- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.204
- 423
- 42
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #121.941
Canımmmmmmm tebrik ederm gözün aydın yaşasıınnn
![]()
gecen haftanın yenı gelınlerı kımler kızlar ??????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımmmmmmm tebrik ederm gözün aydın yaşasıınnn
![]()
Kızlar Şimdi Burdan Olayı biraz anlatmak istiyorum.Belki Biraz Yardımım dokunur. Öncelikle Öğlen Denemek İstedik. Eşime Parmak egzersizi Yaptırdım İlk Parmaklarını soktu Git gel yaptı baya bi.Ondan Sonra zaman kaybetmeden hemen kalktım Üst Pozisyona Geçtim p.......s egzersiz yapar gibi yerleştirdim Sonra deli gibi ıkındımmm Ve Yavaşça oturmaya başladım sonra bir baktımmmm cuuuuuuuupp kayıverdi. neyse git gel yaptım baya.O bitti aradan 3 saat geçti hadi tekrar yapıcazz dedim tekrar olup olmucağını çok merak ettim çünkü neyse bu sefer yine üst pozisyonda denedim ve egzersiz yapmadan hemde yavaşça oturdum Ve cuuuuuuupppppp oda giriverdi defalarca git gel yaptımmm sonunaa kadar girdi. Ve Hiç bir Acı Hissetmedim.Yani korkulucak gerçekten Hiç Bişey Yokkk..
Kuzumm san starda bi film var ocean's12 die klima sen geldin hemen aaaa ocean dedm esim nolmus dedii dedim benm arkadasimn adi dedm hangi ark.dio vaji arkadasm dedm askm siz normalmisinz yaa o nasl isim dedi![]()
İyii kuzum reglim bitti dun esim yapalim dedi bende aparatlar yok krem jel yok olmas dedim once sonra esim duramadionlarsizda yaparsin hadi ya diyince basladkk ve yapabildim biraz zorlandim jelsiz kremsiz ama olduu iyide oldu cunku onlarada guvenmek istemiorum cok .icime hic bosalmadi dahada mmerak ediom nasi oluo die :))yumurtalik muayenesi nasildi ne dedi dr bende gitcem muayeneyede acaba diom korkarmiyim alet el sokarsa die :)))bidee sey yumurtlama tarihi nasl hesaplanio benayin 4unde oldm dun bitti..
1.deneme başarısız..2.deneme başarız...3. deneme az başarılı....sinyal gitti bipbipbippp.....dün geceki halım budur özetle
![]()
gecen haftanın yenı gelınlerı kımler kızlar ??????
yılmak yok stop başarıya giden yol çalışmaktan geçer stop.başaracağına inanmalısın stop.söyle o sinyale geri gelsin stop![]()
yılmak yok stop başarıya giden yol çalışmaktan geçer stop.başaracağına inanmalısın stop.söyle o sinyale geri gelsin stop[/QUOTEi
nicklerimiz gibi huylarımızda kesişiyor senle bende telden mesajlarıma her lafın sonuna stop eklerim valla:)
valalhı gıttı sinyal falanaksama kaadr ne yesem ne içsem gerı gelse
![]()
yılmak yok stop başarıya giden yol çalışmaktan geçer stop.başaracağına inanmalısın stop.söyle o sinyale geri gelsin stop[/QUOTEi
nicklerimiz gibi huylarımızda kesişiyor senle bende telden mesajlarıma her lafın sonuna stop eklerim valla:)
hehehe aynen bazen ben de oyle stoplu msjlar atarım:))
selayı yollayalım ister misinselaaaa canım benim o bu konuda çok iyi çeker vallahi kulaklarını
kahve ve cıkolatayla ödüllendir kendini rahatlarsın
eğer evdeysen mutlaka denemelere devam akşama alıcam ifadeni.yapamayacağını düşünsem zorlamam bıle ama sende bu enerjı varken neden kullanmayasın
![]()
kım varsa yolla
evdeyım bugunumu buna ayırıyım en guzelı dımi ama cok sıkılıyrum yaparken
tv izlerım artık
![]()
Beray,Yoruldum,monolog48 benim bildiklerim..sen nerdesin kaç gündür :44:
aynen canım şu an hangi aşamadasın?
ooooooo super bır hafta uc gelın cıkmıs. herkesı tebrık edıyorum. ben sehır dısındaydım unıversıte kayıt vs vardı kendımın degıl :)))) sela ve senı cok ozledımmmmmmmmmmm
vallahi benm aşamalar ruh halıme göre değişiyorbı denge tutmadı ben ıı olunca beyim ii olmuyor yarıda kalıyorum halbukı doktorada gttım ultrason la bakıldı hatta bak hiç bsıy yok işte acı faln yok bak ben yumurtalıklarına bakıyrm dedı ama ogun nerdeyse tum gun mıdem bulandı üfff normal bısy bu normalllllll nıye anlamnıyrm kıı
![]()