• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzz? kusuruma bakmayın hayırsız sanmayın beni lütfen ama hem sağlık sorunları hemde işler sebebiyle vede artık net bağlantım olmadığı için giremiyorum nete... inşaallah e yakın zamanda aranıza dönmeyi istiyorum... yenenleri çokkkkk tebrik ediyorum... herkese Rabbim kolaylık versin dualarımdasınız inşaallah...

kızlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzz? kusuruma bakmayın hayırsız sanmayın beni lütfen ama hem sağlık sorunları hemde işler sebebiyle vede artık net bağlantım olmadığı için giremiyorum nete... inşaallah e yakın zamanda aranıza dönmeyi istiyorum... yenenleri çokkkkk tebrik ediyorum... herkese Rabbim kolaylık versin dualarımdasınız inşaallah...

evet aykurt uzun zamandır yoktun. sebebplerını daha once soylemıstım. ısler nasıl dukkanda ? sınavların olacaktı. evı tasındın mı ?

evet aykurt uzun zamandır yoktun. sebebplerını daha once soylemıstım. ısler nasıl dukkanda ? sınavların olacaktı. evı tasındın mı ?

canım sorma gitsin... dükkanda işler yeni yeni başlıyor gibi... evi taşıdım ama hala içine oturamadım annemlerden otlanıyoz:)) kıss evde bişi yok yemeye :1: neyse daha işçiler vs bitmedi ondan hala kalamıyoruz evde... sanki kendi evim gibi büsssürü masraf yaptım deliyimya benv:25: sınavları sorma gitsin son hafta anca çalıştım ama iğrenç geçti sanırsam 1 sene daha uzadı offfffffff... çok yoğun tempodayım bu aralar... ailede de sağlık problemleri var... kendi derdimle uğraşmaya vakit bile kalmadı... pişt bişi soracam hamiş resmi koymuşun teyze mi olcaz gülüm?:27:

umuutum senide çok merak ediyorum habersiz bırakma emi beni... dün randevun varmış nasıl geçti bana özelden atarsan bi ara bakmaya çalışıcam... az kaldı inşaallah hemen yenişceksin yada ben bunları azarken yenmişsindir belkim hehe İNŞAALLAH :31: :52:

kızzzzlar ben çıkmak zorundayım komşudan girdim nete hepinizi çok özledim gelecem inşaallah yakında ALLAH ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşaallah...

canım sorma gitsin... dükkanda işler yeni yeni başlıyor gibi... evi taşıdım ama hala içine oturamadım annemlerden otlanıyoz:)) kıss evde bişi yok yemeye :1: neyse daha işçiler vs bitmedi ondan hala kalamıyoruz evde... sanki kendi evim gibi büsssürü masraf yaptım deliyimya benv:25: sınavları sorma gitsin son hafta anca çalıştım ama iğrenç geçti sanırsam 1 sene daha uzadı offfffffff... çok yoğun tempodayım bu aralar... ailede de sağlık problemleri var... kendi derdimle uğraşmaya vakit bile kalmadı... pişt bişi soracam hamiş resmi koymuşun teyze mi olcaz gülüm?:27:

canım okullar acılıyor senın bır ay delı gıbı yogunlugun olur yanı. ben artık kıracı oldugum eve masraf etmıyorum boyattıyorum vs ama bır sorun cıkıyor ve evden cıkıyorum. 4 yılı doldurdum yazın ama 3. evımdeyım dusun yanı. masraf yapmıyorum valla artık. cok uzuluyorum sonra, evden tasınırken.

az calıstıgın ıcın kotu gectı belkı belkı de sorular cok zordu. seneye mezun olursun ınsaallah. uzulmen normal. ama hayatındakı dıger seylere odaklan sımdı, sınav ıcın artık yapabılecegın bırsey yok.

eve ıns bıran once gecersın. ınsanın kendı evı gıbı yok, bır de aılenın yanında kalmak denemelerı azaltır ya da olumsuz etkıler bence. nasıl gıdıyor ??

