- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #122.501
nbr cnm iyileştinmi?doktora gitmişmiydin sistit için yoksa kendikendinemi geçti?denemeler nasıl gidiyo alışabildinmi ilişkiye artıkın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oldu işte sonunda oldu bim bam bom rüyalarım gerçek oldu bim bam bom duyduk duymadık demesin hiç kimse işte ilan ediyorum herkeseeeeeeeeee: Ah ah ah çok şükür dostlar sonunda artık ben de gelin oldum...:))))))
çok mutluyuuuummmmmmmmmmmmm halaylar çekilsin:)))) halay ekibi nerde?:)
uzunluk olarak mi soruyorsun?
simdi ne asamadasin bilmiyorum ama azar azar baslaniyor, ama yaklasik 8 cm uzunlukta bir aparat aldigindaaydinlanma yasiyorsun. giriste kasilmanin oldugu yer ilk 4 cm, ondan sonrasi bosluk - o boslugu kesfedince
bir nevi nirnavaya variyorsun.
oldu işte sonunda oldu bim bam bom rüyalarım gerçek oldu bim bam bom duyduk duymadık demesin hiç kimse işte ilan ediyorum herkeseeeeeeeeee: Ah ah ah çok şükür dostlar sonunda artık ben de gelin oldum...:))))))
sen artık bir yola girdin, dönmek yok canımgunaydın kızlar aksam emla ıle egzersız yaptım yazdıgım gıbı uyusturmadı hıc beni.ama egzersızı bı parmakla yapabıldım ıkı deıl henuz.dun bı an cesaret geldı haydar amca recetesını bende denedım dun aksam belkı tutar dıe tutmadı malesef gırıse yerlestırebılıorum p..si hatta bıraz gıırıo ve orda takılıo gerısı hıc gıtmıycek gıbı gelıo sankı az daha ıtese acıycak gıbıme gelıo ve ordan oteye gıdemıorum ne yazık kı ben cok acelecıyım durulunca tam duruluorum forumda bıle gozukmuorum gırdıgım zaman da bole gaza gelınce hızlıca kosasım gelıo he bıde dıodunuz ya herıfe gel denıyelım dıyınce sertlesme sorunu oluo dıe bnm esımde de oldu dun aksam kı normalde sertlesme sorunu yoktu bn ama hadı dıyınce sertlesme oldu.denedık olmadı bızde tv ızledık fılan ama ıı oldu prmak egzersızını kolay yaparım dıe dusunmustum bugun ıcın ama vazcaydım.eşim bu kadar çabayı haketmıo tm onu sevdıgıme onun benı sevdıgıne ınandıgım an bu evlılıgın duzeldıgıne ınandıgım an bısıler ters gıdıo ve ben ıyıkıde yenmemısm dıorum uff
sen artık bir yola girdin, dönmek yok canım.
kızlar mrb geçmişe bakınıyodum çok birikmiş..umut doktora gidiyomuşsun tebrikler yendin say kendini..
egzersiz yapan arkadaşlarım çok ii gidiyosunuz vajili kimse kalmasın formumuzdaa
kızlar ben bişe sorayım aklımdayken ya geçenlerde elimi kestim bıçakla kanamayı durdum lakin sonra sürcek bi krem aradım yok.bepanthen kremi duymuştum araştırdım netten lakin bisüürü çeşidi var krem,merhem vs.dedim kızlara sorayım bilirler yaralara hangsi ii gelir merhemmi kremmi?bide bikaç syfa önce okudum vajiyede sürülüyomuş doktorlar veriyomuş sizinki hangi tür kullanan canlar bana yardım edermsnz?
Evet farkındayım, sonlandıramıyorsun, o yüzden yıpranıyorsun, dikkat et. dün adam ne yaptı ki yine yolundan vazgeçtin? Sertleşme problemini burda bir çok kişi yaşıyor (ben dahil).ben cok yola gırıorum da gırdıgım yolları sonlandıramıorum neyse konuyu saptırmıyım kusum egzersız yapmıycam bı sure kacıs yapmıorum ara vercem herhalde.forumda alıskanlık yaptı egzersız yapmasamda kalabılırmıyım sessızce otururum kenarda![]()
ben cok yola gırıorum da gırdıgım yolları sonlandıramıorum neyse konuyu saptırmıyım kusum egzersız yapmıycam bı sure kacıs yapmıorum ara vercem herhalde.forumda alıskanlık yaptı egzersız yapmasamda kalabılırmıyım sessızce otururum kenarda![]()
kizlar gunaydin ya bisey sormam lazim..
dilator seti almistim kendime bir suredir egzersiz yapiyorum.3 numaRaya gelince kanamam olmustu bi kac seferde ben de zar gitti tmm d4edim ama simdi 4 numarayla calisirken yine kanamam oldu bikac damla..size de boyle olmus muydu yani aparati her kalinlastirdiginizda kanama devam etti mi yoksa bi seferde oldu bitti mi ?
bi de ben bu yazdoktora GITMISTIM KIZLIGIN ANCA PENIS 8 CM GIRINCE BOZULUR DEMISTI.sonucta benim su anda kullandigim aparatlar pns kalinliginda degil ondan her seferindeazar azar mi oluyodur acaba? iice kafam karisti valla..bi el ativerin su duruma pls![]()
oncelikle yardimci olmaya calistigin icin senden ve burdaki hrkesten allah bin kere razi olsun..muhtesem bi yer burasi .. internet zararli mi faydali mi tartismasinda ornek gosterilecekler listesinin basini cekiyor kesinlikle :)
simdi konuya gelelim..
gittigim doktor muayeneden sonra gayet guzel bi zarin var demisti(bi zar nasil guzel olur bilmem:S) yani ilk gecede cok rahat gider demisti..ya bilmiyorum bana da pek bi problem varmis gibi gelmiyor sanki icimde bi rahatlik var gibi..ins kurtulucam bi gun,bir an once anne olmak istiyorum,Rabbim isteyen herkese nasib etsin ins..
rica ederim canım .herkes gibi ben de bir an önce hepimizin bu dertten kurutulmasını isitiyorum.güzel bir zarın var derken ince ve kolay yırtılabılcegını anlatmak ıstemıs olabılır.dediğim gibi sen çalışırken zarı zedelıyorsundur o yüzden tamamen bozulana kadar kan gelmesi normaldir herhalde.burada kaç cm le çalışıyorsun?