. hadı canım yaparsınn kendını toparlaaa ve egzersız yap bak dıyosunkı esımı uzuyorum ona haksızlık yapıyorumm dıyosunn esınde sende mutlu olmayı hakedıyosunuzzz bıran once toparlan canımm

yok ben sizler gibi degilim parmak marmak alamiyorum oramda biseyler yirtilcak aciycak diye korkudan ölüyorum nerdeyse bu isi ben beceremicem zaten ölsem iyiydi bugun :(

yok ben sizler gibi degilim parmak marmak alamiyorum oramda biseyler yirtilcak aciycak diye korkudan ölüyorum nerdeyse bu isi ben beceremicem zaten ölsem iyiydi bugun :(

canım yaparsın sen kendını boyle sartlandırmaaa buraya gelenlerın hpsıı aynada bakamıyuodu bıle dusun coguda yenddı gercekten acı yokk ınan varya yapınca bu yazdıklarına guluceksın korkmaa

heh hicbirimiz yasasin yuppi hadi vajinaya parmak sokalim böyle tedavisi varmis oh ne güzel ne güzel demedik.
akil almiyor zaten, oraya birsey sokabilsem vajinismus olmam zaten diye düsünüyor insan.

özet geceyim, kimse ögürmeden, titremeden, yok yapamam edemem vb. gibi asamalari gecmeden haydi hoppa parmak aparat maparat sokamadi.

bu acidan bizden farkli degilsin.

he aciyacak yirtilacak birsey yok. önce anatomiyi ögrenmek lazim. ahkam kesiyorum sanma, yillarca vajinanin yerinden bi-haber yasamisim.

önce acimayacak. niye, cünkü vajendeki sinir uclarinin büyük cogunlugu haz duygusuna hassas. ilkokulda 5 duyuyu ögrenirken dilin ucu tatli tuzlu, yanlari arkalari eksi aci vbye duyarli diye ögrendik ya... vajina da öyle iste zevk bazli sinir uclarina sahip. bir kac tane de yanmaya darbeye karsi refleksler icin aciya duyarli sinir var. he ama bunlar zaten giriste. ötesinde sinir ucu yok, zevk icin de yok. para versen de yok.

yirtilacak... heh esneyen bir yapiya sahip sey ne diye yirtilsin? zari kastediyorsan o da tabirle yirtiliyor ama aslinda zaten ya simit seklinde ya hilal seklinde. ve orada da zerre sinir ucu yok.

bu isi becericeksin, bir süre bacaklarin titrer, ellerin gitmez oraya, yüzünü burusturursun. belki bir kac saat sürer belki bir kac gün. degisir. ama minicik bir girisi basarinca daha farkli düsünürsün. kendine o sansi ver.

Son düzenleme:
kızlar slmmm . az önce ankarada bir doktorun sosyal paylasım sitesinde biri daha yenip hamile kaldıgı yazısını okudum . cokk sevndrici bi haber olarak geldi çünkü yenmişş ! darısı bize . bu doktorun aparat ve ilaç kullandgını öğrendim . bu aparat nedir kzlar ya, nerden bulcaz nası bişey???

kızlar slmmm . az önce ankarada bir doktorun sosyal paylasım sitesinde biri daha yenip hamile kaldıgı yazısını okudum . cokk sevndrici bi haber olarak geldi çünkü yenmişş ! darısı bize . bu doktorun aparat ve ilaç kullandgını öğrendim . bu aparat nedir kzlar ya, nerden bulcaz nası bişey???

silikon olanlari söyle: Vaginismus - Wikipedia, the free encyclopedia

plastik olanlari icin ör. amielle comfort yazip aratabilirsin görsellerden.

internetten dilator set diye aratip ismarlayabilirsin.

böyle plastik genelde 4 boy borucuklar, penise de benzemiyorlar. acici olarak kullaniyorsun.
ev yapimi da var. bakkal mumuna prezervatif gecirmek suretiyle kendin de yapabilirsin. ihtiyaca göre peceteyle kalinlastiriliyor.

set siparişi aklıma yattı valla. teşekkür ederimm. mumu okuyunca dondum kaldım bi an. kırılırmıs falan kalırmıs :)). ya işte böyleyim . bööle aklıma olmayacak seyi getirip kasarmı insan kendini. dilatör aklım yattı ;)

set siparişi aklıma yattı valla. teşekkür ederimm. mumu okuyunca dondum kaldım bi an. kırılırmıs falan kalırmıs :)). ya işte böyleyim . bööle aklıma olmayacak seyi getirip kasarmı insan kendini. dilatör aklım yattı ;)

mumla calisan cok, hic kirilma olayi duymadim. mumu strece sarip saglamlastirabilirsin. zaten prezervatifi de gecirince kirilsa ki düsük ihtimal, cup diye cikarirsin. dilatörler pahalli biraz ve kalinliklarinda esneme yok. standartlar ama mumu kendine göre kalinlastirabildigin icin daha avantajli. ayrica daha ucuz. bakkaldan dandik mum aliyorsun, öyle asortik samdan mumu da degil. fakir ama gururlu.

Kuzumm san starda bi film var ocean's12 die klima sen geldin hemen aaaa ocean dedm esim nolmus dedii dedim benm arkadasimn adi dedm hangi ark.dio vaji arkadasm dedm askm siz normalmisinz yaa o nasl isim dedi:1:

aminnnnn ins canim hepimize ebis nasip olur.simdi ben her ayin 4-yada5inde oluyorm bu ay 4unde oldum yumurtlama tarihim ne :31:

şimdi büyük ihtimal yine gelecek ayın 4-5 i gibi regl olursan bundan geriye 14 gün geliyoruz çünkü 14 sabittir herkesin adet tarihine göre. 5 i adet günün sayarsak ayın 21 yumurtlama günün. bu tarih bir kaç gün ileri veya geri oynayabilir. o yüzden 18 ile 23 ü arası hamile kalman için şansının yüksek olduğu günler diyebiliriz. bu tarihlerde gün aşırı ilişikide şansını daha da yükseltiyosun.

zaten bu tarihlerde kendin de farkedersen akıntın fazlalaşır ve daha yapışkan bir hale gelir.

yani bu şekilde hesaplanıyor ama ben 2 aydır bir sonuca ulaşamadım henüz :)

hesap kitap yapmadan hemen ilk ay hamile kalanları kıskanmıyor değilim yani napayım:)

işte onlar neden hamile kalıyor hiçbir şeyi hesaplamıyo olursa olur olmazsa olmaz havasında olacaksın bunu anladım.

o zaman hamile kalınır işte;)

ben de burda ki yardımlar sayesinde yendim.İNŞALLAH en kısa zamanda sen de yenersin.mumun kırılmak gibi bir durumu olmuyor.ben de ilk duyunca korktum.peçete strecfilm sararak büyüttüğümüz için kırılma durumu zor.kırılsa bile yine sağlam durur yani.istersen hazırla ve mumu kırmaya çalış anlarsın.zaten sert davranmıyorsun ki kırılsın.bence boşuna aparat alma mumu istediğin boyutlarda hazırlayabilirsin

Back
X