• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hıııııııııııı öylemi :33: ben eşimle deneme yapıcamız ıste esımın cıldırdıgı gece yanı :9: saat 1 di anestol ve sprey sıkmıstım moralim bozuktu tabi ben uyuyamadım sabaha kadar 3 tü sanırım wc gıttım çi..... yapıom alla alla ama bsey yok eğilip baktım akıo :9:yaptıgmı hisetmıodum:9:yani hemen nası gecti:35: bu dişçide daha uyşmadı dr bey cümlesıne benzıo brazzz cnm:9: yerim seni ben........

hahahah canim xylocain sprey kullandim ben sadece. recete de aslinda emla da yaziyor ama cok pahali diye almadim. anestol yakio diye duymustum hos buda yakiyo. acaba emla yerine anestol mü alsam? etkiliyse bu kadar madem

bı parmak bı boum anca yapabılıorum ısaret parmagı ıle.dr bana serceyle ugrsma ısaretle yonu daha ıı bulursun dedı jel surdum sadece emlada yanımda ama cesaret edıp de oraya suremedım halaa:50:

kızalr bısı sorcam ısaretle denıodum cok ılerleyemedım serce yapıyım dedım serce ıkı bogum oldu galıba onceden hatalı yapmıstım ya hala ole yaparım sanıorum artık emın olamıorum kendımden ama artık gırs nerde yon nnrde hıssedıorum bı bosluga dusuo dıosunuz ya kocaman bı bosluk deıl ama bı yerden sonrası hıssedılmıo hıssedılmeyen yer mı bosluk oluo bıde vajı sonunda su an bısı hıssetmıorum grıste hafıf yanma var o kadar onada acı denmez bıde parmagı sokup ıcerı dogru ıtıoruz ama ben soylenen gıbı basınc hıssetmedım yalnıs mı yaptım acaba dogrumu esıme seslendım baktı parmagın gırmıs dıo ama emın olamıorumm

hahahah canim xylocain sprey kullandim ben sadece. recete de aslinda emla da yaziyor ama cok pahali diye almadim. anestol yakio diye duymustum hos buda yakiyo. acaba emla yerine anestol mü alsam? etkiliyse bu kadar madem

anestolun emladan etkılı oldugnu nerden cıkardın tatlım? bı kere sunu bıl sürüp de hıc bsey hıssetmıcen bı krem yok emlada da anestoldada hıssedıon hısset zaten cnm brazda ...bu arada anestol cok az etkılı bı krem...
bı parmak bı boum anca yapabılıorum ısaret parmagı ıle.dr bana serceyle ugrsma ısaretle yonu daha ıı bulursun dedı jel surdum sadece emlada yanımda ama cesaret edıp de oraya suremedım halaa:50:

olur canıkom yakınlarda olsan yollıyım yada burdan yollansa :) tmm surcem sımdı anacım korkudan tişim bıle gldı

neden korkuyon turguaaz cnm taharetlenırken elımız parmagımız dokunuyo oyle deılmı acıyomu dunde kadın hıc kremsız surdu acıdımı hadiiii sür şu kremi...denemeyi denemekten korkuyon ya( benım gbi) kızlar ii dayanmıs bana :52::52:...hadi kızım hadi yawrum hadi koçum:37:

kızalr bısı sorcam ısaretle denıodum cok ılerleyemedım serce yapıyım dedım serce ıkı bogum oldu galıba onceden hatalı yapmıstım ya hala ole yaparım sanıorum artık emın olamıorum kendımden ama artık gırs nerde yon nnrde hıssedıorum bı bosluga dusuo dıosunuz ya kocaman bı bosluk deıl ama bı yerden sonrası hıssedılmıo hıssedılmeyen yer mı bosluk oluo bıde vajı sonunda su an bısı hıssetmıorum grıste hafıf yanma var o kadar onada acı denmez bıde parmagı sokup ıcerı dogru ıtıoruz ama ben soylenen gıbı basınc hıssetmedım yalnıs mı yaptım acaba dogrumu esıme seslendım baktı parmagın gırmıs dıo ama emın olamıorumm

cnm sercede basınc olmaz dogru ılerlıosun tek parmaktada olmaz bende ancak küsde hıssettım o basıncı iyi gdion devam et yılma hadı işareti dene bence cnm ne kaybedersın........

