• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

burada yenip de şunu yazarlardı herkes de yazmıştır çok kolay aparat bile çok çok zor ama p....s çok basit hiç acı yok falan diye... ben inanırdım derdim doğrudur onun yapısı tene daha uyumlu falan diye ama aklımın hep bir köşesinde acaba vardı.derdim ki evet mantıklı ama biraz da diğer arkadaşlar korkmasın hemen yapsınlar diye mi söylüyorlar belki de azcık acıyodur diye aklımdan geçirirdim açıkçası. amaaa gerçekten de doğruymuş yaa tecrübe edinince anlıyor insan aparat semsert bişey yani biz mumu yapıyoruz p...s onun yanında tüy gibi ya ama işte tamamen psikolojik p..se güvenemiyor insan muma güveniyor çok farklı bir duygu penise de mum gibi güvenince olay bitiyor aslında...

oldu işte sonunda oldu bim bam bom rüyalarım gerçek oldu bim bam bom duyduk duymadık demesin hiç kimse işte ilan ediyorum herkeseeeeeeeeee: Ah ah ah çok şükür dostlar sonunda artık ben de gelin oldum...:))))))
çok mutluyuuuummmmmmmmmmmmm halaylar çekilsin:)))) halay ekibi nerde?:)
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Tebrik ederim, bim bam bom şarkısını ben umut için hazırlıyordum, o yendiği zaman söyleyecektim,
kaç aydır planlıyordum, sen hızlı çıktın :46:.
Allah başka dert vermesin :21::21::21:.

gunaydın kızlar aksam emla ıle egzersız yaptım yazdıgım gıbı uyusturmadı hıc beni.ama egzersızı bı parmakla yapabıldım ıkı deıl henuz.dun bı an cesaret geldı haydar amca recetesını bende denedım dun aksam belkı tutar dıe tutmadı malesef gırıse yerlestırebılıorum p..si hatta bıraz gıırıo ve orda takılıo gerısı hıc gıtmıycek gıbı gelıo sankı az daha ıtese acıycak gıbıme gelıo ve ordan oteye gıdemıorum ne yazık kı ben cok acelecıyım durulunca tam duruluorum forumda bıle gozukmuorum gırdıgım zaman da bole gaza gelınce hızlıca kosasım gelıo he bıde dıodunuz ya herıfe gel denıyelım dıyınce sertlesme sorunu oluo dıe bnm esımde de oldu dun aksam kı normalde sertlesme sorunu yoktu bn ama hadı dıyınce sertlesme oldu.denedık olmadı bızde tv ızledık fılan ama ıı oldu prmak egzersızını kolay yaparım dıe dusunmustum bugun ıcın ama vazcaydım.eşim bu kadar çabayı haketmıo tm onu sevdıgıme onun benı sevdıgıne ınandıgım an bu evlılıgın duzeldıgıne ınandıgım an bısıler ters gıdıo ve ben ıyıkıde yenmemısm dıorum uff

uzunluk olarak mi soruyorsun?
simdi ne asamadasin bilmiyorum ama azar azar baslaniyor, ama yaklasik 8 cm uzunlukta bir aparat aldiginda :28: aydinlanma yasiyorsun. giriste kasilmanin oldugu yer ilk 4 cm, ondan sonrasi bosluk - o boslugu kesfedince :52: bir nevi nirnavaya variyorsun.

doktora gittiğimde bana yarı vaji olduğumu söyledi atlatman daha çabuk olacak dedi bana parmak egzersizini gösterdi ama bir türlü cesaret edemedim yapmayı :( kasılma fazla olmuyor ama odakladığın için acıyor demişti daha çok bacaklarımı kasıyorum onlarıda rahat açabilmem için herhalde bu egzersizlere bi şekilde başlamam gerekli :((

oldu işte sonunda oldu bim bam bom rüyalarım gerçek oldu bim bam bom duyduk duymadık demesin hiç kimse işte ilan ediyorum herkeseeeeeeeeee: Ah ah ah çok şükür dostlar sonunda artık ben de gelin oldum...:))))))

