• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

2 yıldır mı evliydin?? burda bu kadar kız var, hepsi eninde sonunda o korkuyu yendi ve oraya bir şey sokmayı başardı. istersen önce haftalarca bak alış. herkes çabuk çözemeyebilir bunu, korkmanı çok iyi anlıyoruz. ama sen cesaretini toplayıp bunu yapmadığın sürece ya gidip bi çuval para vereceksin doktorlara. ya da yılların yıllarını kovalayacak. tercih senin. sakın ha çaresizim, bu kaderim diyip kendini umutsuzluğa salma. bu kader değil, çözmesi senin elinde olan bir şey. allah sana el ayak vermiş, akıl vermiş. bunu çözecek her şeyi vermiş, sen yapamam diye ağlıyorsun. sence bu yaptığın doğru mu? süren uzun olsun, bunu takma ama her gün bir adım at, inan allah da yardım edecektir. yeter ki adım at. parmak yapamıyorsan kulak çubuğuyla başla. bu arada doktor kızlık zarına baktı mı? fiziksel engelin var mı? ben seni parmak yaptı hatırlıyordum, bu kadar kendini kahretme. kalk elini yüzünü yıka da kendine geli hadi bakiiim :10::10::10::10:

merhaba, ben 1 aylik evliyim. evet serce parmagimi aliyorum,isaret parmagimi da bir kez aldim ama bugun zorlandim yaridan sonrasi gitmedi. kendimi kasiyorum biliyorum ama kasmamak icin napmaliyim onu bilemiyorum.
nette doktorlari arastirdim da yesim yercoku övenler cok 2.5 milyar para verip tek seansta kurtuluyorlarmis. yazik günah tabi o kadar paraya ama nasil oluyor yani anlamadim nasil kurtuluyorlar 1 saatte

Umuutt sen ultrasonla alttan muayene olmusun ya o alet nasildi buyukmu kalinmi uzunmu cbuk gibimi bende gitcemde dusunuom nasi olcak die bide dr ne dedi muayeneden sonra normalmiyms hersey kac dk muayene edio o sekilde

kız cok yasa emi :1::1: en azından sunu bılmen lazım pen...alan bı kısının hıc ama hıc korkmaması gereken bse cnm:) hepsı aynımıdır bılmem ama kalınlık olarak penısten ınce uzunlugu penıs gbı bsey cnm 1 2 dakıka sürdü bana cok mınık bı enfeksıonun var dedi hatta bu 1 haftada egzersızde olmus olabılır dedi ıcınde 3 hap olan bı antıbıyotık verdı hıc korkmana gerek yok penısten ınce cnm :1:

aaaaaa ınanmıorum ya hayret bse evınıze gtmıcenızmı yaa hele kızına noluyo onu anlamadım bekarmı tövbeee bosver takma eşinle kımse ıcın aranı bozma bunu sana öneririm asla haklıda olsan annesıyle ılgılı tartısma bence cnm..bde( tutta bagla) yı anlamadım :17: bde (adamı miken yario )onuda anlamadım:1:
Hehhe guldurdun beni umut yaaa vajisiz yasa emi..:)) kuzum mikenin bas harfini s ile deis :)))Hani derizya sinirlenince tutta bagla die yani sinirlendimi imkani yok onune gecip bise denmez gozu bisey gormez anlaminda yazdim..Gorumceme gelince 15yasinda biraz rahatsiz ok gormuyorum ama yasindan buyuk hareketler eio sinirleniorum bazen

kız cok yasa emi :1::1: en azından sunu bılmen lazım pen...alan bı kısının hıc ama hıc korkmaması gereken bse cnm:) hepsı aynımıdır bılmem ama kalınlık olarak penısten ınce uzunlugu penıs gbı bsey cnm 1 2 dakıka sürdü bana cok mınık bı enfeksıonun var dedi hatta bu 1 haftada egzersızde olmus olabılır dedi ıcınde 3 hap olan bı antıbıyotık verdı hıc korkmana gerek yok penısten ınce cnm :1:

Himmm anladimm.bende bi su isler bitsin gidicem hemen .ins kasmmam kendimi

Hehhe guldurdun beni umut yaaa vajisiz yasa emi..:)) kuzum mikenin bas harfini s ile deis :)))Hani derizya sinirlenince tutta bagla die yani sinirlendimi imkani yok onune gecip bise denmez gozu bisey gormez anlaminda yazdim..Gorumceme gelince 15yasinda biraz rahatsiz ok gormuyorum ama yasindan buyuk hareketler eio sinirleniorum bazen

ha ha ha ha :52::52: inci yaaa inanmıorum sana tamam deıstım s ile :52::52: hay allah :52::52:hmmm tutda bagla tamam onuda anladım he he he :)

kizlar ben taktim bu doktorlarin tek seanslik olayina. bu baslikta biri bahsettigim yesim hanima gitmis detayli anlatmis. kadin anestol sürmüs önce parmak,sonra aparat sonra hadin yataga evinize demis bitmis.
haydar dümende sicak su,vazelin,anestol falan tavsiye ediyordu.
öyle mi denesem napsam? deneyen oldu mu o receteyi

kizlar ben taktim bu doktorlarin tek seanslik olayina. bu baslikta biri bahsettigim yesim hanima gitmis detayli anlatmis. kadin anestol sürmüs önce parmak,sonra aparat sonra hadin yataga evinize demis bitmis.
haydar dümende sicak su,vazelin,anestol falan tavsiye ediyordu.
öyle mi denesem napsam? deneyen oldu mu o receteyi

cnm ben yeşim hanıma gdıorum suan bılıosun...evet tek seans ama sıtesındekı vıdeolarını ızlersen daha direnclı hastalarda en fazla 3 seans dedıgnı görursun tatlım ben onlardan bırıyım hem ben ıstemedım tek seans olsun kendımı tanıorum daha sine sine olsun ıstedım , bde benım esım asla gelmıor bu yuzden mumkun olmadı, hem ılk sansta ben 1,5 saatın sonunda anca 2 parmak aldım cnm cuma 3. kez gdıcem esım olmadıgı ıcın braz rahatsız oluyo dr cunku olumsuz seyler yasamıs bunla ılgıli...zarla ılgılı cnm...

Son düzenleme:
canim bilmiyodum ona gittigini...

kacinci seansindasin? ilk seans ne yapti? ne kadar ödüyosun? sanirim 2.500müs biz veremeyiz bunu :((

ben cuma gunu 2.seansımdı cnm çok iyi geçti benım acımdan ben tamamlamasını ıstesemde devam etmedi 3 parmak az soktu zar bi yerınden gdınce ben agladım zırladım hıc acımadı nasıl yapamadım dıe oysa dr zar gttı dıe aglıyorum zannettı esınde yok bak ben rahatsız oldum hem daha hazır görmuyorum senı dedı 1 hafta verıorum sana gıt dene sonra son asamayı yaparız dedı...evet ücret o cnm

ne kullaniyor peki...ya canim istersen özelden yaz, ben yazamiyorum gerci...yani merak ediyorum nasil yaklasiyor? ilk ne yapti? ne sürdü orana da hissetmedin?anestol mu? sadece onu sürerek mi oluyor

ne kullaniyor peki...ya canim istersen özelden yaz, ben yazamiyorum gerci...yani merak ediyorum nasil yaklasiyor? ilk ne yapti? ne sürdü orana da hissetmedin?anestol mu? sadece onu sürerek mi oluyor
bak cnm hıssetmemek dıe bse yok bı kere bu dusunceden kurtul bende böyle dusunurdum ama yok öyle bse cnm hissedıosun ama bu acı deıl agrı deıl baskı oraya bse gırdıgnı gayet guzel hıssedıon brazda yanma ama bu dayanamıcan bı acı asla deıl dayanıon yanı basınc hıssı ılk gözle muayne ettı 2 dakıka zara bakıo elıyle ayırıp... seansı özele atım cnm...

umutcum cok tesekkür ederim öm icin! senin adina sevindim insallah bir sonrakinde bitcek bu is :))) bende kadinin videolarina baktim cok tatli ama 2.5 milyar cok para yazik degil mi veremeyenlere (benim gibi ) :)))
bende anestol alip esime denettirim oda oksaya oksaya yapsin bakalim olcak mi hahaha :D

bak cnm hıssetmemek dıe bse yok bı kere bu dusunceden kurtul bende böyle dusunurdum ama yok öyle bse cnm hissedıosun ama bu acı deıl agrı deıl baskı oraya bse gırdıgnı gayet guzel hıssedıon brazda yanma ama bu dayanamıcan bı acı asla deıl dayanıon yanı basınc hıssı ılk gözle muayne ettı 2 dakıka zara bakıo elıyle ayırıp... seansı özele atım cnm...