aılen ıcın uzuldum gecmısn olsun ALLAH acil şifalar versın.

yok kuzum ya. ne dılersen o senı bulur gıbı bırseye ınanmaya calısarak, bebek dıleyeyım bebısım olsun dıye dusundum ve resım ekledım. ama artık kılo vermeye odaklandım, sen yokken benım de tek konum ve amacım oldu hayatımdakı degısıklık olarak. cok da basarılı gıdıyorum, beslenme ve spora cok guzel alıstım 2 hafta da. ama 2 hafta oncesınde 2 ay hazırlık yaptım dusunce olarak.

Onceki denemelerde pen..bo yerden sonra kayip gidiodu simdi gitmio yakio resmen..esim cokturuyo ustune olmuo..offf dellencem yaa anlamioda diorum girisi bana birak elimle yerlestiriyim sonra cekiyim elimi ben yaparim birak dio..:ssz: bi yere kadar gidio dedimya ordan sonea sanki biseye deio ve rahatsiz oluyorumm tik gibi huylaniyorumm napicamm gunduzleri egzersize devammi etsem acaba...

incim, öncelikle 1yada 2 nolu aparatının ucuna 1 nohut emla ve onu 4cm kadar içeri sür işte o yanan kaslara, aparatını sağa sola bastır oraya yedir kremi hemen çıkar 3 noluyu sok ve eşin buarada yağlansın sonra tekrar deneyin bak olacak ama apartın ucuna sürdüğün emlayı oraya kadar sok ve oraya yedir sağ sol yaptırarak, sonra yinemi o yerden geçmedi orda zorlama hemen sabitlenin orda ve derin bir nefes al ıkınarak ver azda kendini ona itersen rahat yaparsın işte bak ben buyüzden yatak ucu pozsiyonunu tercih ediyorum o girişte durup nefes alıp kendimi ona itiyorum azcık orayı geçince zaten sonra o itsin:D ama madem öyle egzersiz deilde ilişki öncesi 3 nolunu sok çıakr hemen o açıklıkla ilerleyin hemencik offf kafama takılıyorsun böyle umutsuzca yazdıkçaa, bak birkere yaptın bu olmazsa diğeri olacak amaolacağına inan kendine güven yaa ben daha 2 olmadı inan kaçkere yapamadım ama birinden birinde olacağını biliyordum karamsar olmadım ve öyle de oldu, oldu yani bunun dönüşü yokkkk valla sen böyle yazdıkça beni strese sokuyorsun amaa gerçektenn

Onceki denemelerde pen..bo yerden sonra kayip gidiodu simdi gitmio yakio resmen..esim cokturuyo ustune olmuo..offf dellencem yaa anlamioda diorum girisi bana birak elimle yerlestiriyim sonra cekiyim elimi ben yaparim birak dio..:ssz: bi yere kadar gidio dedimya ordan sonea sanki biseye deio ve rahatsiz oluyorumm tik gibi huylaniyorumm napicamm gunduzleri egzersize devammi etsem acaba...

Tatlım pozisyonda bi sorun var bence sizin üstte yapabiliyorsan ilk öyle alış tamamen hazır olunca alta geçersin

Kafayi yicem gittikce iyi olacagina kotuye gidiorum sanki altta uste bacaklari kaldirarak yapan ben simdi ustune oturuyorum ama dier poz.yapamiyorum altta yarisi giriyo ama ilerlemiyo ve gitgelde acayip kasilip oradaki damarlarim gerilio sanki noldu bana denemedigimiz sey kalmadi.. Ve bizz daha hicc icindeykennn bosalma seviyesine gelemesik esim hizlanmak gerek.onun icin dio ve hep disarda surtunerek devam edio sinir oluyorum bu duruma... Ustteyken yapalim diorumm miki sonuyo...acaba emlayi biraz fazla m sursem denerken??:31:ne guzel hizlaniyoruz dioduk yalan oldu.. Alttada girdi ama sonuna kadar alamadimm agri oldu.. Sizler yavaskende bosalma sagladiniz mi kizlar..ve emla kullabiyormusunuz baslamadan once..