tebrık ederımmmmmmmmmm mutlulugun daım olsuunnnnnnnn ne guzel bır gelın daha cıktı

gunaydın kızlar aksam emla ıle egzersız yaptım yazdıgım gıbı uyusturmadı hıc beni.ama egzersızı bı parmakla yapabıldım ıkı deıl henuz.dun bı an cesaret geldı haydar amca recetesını bende denedım dun aksam belkı tutar dıe tutmadı malesef gırıse yerlestırebılıorum p..si hatta bıraz gıırıo ve orda takılıo gerısı hıc gıtmıycek gıbı gelıo sankı az daha ıtese acıycak gıbıme gelıo ve ordan oteye gıdemıorum ne yazık kı ben cok acelecıyım durulunca tam duruluorum forumda bıle gozukmuorum gırdıgım zaman da bole gaza gelınce hızlıca kosasım gelıo he bıde dıodunuz ya herıfe gel denıyelım dıyınce sertlesme sorunu oluo dıe bnm esımde de oldu dun aksam kı normalde sertlesme sorunu yoktu bn ama hadı dıyınce sertlesme oldu.denedık olmadı bızde tv ızledık fılan ama ıı oldu prmak egzersızını kolay yaparım dıe dusunmustum bugun ıcın ama vazcaydım.eşim bu kadar çabayı haketmıo tm onu sevdıgıme onun benı sevdıgıne ınandıgım an bu evlılıgın duzeldıgıne ınandıgım an bısıler ters gıdıo ve ben ıyıkıde yenmemısm dıorum uff
sen artık bir yola girdin, dönmek yok canım :20:.

piyuuuuuuuuuuuuuuuuu tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrr gözün aydın canım belliydi olacağı çok iyi gidiyordun büyük geçmiş olsun.hadi sen de kırdın şeytanın bacağını:64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62:

sen artık bir yola girdin, dönmek yok canım :20:.

ben cok yola gırıorum da gırdıgım yolları sonlandıramıorum neyse konuyu saptırmıyım kusum egzersız yapmıycam bı sure kacıs yapmıorum ara vercem herhalde.forumda alıskanlık yaptı egzersız yapmasamda kalabılırmıyım sessızce otururum kenarda:D:D

kızlar mrb geçmişe bakınıyodum çok birikmiş..umut doktora gidiyomuşsun tebrikler yendin say kendini..
egzersiz yapan arkadaşlarım çok ii gidiyosunuz vajili kimse kalmasın formumuzdaa
kızlar ben bişe sorayım aklımdayken ya geçenlerde elimi kestim bıçakla kanamayı durdum lakin sonra sürcek bi krem aradım yok :16:.bepanthen kremi duymuştum araştırdım netten lakin bisüürü çeşidi var krem,merhem vs.dedim kızlara sorayım bilirler yaralara hangsi ii gelir merhemmi kremmi?bide bikaç syfa önce okudum vajiyede sürülüyomuş doktorlar veriyomuş sizinki hangi tür kullanan canlar bana yardım edermsnz?

canım bepanten pişik,yanık,tahriş durumunda kullanılan bir krem.elini kestiğinde kullanmak doğru mu bilmiyorum çünkü krem yerıne oksıjenlı suyla dezenfekte etsen daha ıyı olur sanırım.bepantenı anca yaran kabuk bağladığında sürersin yenileyici özelliği var.hatta ben yüzüme sürüyorum cildimde ciddi değişiklikler oldu.egzersızlerde tahrişi önlemek amacıyla fito krem ve bepanten(mavi renkli olanı)krem(merhemi değil) kullanıyorum.4-5 saat egzersız yaptığımda bile tahriş olmadım.