Son düzenleme:
turkuaz egzersizllerde anestolu iyice içeriye sür ve bebek yağı kullan dök vajinana ve parmağına sonra egzersiz yap...ama ben dilatörlerle yapmıştım doktor ondan verdi bana..prezervatif geçirip yağlamıştım...et gibi bişe vcarsın diyosun ya mesela vajina dümdüz yattığında boru gibi ama sen oturduğun için orayı perde gibi düşün üst tarafı perde gibi katlanıyor o sana et gibi görünüyor ama penis girdiğinde zaten kıvrımlı olduğu için opnun şeklini alıyor

turkuaz egzersizllerde anestolu iyice içeriye sür ve bebek yağı kullan dök vajinana ve parmağına sonra egzersiz yap...ama ben dilatörlerle yapmıştım doktor ondan verdi bana..prezervatif geçirip yağlamıştım...et gibi bişe vcarsın diyosun ya mesela vajina dümdüz yattığında boru gibi ama sen oturduğun için orayı perde gibi düşün üst tarafı perde gibi katlanıyor o sana et gibi görünüyor ama penis girdiğinde zaten kıvrımlı olduğu için opnun şeklini alıyor

vajina hakkındaki anlatımın cok doğru güzel bi anlatımdı tesekkür edemeden duramadım cnm:46::46:

Ohh Ohh Ohh Bir tane daha gelin çıktı. Çook sevindim canım. Bak sende gördün demi ne kadar kolay olduğunu. Allah başka dert vermesin tatlım.Eylül Ayı Çok uğurlu geldi bize. Darısı İnş diğer Arkadaşlara. Hadi halaylar sana gelsinn :21::21::52::52::52::46::46::46::64::64::64::64::64::64:
amın baska sınıntı vermesın alllah bu ay ugurlu geldı bana ekım ayı hem dogum gunum hemde evlılık yıldönumum cokk mutluyumm

cnm sercede basınc olmaz dogru ılerlıosun tek parmaktada olmaz bende ancak küsde hıssettım o basıncı iyi gdion devam et yılma hadı işareti dene bence cnm ne kaybedersın........
ver gazı anam:) bıraktım egzersızı mola yanı bır bucuk saat sonra fılan yenıden baslarım ama emlayı surmedım jelle yaptım emlacık gozumu korkutuo.sana ozelden msj attım cvp beklıorum

cnm ben dılatorle yapamam herhalde bı kere mumla denedım acımıstı sert geldı parmak daha cazıp gelıo yanı aslında hıc bırı cazıp deılde nabalım mecbur yapıcaz bunları bebe yagı deılde jel kullanıorum ben hala uyusturmaya cesaret etmıs deılım tbı

ver gazı anam:) bıraktım egzersızı mola yanı bır bucuk saat sonra fılan yenıden baslarım ama emlayı surmedım jelle yaptım emlacık gozumu korkutuo.sana ozelden msj attım cvp beklıorum

sorabilirmiyim acaba o mola neyin nesi:41:veriorum gazı çünkü hiiiiiiiç acımıo cnm yaaa ağlıcam şimdi sür şu emlayı uyuşsun daha kolay ilerlicen sür bak yoksa buluşmam senle:52::52:

başa dönme yok inan ilerlersin ama artık geri dönme olmaz, bak ben memlekete gidince bide hamile döndüm deniyoruz deniyoruz olmuyo yarım saat cebelleştik yok girmiyo ama hiç dert etmedim (desem yalan olur :9: ) 1 hafta falan sonra bidaha denedik yine yok bukez telaşlanmakla beraber yapabileceğimi düşünüyordum hep bu olmazsa bi sonrakinde o da olmazsa sonrakinde olacak diye veee öylede oldu, he ama inan şu son 3-4dür 1 kerede sokabiliyoruz, boşuna canını yakma canın yandığı anda eşin sabit durup sen nefes alıp ıkın baktın geçmedi hemen çıkar çünkü girmemiş demektir hani forumda kızlar yazıyor ya yarıya kadar alıyoruz ama daha ilerlemiyor die işte bu, o.dediğim gibi ıkınınca rahatlamıyorsan çıkar tekrar sok ve başını sokunca eşin sabit dursun ve nefes al sen nefesini verirken ıkınırsan o esnada eşin ilerletirse hemen kayıp geçiyor orayı, bu esnada ben bu yatak kenarı pozisyonunda çok rahatım birkerede giriyor.

Ayy insallahh gerci onceden dener olmadimi birakirdk simdi korkusuzca denedik .dur bakalim yarin tekrar deniycem yatagin ucu aklima yatio.dun kasilmada oldu.ne guzel canimm ya hrm hamilesin hemde hala yilmadan deniyorsun masallahhh :nazar:

Back
X