bde şu lafı hala aklımda...ayyyy dıorum arada popoyu havaya dikiom noldu noldu dio gülen gözlerıyle acıyomu dedı yoooook dedim nie ıyyyyy ladın dedı bılmıom tuhaf braz yanıo braz basınc dedım yanı hıssedıom ne yaptıgını dedım...güldü hissetceksın tabı dedı tamamen uyusmaya karsı mılyonlarca kadın bu basınc ve hafıf yanma duygusundan zevk alıor......

umutcum cok tesekkür ederim öm icin! senin adina sevindim insallah bir sonrakinde bitcek bu is :))) bende kadinin videolarina baktim cok tatli ama 2.5 milyar cok para yazik degil mi veremeyenlere (benim gibi ) :)))
bende anestol alip esime denettirim oda oksaya oksaya yapsin bakalim olcak mi hahaha :D

ha ha ha ınsallah cnm evet malesef tabıkıde cok resmen sektör halıne gelmıs yapıcak bse yok bende içim yandı ama asla mutlulugumun bedeli olamaz....bu arada allah iyilignı versın tabi ben onu alıstırma dokunmaları olarak algılıordumda sen esın oldugu ıcın ıstedıgın gbı algılamada serbestsın cnm:))))))))) en kısa sürede aşmanı dılıorum cnm lütfen gözünde büyütme:)

merhaba, ben 1 aylik evliyim. evet serce parmagimi aliyorum,isaret parmagimi da bir kez aldim ama bugun zorlandim yaridan sonrasi gitmedi. kendimi kasiyorum biliyorum ama kasmamak icin napmaliyim onu bilemiyorum.
nette doktorlari arastirdim da yesim yercoku övenler cok 2.5 milyar para verip tek seansta kurtuluyorlarmis. yazik günah tabi o kadar paraya ama nasil oluyor yani anlamadim nasil kurtuluyorlar 1 saatte

senin yapamam dediğini onlar sana yapıyor. ilaçla kremle biraz uyuşturup, aparatları boy boy büyütüp, sona gelince de denemeye yolluyorlar. seçim senin, ne diyeyim. 1 aylık evli olmana sevindim, çabuk yenersin. şu kafandan yapamam lafını atman lazım öncelikle.

kızlar bu başlığı açandan, burada insanlara cesaret verenlerden, tecrübelerini paylaşanlardan, yardımcı olanlardan Allah bin kere razı olsun!!!!

ben daha önce sessiz sessiz burada yazılanları okuyor ve saatlerce ağlıyordum.. nasıl oluyor nasıl dokunuyorlar diye.. parmak meselesi tamamen iğrenç geliyordu.. bundan muzdarip herkes gibi asla yapamayacağımı düşünüp sadece bahaneler bulup erteliyordum bu erteleme hastalığını...
eşim çok anlayışlıydı ama bunu kullandığımı farketti.. ağzına geleni söyledi çok üzüldüm çok kırıldım çok ağladım..
veeee sonunda kırdım duvarları öyle hırs yaptım kii..
geçen günde yazmıştım 3 gün içerisinde iki parmağa kadar ilerledim çok şükür..
yaptığım şey şu : önce emla sürüyorum.. küçük parmağımla sürüyorum içine de..
daha sonra işaret ve orta parmağımı gleiten jel sürüp sırayla sokuyorum..
bütün parmaklarımı denedikten sonra(bu arada bunların hepsini eldivenle yapıyorum) iki parmağımı eldivenin bir parmağına geçirip iyice jelleyip ikisini birden alıyorum..
bugün üç parmağımı da denedim ve birinci boğuma kadar aldım çok şükür..

Şimdi sorularım şöyle;
1) yanlış yaptığım bir şeyler var mı?
2) bu kadar jel ve kremden sonra vajinayı nasıl temizlemeliyim sadece su mu yoksa sabun falan kullanmam uygun olur mu?
3) sadece parmakla bu işi çözebilir miyim herhangi bi aparat kullanmasam olur mu??
4) bundan sonra nasıl devam etmeliyim?? ne olunca eşime hadi deneyelim artık demeliyim??
yardımcı olursanız sevinirim.. herkese Allah kolaylık versin bu derdi sadece çeken bilir.. inşallah buradan müjde de veririm hepinizi öpüyorum..:D