bu yazına da cvp yazayım :) ben biliyorsun emlaya devam tek tek yazayım bak önce noooolluur üzgün yazma sen başardın hala daha başarıyormuşsun bak üstte yani hiç yapamıyor değilsin yalnız eşin biraz daha zaman versin sana yani kendi odaklı değilde sen odaklı başlayın çünkü hep biz onlar odaklı başlıyoruz aslında:) neyse bak şimdi emla 1 nolu aparata 1 nohut koy ucuna ve 3-4cm içeri sok tamamı deil heee, 3-4cm içeri orada sağ sol yaptır yedir, 1 nohut daha 2.noluya koy onuda aynı şekilde o kaslara kadar sok ve yedir hemen 3ü sok bunu sadece yağla, vee çıkardığın gibi eşininkini yerleştir başı zaten hemen giriyo ya o takılan ve yanan yerde dur bi eşinde sabit dursun seni ürkütmesinki kasılma çünkü ben de eşimin sabit durduğundan emin olunca kendimi gevşetip bi nefes alıp ıkınarak hafifte popomu kaldırıp ona doğru itip (bu çok hafif bi kaldırma)ve burda nolur ıkın bak vakumsu gibi bi giriş oluyor hemen kayıyor ondan sonra sar bacakları eşinin balin bırak kontrolü ona hızlıda yapabilir böylelikle ve boşalma sağlanır yavaş yavaş olmaz sanırım hızlanması gerek ama mesela benim eşim ilkinde aşırı hızlanmamıştı yani nasıl desem ona yetecek kadar hızda yapsın daha fazlası 2.de olur inan sen kendini rahat bıraktıkça hıza da izin vereceksin hızın hava hissi dışında bir etkisi olmuyor, ben ona pompalanma hissi gibi diyorum:))))

Kizlar ciicekkrose ben aynaya bile bakamiyom doktora gitmem sart ankaradAyim ve artik depresylndayim yardim edin llutfen

hiii banayazdığını görmedimm :( geç yazdığım için kusura bakma umarım başka şeylere geç kalmamışızdır, bak sana kendi aşamalarımdan az bahsedicem, evlendim yapamıyorum vs bacaklar kilit, netten baktım vaji çıkıyor hep dr.lar kendiliğinden olur diyorum forumu okuyım dedim okudukça aklım yerinden fırlayacak gibi oluyordu parmak diyordu kulak çubuğu diyordu kimi ilk adım tabi aynaydı gittik ayna aldık eşimle, bide bebe yağı almıştık ben dıştan sürebiliyordum ama o dudakları ayırmak ne mümkün onlara dokunamıyordum uzuuunnn süre kaydolmadan okudum aynayı alıp karşıma ayırmadan yani bişey göremeden sadee dışına baktım çirkin afedersin garip bir yapı:)Allahım neden beni böyle yarattın die isyanlar ediyordum(Allah affetsin)öyle o bana ben ona bakıyorduk sonra dudaklara dokundum zamanla ayırdım ama o içte çıkan pembelik benim midemi bulandırıyordu karışık bir yapıydı et parmaları gibi şeyler vs.bakınca tansiyonum düşüyor midem bulanıyordu, ve kaç kere aynayı rafa kaldırdım ha oldu ha olacak olmadıkça forumu okudum vee paşa paşa aynayı aldım yine elime ayırıp baktım tansiyonum düştükçe gözlerimi kapayığ nefes alıp sakinleştim ama baktım haftalarca bakıştık:) sonra kaydoldum yazmaya başladım tabi egzersiz denemesi yapmaya çalıştım ama ne mümkün kulak çöpünü fırlatıp attım bu ne diken gibi diye:))))parmak zaten bende imkansız aklımdan bile geçmiyor, sonra ankaradaki dr.a geldim 2yıl dolacaktı yani mecbur kaldık, ama o da tedavi edemedi beni ne varsa yine kendimizde var ordada kendin yapıyorsun sana sadece techizatı sağlıyor bunu kendin ççookk daha ucuza mal edebilirsin, bak inşallahh yine girerde okursun bu yazdığımı nekadarlık evlisin bilmiyorum ama ayna ile barışınca bunu çok kısa sürede aşarsın,hertürlü desteği veririm bizzat, sadece al aynayı he bide deliği de dudakları ayırıp ıkınma aşamasına geçince görmüştüm ilk defa:)ben mayısta aştım ve o ay hamile kaldım çok şükür yani daha çok yeni hikayem inanki geçen zamanıma yanıyorum şu foruma daha önce yazsaymışım daha önce aparatları alsaymışım çok keşkem var ama geç olsun güç olmasın napalım.buraya sürekli yazarsan ben olmasamda başkası cvp verir mutlaka ama yazki sen de başla ve bitir.bak bir arkadaş vardı ankaradaki malum dr.a randevu almış ve bu foruma onun hakkında bilgi almak için yazmıştı ve dr. randevusu gelmeden yendi bitirdi parası da cebinde kaldı o parayla(kredi çekmişlerdi çünkü) balayı yaptılar:))darısı başına inşallahhh

