- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #122.061
2 yıldır mı evliydin?? burda bu kadar kız var, hepsi eninde sonunda o korkuyu yendi ve oraya bir şey sokmayı başardı. istersen önce haftalarca bak alış. herkes çabuk çözemeyebilir bunu, korkmanı çok iyi anlıyoruz. ama sen cesaretini toplayıp bunu yapmadığın sürece ya gidip bi çuval para vereceksin doktorlara. ya da yılların yıllarını kovalayacak. tercih senin. sakın ha çaresizim, bu kaderim diyip kendini umutsuzluğa salma. bu kader değil, çözmesi senin elinde olan bir şey. allah sana el ayak vermiş, akıl vermiş. bunu çözecek her şeyi vermiş, sen yapamam diye ağlıyorsun. sence bu yaptığın doğru mu? süren uzun olsun, bunu takma ama her gün bir adım at, inan allah da yardım edecektir. yeter ki adım at. parmak yapamıyorsan kulak çubuğuyla başla. bu arada doktor kızlık zarına baktı mı? fiziksel engelin var mı? ben seni parmak yaptı hatırlıyordum, bu kadar kendini kahretme. kalk elini yüzünü yıka da kendine geli hadi bakiiim![]()
merhaba, ben 1 aylik evliyim. evet serce parmagimi aliyorum,isaret parmagimi da bir kez aldim ama bugun zorlandim yaridan sonrasi gitmedi. kendimi kasiyorum biliyorum ama kasmamak icin napmaliyim onu bilemiyorum.
nette doktorlari arastirdim da yesim yercoku övenler cok 2.5 milyar para verip tek seansta kurtuluyorlarmis. yazik günah tabi o kadar paraya ama nasil oluyor yani anlamadim nasil kurtuluyorlar 1 saatte