beni soranlara selam olsun, ben de onları özledim elbette. ancak bundan sonra ben hep akşamları müsait olacağım. özel mesaj atabilenler özelden ulaşmaya çalışırsa sevinirim. akşamları yine kaçırmadan okumaya devam ediyorum. elimden geldiğince yardım da edeceğim ancak gündüz beni göremeyenler üzülmesin, azarlamacı abla olarak görevime devam etmekteyim :52::52::52::52:

ah beni görseniz hiç de asık surat, gudubet biri değilim ama sizler yenin diye kılıktan kılığa giriyoruz işte :PPP birisi daha bana dellenip egzersize başlasa o bile yeter. en önemlisi ilk adım, sonrası hep kolay gelir. yılmayın devam edin, yarın akşam görüşmek üzere. herkese iyi geceler, tatlı rüyalar. :10::10::10:

kızlar bu başlığı açandan, burada insanlara cesaret verenlerden, tecrübelerini paylaşanlardan, yardımcı olanlardan Allah bin kere razı olsun!!!!

ben daha önce sessiz sessiz burada yazılanları okuyor ve saatlerce ağlıyordum.. nasıl oluyor nasıl dokunuyorlar diye.. parmak meselesi tamamen iğrenç geliyordu.. bundan muzdarip herkes gibi asla yapamayacağımı düşünüp sadece bahaneler bulup erteliyordum bu erteleme hastalığını...
eşim çok anlayışlıydı ama bunu kullandığımı farketti.. ağzına geleni söyledi çok üzüldüm çok kırıldım çok ağladım..
veeee sonunda kırdım duvarları öyle hırs yaptım kii..
geçen günde yazmıştım 3 gün içerisinde iki parmağa kadar ilerledim çok şükür..
yaptığım şey şu : önce emla sürüyorum.. küçük parmağımla sürüyorum içine de..
daha sonra işaret ve orta parmağımı gleiten jel sürüp sırayla sokuyorum..
bütün parmaklarımı denedikten sonra(bu arada bunların hepsini eldivenle yapıyorum) iki parmağımı eldivenin bir parmağına geçirip iyice jelleyip ikisini birden alıyorum..
bugün üç parmağımı da denedim ve birinci boğuma kadar aldım çok şükür..

Şimdi sorularım şöyle;
1) yanlış yaptığım bir şeyler var mı?
2) bu kadar jel ve kremden sonra vajinayı nasıl temizlemeliyim sadece su mu yoksa sabun falan kullanmam uygun olur mu?
3) sadece parmakla bu işi çözebilir miyim herhangi bi aparat kullanmasam olur mu??
4) bundan sonra nasıl devam etmeliyim?? ne olunca eşime hadi deneyelim artık demeliyim??
yardımcı olursanız sevinirim.. herkese Allah kolaylık versin bu derdi sadece çeken bilir.. inşallah buradan müjde de veririm hepinizi öpüyorum..:D

maşşallah yanlışın yok yani herkes ama doğru ama yanlış bişekilde yapıyor egzersinizi sana bana kolaylık sağlayan emla biçok kişiye göre gereksiz olabiliyor, nasıl rahatsan öyle devam et hatta eğer parmak sokmada rahatsan artık hazırsın demektir:) 3 parmağı zatendüşününce çok girmemesi mantıklı çünkü parmak kısa heleki 3 parmağı yanyana getirip sokmaya çalışınca şöyle bi elimle yapıp baktımda normal yani, egzersizdekinden farklı birşey hissetmeyeceksin rahatsan tez zamanda dene ve haberlerini ver:)başka bir aparat yapmana gerek yok yani egzersizdeki olay oraya bişey girdiğini algılamak ki sende bunu algıladıysan başka başka şeyleri sokmana gerek yok bence, sadece kendini hazırlaman yeterli başarılar diliyorum sana:)

senin yapamam dediğini onlar sana yapıyor. ilaçla kremle biraz uyuşturup, aparatları boy boy büyütüp, sona gelince de denemeye yolluyorlar. seçim senin, ne diyeyim. 1 aylık evli olmana sevindim, çabuk yenersin. şu kafandan yapamam lafını atman lazım öncelikle.

doktora gitmicem.sadece merak ettim neymis bu formül diye. ögrendim rahatladim :) tabi kafamda bitiyor bunu biliyorum. herkeste oldugu gibi. ama su anestolü veya xylocain pumpu bi deneyeyim diyorum en azindan ilk sefer icin ise yarayackasa olur yani

Back
X