bu yazına da cvp yazayım :) ben biliyorsun emlaya devam tek tek yazayım bak önce noooolluur üzgün yazma sen başardın hala daha başarıyormuşsun bak üstte yani hiç yapamıyor değilsin yalnız eşin biraz daha zaman versin sana yani kendi odaklı değilde sen odaklı başlayın çünkü hep biz onlar odaklı başlıyoruz aslında:) neyse bak şimdi emla 1 nolu aparata 1 nohut koy ucuna ve 3-4cm içeri sok tamamı deil heee, 3-4cm içeri orada sağ sol yaptır yedir, 1 nohut daha 2.noluya koy onuda aynı şekilde o kaslara kadar sok ve yedir hemen 3ü sok bunu sadece yağla, vee çıkardığın gibi eşininkini yerleştir başı zaten hemen giriyo ya o takılan ve yanan yerde dur bi eşinde sabit dursun seni ürkütmesinki kasılma çünkü ben de eşimin sabit durduğundan emin olunca kendimi gevşetip bi nefes alıp ıkınarak hafifte popomu kaldırıp ona doğru itip (bu çok hafif bi kaldırma)ve burda nolur ıkın bak vakumsu gibi bi giriş oluyor hemen kayıyor ondan sonra sar bacakları eşinin balin bırak kontrolü ona hızlıda yapabilir böylelikle ve boşalma sağlanır yavaş yavaş olmaz sanırım hızlanması gerek ama mesela benim eşim ilkinde aşırı hızlanmamıştı yani nasıl desem ona yetecek kadar hızda yapsın daha fazlası 2.de olur inan sen kendini rahat bıraktıkça hıza da izin vereceksin hızın hava hissi dışında bir etkisi olmuyor, ben ona pompalanma hissi gibi diyorum:))))

Canimmm cok saoll cokkk.kuzum ya iste bend diorumki bak biraz emla surim tak cikar yapip hemen pn.. Aliyim ilkini oyle yapmistik bid ben yerlestiriyim adamm bildigini okuyo oda beniim kasmama sebep oluyo.uzulmemin sebebi hala ayni sekilde bos.. Yaa ustundeyken gitgel yapiorum hadi konsantre ol onu unutalim olmuyo hep disari cikario oda benm moralimi bozuo sanki istemiomus gibi soruyorumm nie boyle yapiosun sen deilmiydin icinde olsun artk dien hizlanmak gerek dio.neyse hakkini helal kuzumm cok saoll destegon icin ama ben ona birakmayim artk emlalayim dedigin gibi olurmu dedik ama olmadi

