- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #122.541
Sevgili umuut;geçenlerde bu sorunu çözen bir kadın doğumcu ile telefonda görüştüm...Bana, parmak egzersizi vermediğini,yanlış bilgilerimizi ve korkularımız hangi nedene bağlı ise o nedene yönelik bilinç altına, bilinç açıkken telkinlerde bulunduğunu ve 3-4 seansta çözüldüğünü anlattı...mantıklı geldi bana...ve sorununu çözdüğü hastalarından iki tanesinin numarasını verdi...biri 7 diğeri 2 yıllık evliydi...ben 7 yıldır evli olan bayanın çok zor günler geçirdiğini ve psikolojisinin iyice bozulmuş olabileceğini düşünerek onu aramaya çekindim ve 2 yıllık evli olanı aradım...daha ilişkiye gireli 8 gün olduğunu söyledi...o da bizim gibi psikologlara gitmiş uğraşmış çabalamış... hatta en son bu doktora gitmeye karar verdiklerinde dünya kadar borçları olduğu halde gitmiş kredi çekmişler ve kız iyi ki de çektik o krediyi diyor...yani demem o ki çareler tükenmiş değil, adam %100 başarı diyor...kafam karışık...bana kalsa hemen öderim o parayı ve giderim o doktora...Bence sen kocanı ikna edebilirsen bu parayı bulun ve gidin...Aşağıdaki linkte bir video var...Onu izle ve istersen konuşan doktorla iletişime geç...
Vajinismus nasıl tedavi edilir? - UZMANTV
heh cnm bana tam dr unu göndermişsin