ben cok yola gırıorum da gırdıgım yolları sonlandıramıorum neyse konuyu saptırmıyım kusum egzersız yapmıycam bı sure kacıs yapmıorum ara vercem herhalde.forumda alıskanlık yaptı egzersız yapmasamda kalabılırmıyım sessızce otururum kenarda:D:D
Evet farkındayım, sonlandıramıyorsun, o yüzden yıpranıyorsun, dikkat et. dün adam ne yaptı ki yine yolundan vazgeçtin? Sertleşme problemini burda bir çok kişi yaşıyor (ben dahil).

kizlar gunaydin ya bisey sormam lazim..
dilator seti almistim kendime bir suredir egzersiz yapiyorum.3 numaRaya gelince kanamam olmustu bi kac seferde ben de zar gitti tmm d4edim ama simdi 4 numarayla calisirken yine kanamam oldu bikac damla..size de boyle olmus muydu yani aparati her kalinlastirdiginizda kanama devam etti mi yoksa bi seferde oldu bitti mi ?
bi de ben bu yazdoktora GITMISTIM KIZLIGIN ANCA PENIS 8 CM GIRINCE BOZULUR DEMISTI.sonucta benim su anda kullandigim aparatlar pns kalinliginda degil ondan her seferindeazar azar mi oluyodur acaba? iice kafam karisti valla..bi el ativerin su duruma pls:(

canım her ne kadar cinsellik herşey değil sevgi önemli dense de bence cinsellik evliliğin olmazsa olmazı puzzle'ın ana parçası.bu yüzden belki haddim değil özür dilerim ama evliiğnizdeki sorunların çözülmesinde de etkili diye düşünüyorum.gelelim egzersiz çalışmalarına.bak belki de parmakla rahat yapamıyorsundur? mumu denedin mi hiç?kendımden örnek vereyım:o raçeteyi ben de yapacakatım herseyı aldım ama cesaret yoktu.sonra forumu okumaya basladım okudukca sasırdım aaaa neee parmak mı neeee mum mu:52:baktım ki denenmıs ve basarıya ulasılmıs bır heves ben de başladım.ılk serçe parmak denemesı yapacaktım ama nerde parmagımı deydırdıgım an yanıyordum.sonra kulak çöpüyle yapayım dedım gözüme cok kucuk geldı kucumsedım,dogum gunu mumu deneyım dedım onu da gözum tuttmadı(bende de ne göz varmıs be:27:) sonra bır hısımla aldım beyaz mumu emlayı da sürdüm.sonra yandımmm anammmm:52:neyse bı sure sonra o yanma hıssı gıttı gıt gel yapa yapa mum oldu ınanamadım,kulak pamugunu yapamayan ben 5-6 cmlık mumla basladım olaya.sonra 7 cm oldu.gecen hafta hedefım 9 du adet oldum olucam derken,arkadaşların verdıgı akılla mumları ıcımde beklete beklete 10 cme geldım.10 cmde okadar rahattım kı artık o dokunduramadığım parmagımı bıle içeri alabildim.ama olmuyor yapamıycam eşim bunu hakedecek ne yapıyor deseydim şimdi yerimde sayıyor olacaktım.bu yüzden önce sabit fikirlerini kır sonra eşini sevmeye devam et ve bunu yapacaksan sadece eşin için değil kendin için de yap.ayrıca anesetezi kremlerıne ıhtıyacın yok,bol kayganlastırıcı veya bepanten.Senden rica ediyorum bir kere de mumu dene umutsuzluğa kapılma lütfen.gerçekten bir süre sonra yanma acı hiç bişey kalmıyor çünkü kafan rahat.
neyse ben baya dolmuşum kafanı şişirdiğim için özür dilerim.EGZERSİZLERDEN KORKAN ARKADAŞLAR BU YAZDIKLARIMI OKUYUN LÜTFEN