incim, öncelikle 1yada 2 nolu aparatının ucuna 1 nohut emla ve onu 4cm kadar içeri sür işte o yanan kaslara, aparatını sağa sola bastır oraya yedir kremi hemen çıkar 3 noluyu sok ve eşin buarada yağlansın sonra tekrar deneyin bak olacak ama apartın ucuna sürdüğün emlayı oraya kadar sok ve oraya yedir sağ sol yaptırarak, sonra yinemi o yerden geçmedi orda zorlama hemen sabitlenin orda ve derin bir nefes al ıkınarak ver azda kendini ona itersen rahat yaparsın işte bak ben buyüzden yatak ucu pozsiyonunu tercih ediyorum o girişte durup nefes alıp kendimi ona itiyorum azcık orayı geçince zaten sonra o itsin:D ama madem öyle egzersiz deilde ilişki öncesi 3 nolunu sok çıakr hemen o açıklıkla ilerleyin hemencik offf kafama takılıyorsun böyle umutsuzca yazdıkçaa, bak birkere yaptın bu olmazsa diğeri olacak amaolacağına inan kendine güven yaa ben daha 2 olmadı inan kaçkere yapamadım ama birinden birinde olacağını biliyordum karamsar olmadım ve öyle de oldu, oldu yani bunun dönüşü yokkkk valla sen böyle yazdıkça beni strese sokuyorsun amaa gerçektenn

Amann kuzumm sen stres yapma haa bbisste streslenir falan:3: halledicemm sozzz veee hiicc umutsuz tavirlar takinmiycamm sadecee bende icinde olda sana bi damat yetistiriyim istiyorm:17:

Canimmm cok saoll cokkk.kuzum ya iste bend diorumki bak biraz emla surim tak cikar yapip hemen pn.. Aliyim ilkini oyle yapmistik bid ben yerlestiriyim adamm bildigini okuyo oda beniim kasmama sebep oluyo.uzulmemin sebebi hala ayni sekilde bos.. Yaa ustundeyken gitgel yapiorum hadi konsantre ol onu unutalim olmuyo hep disari cikario oda benm moralimi bozuo sanki istemiomus gibi soruyorumm nie boyle yapiosun sen deilmiydin icinde olsun artk dien hizlanmak gerek dio.neyse hakkini helal kuzumm cok saoll destegon icin ama ben ona birakmayim artk emlalayim dedigin gibi olurmu dedik ama olmadi

zaten bu sorunun başında kontrol manyağı olmamız geliyor, kontrolü devretmek zor ama elma sür ona takılmayın işte normal olsun bilmem ne diye hiç zorlama önce can sonra canan biz de istemeyiz ama olmuyor işte, oldurmaya çalışıyoruz.helal olsun kız nedemek paylaşıyoruz işte, hızlanır ama senin kasmana sebep olmazsa kendi kazanır bak okadar para verdiniz bari derdiniz bitsin artık, ama üzlüme üstte oluyorsa üstte devam et bir müddet zamanla alışacaksın, aşağıda aslında daha kolay hem sen efor harcamıyorsun ama dediğim gibi emla ile rahatsan sür ben onunla rahatım zorlamanın anlamı yok mesela daha düne kadar bukadarı da yoktu:) o da haklı hızlanmadan girmesinin ona faydası yok ama bu biraz bencillik olur daha bismillah biraz zaman tanısın sana az mekanik devam edin tabi adamın rahatlaması gerek yoksa ona zarar verir Allah korusun, ama sen karamsar olma birkere yaptın bunun dönüşü kaçışı yokkk öyle olmuyorsa böyle bölyle de olmuyorsa baka türlü deneyip oldurablirsin artık farkındasın ve bilinçlisin bidaha duymayım lütfen olmuyor ve üzgün ifadeleri vallahi strese giriyorum başarıpta tekrar başa dönen birine kahrolurum yani

