• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar nerdesınızz hıc kımse yuk nereye uctunuz hep bırden bende sımdı emla surdum kendımı ıc kısma surmedım ama gırıse surdum yazdıklarınızı okudum okudum cesaretımı kaybetmeden surdum emlayı bıraz yanma var ama uyusma hıssetmıorum henuz bacaklarımı kapatmıorum ama kendımı sıkıo gıbıyım sımdı nabcam bı dk oldu surelı ne zaman uyusr

10 cm i defalarca rahatlıkla yaptım,biraz önce eşimle deneme yapalım dedim,birtürlü yerleştiremedim uygun bir pozisyon bulup da,ne beceriksiziz biz ya,tam olacak gibiydi çok kastım sanırım kendimi yine acıdı dayanırdım ama pozisyon uygun değildi off

10 cm i defalarca rahatlıkla yaptım,biraz önce eşimle deneme yapalım dedim,birtürlü yerleştiremedim uygun bir pozisyon bulup da,ne beceriksiziz biz ya,tam olacak gibiydi çok kastım sanırım kendimi yine acıdı dayanırdım ama pozisyon uygun değildi off

bak ben denemeyi şöyle yaptım anestolu sürdüm bebek yağınıda dilatöre prezervatif geçirdim en büyüğüneyaptıktan sonra,eşimin penisine bebek yağı sürdük ve üstteyken denedik biraz önce doğru eğilüstteyken tam deliğin girişine yerleştir ve eşin itsin canım zaten kendiliğinden gidiyor...

bak ben denemeyi şöyle yaptım anestolu sürdüm bebek yağınıda dilatöre prezervatif geçirdim en büyüğüneyaptıktan sonra,eşimin penisine bebek yağı sürdük ve üstteyken denedik biraz önce doğru eğilüstteyken tam deliğin girişine yerleştir ve eşin itsin canım zaten kendiliğinden gidiyor...

üstte altta hertürlü denedik,beceriksiz olan biziz heralde,ikimiz de çok deneyimsiziz :(

5 dakika sonra tamamdir cnm madem oyle yine sur bes dakika sonrs basla hissedicegn bi uyusma bekleme kolay gelsin cnm jel kullan bolca.....

yok kız sinir oldum benı uyusturmadı bu emla yıne aynı yerdeyım ıkı boum tek parmak basıma agrı gırdı hıc mı uyusturmaz tupu bosaltcm sonunda sen deneme yapcktın ne oldu

yok kız sinir oldum benı uyusturmadı bu emla yıne aynı yerdeyım ıkı boum tek parmak basıma agrı gırdı hıc mı uyusturmaz tupu bosaltcm sonunda sen deneme yapcktın ne oldu

Cnm biz bu saatte yapamayiz yani evde tek deiliz odamiza girelim de:)) inci cnm yok evdeler:) kiz uyusmadan kastin ne senin kuzum cok sey bekleme lutfen....his kaybolmaz asla tel den bakiom hadi ugras azicik:)

:( :( :(

olmadi :(

ben receteyi harfi harfine uyguladim hatta iliski denemeden önce iki parmagimi bir eldivene gecirdim yarisina kadar aldim sonra dedim tamam bu is.
hatta o girdi ucu yine girdi, ama sonra esim diyor bacaklarin kitleniyo ilerleyemiyorum. ama bacaklarimi da hic bisey olmuyormus gibi salik birakamiyorum yani illa biyerlere basmam lazim nasil yapsam? aci duymadim girdigini hissediyorum ama aci yok, kasmiyorumda kendimi ama o diyo kasiosun..napcam ben bacalarim rahat birakmak icin

canımmmm görüşemiyoruz artık beni dürten yok bayrağı zealea ya verdin sanırım:9:burada Beray beni rüyasında görmüş vajiyi yeniyormuşum.sen geldin aklıma rüyaya yat bakalım ne zaman olcak bu iş:54:

valla dediğin gibi bayrağı zealea ile çiçekrose a bıraktım. akşamları geliyorum ama çok duramıyorum. gün tümünü okumadan uykum geldi yattım. rüyamda zealea yı gördüm bugün, forumdan rüyamda gördüğüm ilk insan oldu kendisini. ne kadar göresim geldiyse artık :1::1::1::1: sorular genelde cevaplamış oluyor o yüzden sadece okuyorum. bırakmayın egzersizi, tam gaz devam!!!!

Back
X