Son düzenleme:
kizlar gunaydin ya bisey sormam lazim..
dilator seti almistim kendime bir suredir egzersiz yapiyorum.3 numaRaya gelince kanamam olmustu bi kac seferde ben de zar gitti tmm d4edim ama simdi 4 numarayla calisirken yine kanamam oldu bikac damla..size de boyle olmus muydu yani aparati her kalinlastirdiginizda kanama devam etti mi yoksa bi seferde oldu bitti mi ?
bi de ben bu yazdoktora GITMISTIM KIZLIGIN ANCA PENIS 8 CM GIRINCE BOZULUR DEMISTI.sonucta benim su anda kullandigim aparatlar pns kalinliginda degil ondan her seferindeazar azar mi oluyodur acaba? iice kafam karisti valla..bi el ativerin su duruma pls:(

canım merhaba.öncelikle ben ilişkiye girmedim ama arkadaşalrımdan duyduklarım ve okuduklarım kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım.şimdiiiii kızlık zarın tam yırtılmadığı için bir kaç defa denedikten sonra kan gelmiş olabilir.bir arkadaşımın 3.-4. ilişkiye kadar her seferinde azar azar olmuş.ikincisi küçük bir ihtimal tahriş etmiş olabilirsin dıycem ama sanmıyorum.kızlık zarın kalın mıymıs bunun hakkında bısey demıs mıydı doktor?ben 10 cmdeyım benden hıc kan gelmedı mesela.bence bır sorunun yok,her şey normal gibi görünüyor.tecrübeli arkadaşlar yazana kadar fikrimi söyleyim dedim

Son düzenleme:
oncelikle yardimci olmaya calistigin icin senden ve burdaki hrkesten allah bin kere razi olsun..muhtesem bi yer burasi .. internet zararli mi faydali mi tartismasinda ornek gosterilecekler listesinin basini cekiyor kesinlikle :)
simdi konuya gelelim..
gittigim doktor muayeneden sonra gayet guzel bi zarin var demisti(bi zar nasil guzel olur bilmem:S) yani ilk gecede cok rahat gider demisti..ya bilmiyorum bana da pek bi problem varmis gibi gelmiyor sanki icimde bi rahatlik var gibi..ins kurtulucam bi gun,bir an once anne olmak istiyorum,Rabbim isteyen herkese nasib etsin ins..

oncelikle yardimci olmaya calistigin icin senden ve burdaki hrkesten allah bin kere razi olsun..muhtesem bi yer burasi .. internet zararli mi faydali mi tartismasinda ornek gosterilecekler listesinin basini cekiyor kesinlikle :)
simdi konuya gelelim..
gittigim doktor muayeneden sonra gayet guzel bi zarin var demisti(bi zar nasil guzel olur bilmem:S) yani ilk gecede cok rahat gider demisti..ya bilmiyorum bana da pek bi problem varmis gibi gelmiyor sanki icimde bi rahatlik var gibi..ins kurtulucam bi gun,bir an once anne olmak istiyorum,Rabbim isteyen herkese nasib etsin ins..

rica ederim canım .herkes gibi ben de bir an önce hepimizin bu dertten kurutulmasını isitiyorum.güzel bir zarın var derken ince ve kolay yırtılabılcegını anlatmak ıstemıs olabılır.dediğim gibi sen çalışırken zarı zedelıyorsundur o yüzden tamamen bozulana kadar kan gelmesi normaldir herhalde.burada kaç cm le çalışıyorsun?

Son düzenleme:
rica ederim canım .herkes gibi ben de bir an önce hepimizin bu dertten kurutulmasını isitiyorum.güzel bir zarın var derken ince ve kolay yırtılabılcegını anlatmak ıstemıs olabılır.dediğim gibi sen çalışırken zarı zedelıyorsundur o yüzden tamamen bozulana kadar kan gelmesi normaldir herhalde.burada kaç cm le çalışıyorsun?

haklisin sanirim birden tekrar tekrar gorunce gerildim galiba ..
3 numradaydim kalinligi 8 kusur cm di..bi 4 e geciyim dedim de o da 10 kusur cm ama beceremedim simdilik bakalim sanirim artik uyucam dayanamiyorum :(

Back
X