Amann kuzumm sen stres yapma haa bbisste streslenir falan:3: halledicemm sozzz veee hiicc umutsuz tavirlar takinmiycamm sadecee bende icinde olda sana bi damat yetistiriyim istiyorm:17:

:) 2 kişi istemiyoruz olumsuzluk ona göre, inşallah bak en yakın zamanda senin de rutine binecek ama eşinden az müsade iste en azından 1 ay mekanik olsun sana bıraksın senin istediğin gibi olsun inanın 1 aya kalmadan herşey onun istediği gibi olacak:) sık sık 2-3günde 1 yapın alışma süreci deyin buna zorunlu kılın, he olmadı mı 3-5 saat uğraşmayın orası da hassas bir bölge yani:) hem erkekde kalkıp inince dik kalması zor oluyor bak orayı geçememe sebebiniz bence bu,sertleşme oluyor ama çok uğraş verip inip kalktığı için hemen sönüyor ve orayı geçemiyor bence, buyüzden zorlamayın bide sen de tahriş olursun yani ogün olmazsa ertesigünkinde olur ama eşine bizim de bunları yaşadığımızı anlat mutlaka veee bir damat şart seçip en yakışıklı en kariyerlisine vericem biricik kızımı hihihh :)))

Kafayi yicem gittikce iyi olacagina kotuye gidiorum sanki altta uste bacaklari kaldirarak yapan ben simdi ustune oturuyorum ama dier poz.yapamiyorum altta yarisi giriyo ama ilerlemiyo ve gitgelde acayip kasilip oradaki damarlarim gerilio sanki noldu bana denemedigimiz sey kalmadi.. Ve bizz daha hicc icindeykennn bosalma seviyesine gelemesik esim hizlanmak gerek.onun icin dio ve hep disarda surtunerek devam edio sinir oluyorum bu duruma... Ustteyken yapalim diorumm miki sonuyo...acaba emlayi biraz fazla m sursem denerken??:31:ne guzel hizlaniyoruz dioduk yalan oldu.. Alttada girdi ama sonuna kadar alamadimm agri oldu.. Sizler yavaskende bosalma sagladiniz mi kizlar..ve emla kullabiyormusunuz baslamadan once..

yav, mikiyi alinca birden dönüsüm olmuyor. asama asama bu da. üstte olup git gel yapmak agir spor. yavas yavas düzeliyor, beklentileri yüksek heralde mikinin. moralini bozma. yapa yapa güzellesicek ve sanirim ya söyle olursa, yapar miyim, olur mu. vb diye düsünüp basliyorsun. o da etkiler. esine selam söyle ve ekle: su an öncelik senin alisman -az daha sabretsin. miki aldin diye afrodit olmuyorsun hemencik. kimse olmadi. kötüye gittigin falan yok, iyiye gitmene izin verilmiyor.

Canimm sukurler olsun kurtuldun tebrikkklerrr balayinda bol fikifikili dakikalar diliyorummm
:64::64::64::74::74::92::92::64::64::92::74::72::kkk:

sağol canım ,inşallah.kızlar bu işi halletti de bizi bıraktı diye düşünmeyin,nete girmeye bile fırsat bulamıyorum bir yandan misafirler bir yandan düğünler ve tatil hazırlıkları,şuanda da k.validemden yazıyorum bunları..

