• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar Şimdi Burdan Olayı biraz anlatmak istiyorum.Belki Biraz Yardımım dokunur. Öncelikle Öğlen Denemek İstedik. Eşime Parmak egzersizi Yaptırdım İlk Parmaklarını soktu Git gel yaptı baya bi.Ondan Sonra zaman kaybetmeden hemen kalktım Üst Pozisyona Geçtim p.......s egzersiz yapar gibi yerleştirdim Sonra deli gibi ıkındımmm Ve Yavaşça oturmaya başladım sonra bir baktımmmm cuuuuuuuupp kayıverdi. neyse git gel yaptım baya.O bitti aradan 3 saat geçti hadi tekrar yapıcazz dedim tekrar olup olmucağını çok merak ettim çünkü neyse bu sefer yine üst pozisyonda denedim ve egzersiz yapmadan hemde yavaşça oturdum Ve cuuuuuuupppppp oda giriverdi defalarca git gel yaptımmm sonunaa kadar girdi. Ve Hiç bir Acı Hissetmedim.Yani korkulucak gerçekten Hiç Bişey Yokkk..

kurtulmussun gozun aydın tebrık ederım.

İyii kuzum reglim bitti dun esim yapalim dedi bende aparatlar yok krem jel yok olmas dedim once sonra esim duramadi :9:onlarsizda yaparsin hadi ya diyince basladkk ve yapabildim biraz zorlandim jelsiz kremsiz ama olduu iyide oldu cunku onlarada guvenmek istemiorum cok .icime hic bosalmadi dahada mmerak ediom nasi oluo die :))yumurtalik muayenesi nasildi ne dedi dr bende gitcem muayeneyede acaba diom korkarmiyim alet el sokarsa die :)))bidee sey yumurtlama tarihi nasl hesaplanio benayin 4unde oldm dun bitti..

Reglinin başladığı günden itibaren 14. gün genellikle yumurtlama günün oluyor canım tabi kaç günde bir regl olduğuna da bağlı sanırım burdan bakabilrsin.

Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama

valalhı gıttı sinyal falan:1::1::1::1: aksama kaadr ne yesem ne içsem gerı gelse:1::1::1::1::1::1::1:

selayı yollayalım ister misin :27: selaaaa canım benim o bu konuda çok iyi çeker vallahi kulaklarını:9: kahve ve cıkolatayla ödüllendir kendini rahatlarsın:24: eğer evdeysen mutlaka denemelere devam akşama alıcam ifadeni.yapamayacağını düşünsem zorlamam bıle ama sende bu enerjı varken neden kullanmayasın:15:

selayı yollayalım ister misin :27: selaaaa canım benim o bu konuda çok iyi çeker vallahi kulaklarını:9: kahve ve cıkolatayla ödüllendir kendini rahatlarsın:24: eğer evdeysen mutlaka denemelere devam akşama alıcam ifadeni.yapamayacağını düşünsem zorlamam bıle ama sende bu enerjı varken neden kullanmayasın:15:

:1::1::1: kım varsa yolla :1::1::1: evdeyım bugunumu buna ayırıyım en guzelı dımi ama cok sıkılıyrum yaparken:1::1::1::1::1: tv izlerım artık:52:

aynen canım şu an hangi aşamadasın?

vallahi benm aşamalar ruh halıme göre değişiyor:37::37:bı denge tutmadı ben ıı olunca beyim ii olmuyor yarıda kalıyorum halbukı doktorada gttım ultrason la bakıldı hatta bak hiç bsıy yok işte acı faln yok bak ben yumurtalıklarına bakıyrm dedı ama ogun nerdeyse tum gun mıdem bulandı üfff normal bısy bu normalllllll nıye anlamnıyrm kıı :14::14::14::14::14::14:

vallahi benm aşamalar ruh halıme göre değişiyor:37::37:bı denge tutmadı ben ıı olunca beyim ii olmuyor yarıda kalıyorum halbukı doktorada gttım ultrason la bakıldı hatta bak hiç bsıy yok işte acı faln yok bak ben yumurtalıklarına bakıyrm dedı ama ogun nerdeyse tum gun mıdem bulandı üfff normal bısy bu normalllllll nıye anlamnıyrm kıı :14::14::14::14::14::14:

canım yavas yavas gıt gel yaparak ılerle sonra ıcınde beklet hem bacakların dınlenıyor hem orası genıslıyor.Arkadasları dınlendım oyle yaptım sonra 1er cm genıslete genıslete 10 cm e geldım.şimdi bir iki üç diyorum nefes verırken cup içeri giriyor.bunu ben mı yapıyorum dıyorum.eger orasıyla cok ılgılenmek ıstemıyorsan ıcınde beklet tv falan izle ben cok faydasını gördum ayrıca bol jel sür.egzersız baslarında hep yanmam oluyordu gitgide o yanmalar azaldı neredeyse artık olmuyor.sen kendıne guven yeter kı yaptıkça devamı gelıyor

Back
X