incim, öncelikle 1yada 2 nolu aparatının ucuna 1 nohut emla ve onu 4cm kadar içeri sür işte o yanan kaslara, aparatını sağa sola bastır oraya yedir kremi hemen çıkar 3 noluyu sok ve eşin buarada yağlansın sonra tekrar deneyin bak olacak ama apartın ucuna sürdüğün emlayı oraya kadar sok ve oraya yedir sağ sol yaptırarak, sonra yinemi o yerden geçmedi orda zorlama hemen sabitlenin orda ve derin bir nefes al ıkınarak ver azda kendini ona itersen rahat yaparsın işte bak ben buyüzden yatak ucu pozsiyonunu tercih ediyorum o girişte durup nefes alıp kendimi ona itiyorum azcık orayı geçince zaten sonra o itsin

ama madem öyle egzersiz deilde ilişki öncesi 3 nolunu sok çıakr hemen o açıklıkla ilerleyin hemencik offf kafama takılıyorsun böyle umutsuzca yazdıkçaa, bak birkere yaptın bu olmazsa diğeri olacak amaolacağına inan kendine güven yaa ben daha 2 olmadı inan kaçkere yapamadım ama birinden birinde olacağını biliyordum karamsar olmadım ve öyle de oldu, oldu yani bunun dönüşü yokkkk valla sen böyle yazdıkça beni strese sokuyorsun amaa gerçektenn