merhaba,ben aranıza yeni katıldım hanımlar.2 yıllık evliyim ve benimde vajinusmus sorunum var,şimdiye kadar başka sorunlarımız üstün geldi ve bu konuyu hafife aldık eşimle.artık bunun gerçek bir sorun olduğunun farkına vardım belkide diğer sorunlarımız bundan kaynaklıydı bilemiyorum.doktorlara 4-5 milyar verip bundan kurtulcak maddi imkanımız yok.burada yazılanları okudum kısmen ve bende kendim yenebilirmiyim diye düşünmekteyim.kısaca kendi sorunumdan bahsedeyim:ben kısmen ilişkiye girebiliyorum tamamen açamadığım için tamamen giremiyor bacaklarımı kasıyorum ve tam bir ilişki olmuyor bildiğiniz üzere.ben de egzersizle yenebilirmiyim desteğinize ihtiyacım var,doktora gidip yenenlerden de yardım istiyorum süleyman eserdağa giden var mı aranızda?naptınız da 2 3 günde başardınız lütfen yardım edin buraya üye oldum yüreklenmeye ihtiyacım var yapabilirmiyim?

merhaba,ben aranıza yeni katıldım hanımlar.2 yıllık evliyim ve benimde vajinusmus sorunum var,şimdiye kadar başka sorunlarımız üstün geldi ve bu konuyu hafife aldık eşimle.artık bunun gerçek bir sorun olduğunun farkına vardım belkide diğer sorunlarımız bundan kaynaklıydı bilemiyorum.doktorlara 4-5 milyar verip bundan kurtulcak maddi imkanımız yok.burada yazılanları okudum kısmen ve bende kendim yenebilirmiyim diye düşünmekteyim.kısaca kendi sorunumdan bahsedeyim:ben kısmen ilişkiye girebiliyorum tamamen açamadığım için tamamen giremiyor bacaklarımı kasıyorum ve tam bir ilişki olmuyor bildiğiniz üzere.ben de egzersizle yenebilirmiyim desteğinize ihtiyacım var,doktora gidip yenenlerden de yardım istiyorum süleyman eserdağa giden var mı aranızda?naptınız da 2 3 günde başardınız lütfen yardım edin buraya üye oldum yüreklenmeye ihtiyacım var yapabilirmiyim?

Merhaba..düzenli egzersizle kısa sürede kurtulabilirsin..yetrki istekli ve azimli ol aşılmayacak kadar büyük bir dert değil..egzersize başlamaya karar veririsen nasıl oldugunu anlatır,destek oluruz..daha önce jinekolojik muayene oldun mu hiç ?

Canlarım benim beni pek tanımadıgınızı biliyorum çünkü çok sık giremedim siteye ama bugün vajinismustan kurtulduysam bu sitenin sayesindedir ....herkese ama herkese tek tek teşekkür ederim ... Allah hepinize mutluluk huzur versin hepinizi çoook seviyorummmm ....egzersiz yapan arkadaşlar lütfen daha hızlı olun artık zaman kaybetmeyin mutlulugunuzu çalmasın vaji....çünkü hiç hem de hiç zor birşey değil....çünkü başarınca bu kadar mıydı diyoruz hepimiz evet ne yazıkki bu kadar kolay bişey beynimizi günlerce aylarca yıllarca kemirip duruyor ...ne acı şey ...ama dedim ya buradaysanız bu iş de bitti sayın ...öpüyorummmmmmmmm

'' ocean'' desteğin için çok teşekkür ederim :)))))))

çok tebrik ederim canım hadi hayırlı olsun kurtuldun çok şükür...

Merhaba..düzenli egzersizle kısa sürede kurtulabilirsin..yetrki istekli ve azimli ol aşılmayacak kadar büyük bir dert değil..egzersize başlamaya karar veririsen nasıl oldugunu anlatır,destek oluruz..daha önce jinekolojik muayene oldun mu hiç ?

evliliğimin ilk haftasında gittim vajinusmus deyip yolladı,açıkcası özellikle doktora gitmedim bu yüzden ama ben ileri duyduklarım gibi ileri derecede olduğu düşünmüyorum,başlarda görmek bile istemiyordum ama şimdi yarı yarıya ilişkiye giriyorum diyim tam açamıyorum bacaklarımı.şimdi ben nasıl başlayayım egzersize hayal kırıklığı yaşayacam diye korkuyorum

Back
X